Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica
    21. Prosinac 2017. 22:28

Pozdrav mame i bebe.. nisam se dugo javljala.. prvo dijete, prvi mjesec..kaos.. 😁 imali smo problema s dojenjem i opcenito prehranom.. nije dobivao dovoljno na kilazi pa zadnjih deset dana uz svaki obrok dodajemo ad. Sutra je sistematski pa cemo vidjet je li se stanje popravilo.. 
    Hedge eto.. vrlo slicne probleme imamo..nisi jedina, ako te tjesi 😚 bit ce bolje.. krenut ce i nase bebice naprijed.. samo im treba malo vise vremena.. 

Kiki156
    21. Prosinac 2017. 22:49

Bok cure, imam hrpu zaostataka, nisam njsta stigla citati... 
    javljam samo da smo se danas cijepili. Plakao je taj tren kad je dobio pikicu ali jako se brzo smirio i sve je bilo dobro do negdje 7 navecer kad je poceo bolno plakati. To je trajalo negdje 45 min i onda se umirio i nije vise plakao. Rekli su nam da ako bude tako bolno plakao da slobodno damo pola cepica lupoceta jer on djeluje protuupalno pa ublazi bol. Plac nastupi tako kasnije jer ih boli mjesto uboda 😞 Ja sam mu dala pola cepica ali odmah se pokakao, srecom tad je vec prestao plakati pa nisam vise davala. Inace se moze dati svaka 4 sata, tako su nam rekli. 
    Cijepili smo ga i protiv rote. Marijana jel tvoj malac podrigivao od toga? V dosta podriguje pa mi se cini da je od toga, nije do sad bas toliko podrigivao. 
    Nadam se da ce noc mirno proci. 
    Koliko cesto moram pratiti ima li temperaturu? Do sad nije imao. 

barbs
    21. Prosinac 2017. 22:54

Mrvica, vjerujem ti da je bilo  "veselo" ... Nadam se da je dobio na kilazi 😘
    Kiki, misic mali  Ja ga po noci nisam budila da mi mjerim... opipavala sam mu celo kad god bih se probudila...

Kiki156
    21. Prosinac 2017. 22:54

I da, Vito je dobio 1 kg i narasao 4 cm 😊
    I sestra nam nije htjela nalijepiti one obloge na mjesto uboda odmah u ambulanti nego je rekla da stavimo doma. Ja mu nisam odmah stavila jer nije ni plakao ni nista, al kad je poceo plakati nisam primjetila da su pomogli 😐 

barbs
    21. Prosinac 2017. 22:57

Nama je pedica rekla da namocim blaznicu s hladnom vodom i stavljam na ubod... Nista drugo... Kiki, njega je to boljelo kako tako i zalio se. Morao je... Stavljaj mu ih ti svako toliko

Kiki156
    21. Prosinac 2017. 23:00

Barbs znas kako mi ga je bilo zao. Nikad ga do sad nisam cula da tako place, bas se kuzilo da ga boli 😰😰😰 Nema mi nista gore nego slusat ga kako pati, ali morali smo to obaviti... Sad nam je iduce cijepljenje 21.2. 
    Od dodatnih jos planiramo dati pneumokok

Kiki156
    21. Prosinac 2017. 23:30

Imam tonu zaostataka pa evo sto sam upamtila komentiram...
    Violeta uzas za to meso sto ti viri, nisam sad pohvatala sve ali nadam se da si rijesila to!
    Barbs ni ja ne mogu jos stavit vjencani prsten, zarucnicki mogu ali mislim da cu vjencani prosirit jer ne stvarno preusko, i prije mi je bio stisnut jer sam se bojala da ne ispadne pa smo napravili najuzi moguci - to je bila greska. 
    Marijana kolacici su impresivni!
    Bebe predivne sve od reda! 😍😍
    Nokti na nogama - nisam jos rezala.
    Rota cjepivo - idu 2 doze, jedna sad, druga na iducem cijepljenju. Svaka doza kosta 500 kn, pedica da recept koji se nosi u ljekarnu i cjepivo se narucuje. Pokupi se na dan cijepljenja i nosi pedijatrici jer ne smije dugo stajati vani. Beba to popije, moj se nije bunio i nije pljuvao van. Rekli su nam da ne hranimo netom prije dolaska niti pola sata nakon cijepljenja da ne povrati sve van. I dobro je da dodu bebe malo gladne da bolje progutaju 😁
    Treca sreca divna je haljinica, Sanjci super kalendar!
    Sretna P super napreduje! 😊
    Kaj jos? Nemam pojma! 🙈

• Dena1009
    22. Prosinac 2017. 01:31

Kiki i meni je bilo strasbo kad je tako bolno plakao, krenule su mi suze, a bimw je i mm koju pustio
    Nakon rote sam također primjetila da je par dana pojacano bljuckao i to onak vise vodenastije
    Prsteni ja nosim samo vjencani i nisam ga ni skidala, imala sam ga i u rađaoni.
    Imate neki savjet da zaspim?? Eto, legnem kad i V i skoro opce ne zaspim, on spava ja blejim, poludjet cu😣😣😣

url=https://lilypie.com]

• Bebushka
    22. Prosinac 2017. 03:29

Dena jesi uspila zaspat? Citala sam negdi da svjetla ekrana jako razbudjuju mozak, da mu treba oko po ure da se opet uspava...
    Kad mi se nekad dogodi da dugo ne mogu zaspat unatoc umoru koristim vtlo nekonvencionalnu metodu -  pocnem molit, dosta dobro djeluje, posebno krunica 

Marijana12345
    22. Prosinac 2017. 04:39

Mi smo budni. Kakao je vec trecu noc zaredom u 4h i naravno razbudio se. Sad gledamo zvjezdice. Jucer je bio podebno cendrav, popodne i navecer se toliko razderao i bolno plakao da su suze tekle, nije htio ciku, nije htio spavat, nije htio dudu, ni zvjezdice, samo da ga drzim. Cim bi ga pokusala polegnut to su bili urlici i zacenjivanje (jucer mi je seka rekla taj izraz - ono kad beba place da ostane bez zraka. Na kraju je jecajuci zaspao na meni oba puta. Ne znam s cime bih povukla paralelu jer se nukada nije tako ponasao, vec sam pomislila od cjepiva, ali mi se cini to prezakasnjela reakcija. 
    Kiki ne mogu reci da mi je B od cjepiva protiv rote vise stucao, on inace cesto stuca pogotovo kad bljuca i povraca, a taj dan je bio povratio cjepivo. MM je zvao pedijatra i rekao je da nema veze jer ce dobiti iduci puta jos jednu dozu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI