H, ne pitaj hhahahahahaa bas sam previse nasilno pumpala…u nadi da cu brze ici na spavanje …
I eto.. al vise ne ide.. D-a je muz uspavao… ja sam dosla.oko 22:30doma..
juhuuu… druzenje..m al moram se pohvalit da su moje frendice ne-majke pocele zijevati i davati znakove umora PRIJE MENE… hahahah
D je pojeo samo 50ml… 80ml sam morala baciti… jer je bilo na sobnoj temperaturi… danas sam stavila u frizider 50ml… nije to pojeo… nisam vadila van… stavila sam.u freezer… se moze? 😊😯
Izdojeno mlijeko smijes 4-6 sati drzati na sobnoj temp, 24 sata u frizideru i do 6 mjeseci u skrinji.
U frizideru moze stajati od 6-8dana
Barbs da, mislila sam na zamrzavanje, ja isto ponekad znam otavit u frizideru dan dva pa onda stavit u zamrzivac... Patronazna mi je rekla da tsko moze...
http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html
H, ne pitaj hhahahahahaa bas sam previse nasilno pumpala…u nadi da cu brze ici na spavanje …
I eto.. al vise ne ide.. D-a je muz uspavao… ja sam dosla.oko 22:30doma..
juhuuu… druzenje..m al moram se pohvalit da su moje frendice ne-majke pocele zijevati i davati znakove umora PRIJE MENE… hahahah
D je pojeo samo 50ml… 80ml sam morala baciti… jer je bilo na sobnoj temperaturi… danas sam stavila u frizider 50ml… nije to pojeo… nisam vadila van… stavila sam.u freezer… se moze? 😊😯
Izdojeno mlijeko smijes 4-6 sati drzati na sobnoj temp, 24 sata u frizideru i do 6 mjeseci u skrinji.
U frizideru moze stajati od 6-8dana
Barbs da, mislila sam na zamrzavanje, ja isto ponekad znam otavit u frizideru dan dva pa onda stavit u zamrzivac… Patronazna mi je rekla da tsko moze…
Do 8 dana? Nisam znala, nama su na tecaju ovak rekli. Hvala na novoj info iako ja cuvam jedan dan u frizideru pa selim u skrinju. Bzvz mi davati djetetu mlijeko iz frizidera ako ima friskoga.
Jutroo mame, ja pijem kavu a decki spavaju, a prije toga sam ih sredila, mali se budio i igrao u krevetu, dok sam ja nalozila, ves stavila prat, jela, dala muzu jest i max flu, uzela malog, muz otiso u spavacu nastavit spavat, pa sredila malog, dala sisat i zaspo. Definitivno imam dvije bebe 😂😂 A muz jooj ima da danas nadoide, ne volim to prenemaganje ufff... zena kad je bolesna moze sveee, a muz zalegne u krevet i on je jadan. 😒😕
Sinoc je L prvi put zaspao sam u kreveticu. Igrao se i ja mu vrtuljak upalila i on se vrtio, zabavljo i odjednom ja cujem ne mice se, i pogledam ga on pava hehe i onda sam ga pokrila i ja legla pavat i 3 i pol sata je spavao do prvog budenja.
Sanjchi stoliceee su mi vauuuuu 😊😊
Barbs kako sisa? Jel sve u redu sa bradavicom?
Treca aaa bas mi drago sto je sve u redu sa psicom hehe...i ja sam jucer proucavala. I skuzila sam kad drzim srce duze par sek da onda svira dugo, ostalo jos nisam skuzila hehe. I L se poceo zanimat za psica i sinoc i jutros ga je gledao.
Marijana vecinom sam, pa nekad ispruzi i vrati, a ako ss bas muci da ne moze ja mu pomognem. Zna i nekad da vise je na jednoj strani, nekad bude ravno, kako kada, ali ide. Polako i bit ce dobro 😊 Probaj mu stavit rukice i malo pomoci, da ga usmjeris i pokazes kako treba, ipak oni ne znaju.
Hedgehog joj kad vade krv iz pete bas tuzno, mislim opcenito kad nesta rade tako malima, mojem su u bolnici vadili par puta iz pete, pa sve tockice imao, dobro da ja nisam to gledala, jer vjerujem da je vristao od bolova. 😔
Opaaa imamo potencijalnih snajki hehe 😊😊 Moze moze😚😚 I moja frendica ce dobit kcer pa se zezam da mi stize snajka hehehe 😊😊😊
Mimy, da da, slobodno 8 DANA u frizideru 😊 mada ja ne prakticiram a i rijetko mi se desi da imam visak mlijeka pa sve sto imam stavljam u freezer da imam kad negdje idem... zato sada skupljam visak
Hvala, Luce To sam i napravila...
Kolilo vama x bebe jedu u 24h? Ja sam racunala oko 11x...
V, i mene ceka uskoro da se brinem o 2 bebe ahahahah ;-) Muz ide vaditi madeze i nakon toga umnjak juhuuuuuu Bradavica je dobro... nema krvarenja.. al malo pecka I super za L-ovo samostalno uspavljivanje
Joj daaaa... to vadjenje krvi iz pete Muz je bio s njime unutra... nas mame su poslali vani...
Ali muz bi izlazio vani i imao tuznu facu: jaaadaaaaan je ponavljao...
Sortiraj odgovore
Najstariji