Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    03. Siječanj 2018. 16:31

violeta1

Pozdrav cure od mog malog misica 😘

Sarmer 😍😄

barbs
    03. Siječanj 2018. 16:33

Hedge, ne znam nista o bebinom tsh... Mi nismo dobili nikakve nazale. To su joj vadili kad ste zadnji put isli u bolnicu? Aaaa rooozooo 😍😍😍😍😍😍😍😍
    I me, vidis, nisam se sjetila o gazicama da koristim kad slini...ja sam mu stavila banarin 

barbs
    03. Siječanj 2018. 16:33

*babarin
    V, preslatkiii 😍😍

Barkleys
    03. Siječanj 2018. 16:34

Violeta - Jel tebi ono Sanjchi nudila svoju L? Jer imam i ja L koja traži zgodnog mužeka    
    Kosica - jel ima netko baš da mu je otpala kosica na bebici. Mi imamo kosice, ali na nekim mjestima raste tek...

Ja ne znam što mi je danas, danas sam baš aktivna na forumu, ko da nemam bebu od 6.tjedana doma    Sve mi se čini da ću to skupo platiti navečer.... 

barbs
    03. Siječanj 2018. 16:35

On je dobio 6u1 cijepivo..Sretno, Mamisita sutra 😘😘😘

Barkleys
    03. Siječanj 2018. 16:37

Krv su joj vadili još u rodilištu, pa smo dobili nalaze 2-3 tjedna kasnije u kojima samo piše da je povišen i da moramo dostaviti uzorak.. Pedijatrica je rekla da je sada to standardna procedura i da u 99% beba koje imaju povišen tsh da je nakon drugog vađenja u normali. Trudim se ne razmišljat o tome, pogotovo jer se krv vadi iz pete i mora 3 kruga napuniti baš ono nasaftati, i med.sestra kad smo bili kod pedijatrice je to radila, pa smo poslali. Ali danas smo dobili da nije dobro nasaftala pa da moramo ponavljati.  Pa sutra opet moramo prolaziti to... 

Marijana12345
    03. Siječanj 2018. 16:38

Violeta L je premeden! Daj mi reci jel on sam tako podboci rukicu ispod sebe ili mu jevti stavis? Moj B nikakok da priblizi rukice i da se tako digne nego je u polozaju kao da pliva. A ja mu ne pomazem jer mislim da bi trebao sam..

Suncokretica
    03. Siječanj 2018. 17:01

Kad ste kod cjepiva, jel tko planira ili je uzeo cjepivo protiv rota virusa? 

• sretna
    03. Siječanj 2018. 17:06

Marijana

Violeta L je premeden! Daj mi reci jel on sam tako podboci rukicu ispod sebe ili mu jevti stavis? Moj B nikakok da priblizi rukice i da se tako digne nego je u polozaju kao da pliva. A ja mu ne pomazem jer mislim da bi trebao sam..

Kad ga stavis na trbuh, moras mu ispruziti ruke, a dalje on sam treba povuc prema sebi i dignut se

• sretna
    03. Siječanj 2018. 17:08

Suncokretica

Kad ste kod cjepiva, jel tko planira ili je uzeo cjepivo protiv rota virusa?

Mi nismo, ali to navodno nema nuspojava. Jedino sto mi se kod tog cjepiva svida je sto se pije, a ne pika. Da su bar sva takva..aliii, sta nije da se prva doza treba primit sa 2 mjeseca? Vidim da ste vi vec 2.5 mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.