Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    04. Siječanj 2018. 02:37

Ii prijavljujem prvo cicanje za veceras 😂😂
    Zab komentirati koliko se bebice mjenjaju,alii svaki dan su sve ljepse.. Lucija,Leon,Diego 😘😘😘
    Barbs,samo mi moras obecati da ces biti dobra svekrva,da moja A nece imati potrebe pisati po forumima o svojoj svekrvi 😂😂 aa Diego ima bradu od milion dolara,bas je slatkis.. ejj od krvi mu nece nista biti,ali pazi ako bi slucajno posla opet krvariti,velika mogucnos je da mu se ta krv koju proguta pojavi u stolici,da se ne uplasis.. 😉
    Hendge, hvala.. naravno javim kako je proslo.. 😘

dzenny
    04. Siječanj 2018. 02:39

Violeta,muzu sto brzi oporavak (zbog tvojih zivaca,jer znam kako muskarac izgledaa kad je bolestan) iii da leon ne osjeti tajinu gripu na svojoj kozi.. 😊

barbs
    04. Siječanj 2018. 05:32

V, jaaaaoooo, brz oporavak muzu da L ne pokupi 😘😘😘😘 A to da stalno kukaju je istina 
    Luce, jesi mislila na zamrzavanje mlijeka?
    Dzenny, ahahahha, OBECAJEEEEMMMM  Samo mislim da snahe imaju uvijek nesto za reci o sveki ha

barbs
    04. Siječanj 2018. 05:33

V, jaaaaoooo, brz oporavak muzu da L ne pokupi 😘😘😘😘 A to da stalno kukaju je istina 
    Dzenny, ahahahha, OBECAJEEEEMMMM  Samo mislim da snahe imaju uvijek nesto za reci o sveki haahahaha Hvala sto si mi skrenula paznju na krv u stolici mada je iz ove sise tek prije pola h c

barbs
    04. Siječanj 2018. 05:34

barbs

Dzenny, ahahahha, OBECAJEEEEMMMMSamo mislim da snahe imaju uvijek nesto za reci o sveki haahahaha Hvala sto si mi skrenula paznju na krv u stolici mada je iz ove sise tek prije pola h c

*pola h cca jeo... A brada je na tatu 😂😂😂😂 Sve bebice su nam divne 😍😍😍😍
    Opet sam zaspala snjimeeeeee  Al sad sam ga prebacila u krrvetic 

barbs
    04. Siječanj 2018. 05:35

2x mi je poslalo slicnu poruku! 
    JUTROOO 😘😘😘😘
    idem spavat dok D spava 😘 mada se malo komesa

Maja 3
    04. Siječanj 2018. 06:28

Jutro! Evo i mi budni.
    Sanjchi,stol i stolice su super! 
    Mislim da mog Luku poceli zubici mucit,evo vec drugu noc ne spava kak se spada,vriska,stenne cijelu noc,jucer nije ni preko dana bas..sline vise do pupka,ako nema slinceka bodi natopljen za 5 min.

• Dena1009
    04. Siječanj 2018. 08:25

Jutro! Ja nakon xy vremena pijem kavu sama i bas mi pase jer me zeludac rastura od menge😣
    V sam dala oko 6 flasu, podrignul je iq stavila sam ga u kimbi. Sljedece sam se probudila u pol 8 u soku 😅 Eto jos spava. 
    Kiki vjerujem da ne radis krivo jer nije to da on  odmah izravna stopalo, nego sa vremenom kako ponavljate ce mu biti sve opustenije. Ja sam sad nakon par tj primjetila, tj. cak je vise mm primjetil jer je manje sa njim pa bolje uoci promjene, a i fizijatrica ga nije 2tj vidjela i rekla je da se bas vidi razlika.
    Dzenny necu da lazem, kako sam rekla, nek me slusa i radi kako joj kazem i bit cu najbolja 😂😂
    Inace, V je na Ng upoznal ovu curu koju sam mu prvo bila nasla, al se rasplakala i pogodila ga dudom 😂😂
    P.s. Mozda je htjela mene, pa je promasila😅

url=https://lilypie.com]

I_me
    04. Siječanj 2018. 08:53

barbs

I me, slika je vrrrhhhh i istinita… znaci, svaku 2.vecer redovno tako zaspim i kad se probudim mislim da sam samo ubilo oko kad ono JUTRO skoroEma spava s vama ili isto tako kad zaspes samo??

Spava sa nama 😂 80% je s nama u krevetu. 
    U sobi mi je 20 stupnjeva pa ako je hranim sjedeci onda mi hladnjikavo, pa ju uzmem u krevet i pokrijemo se i papamo pa zaspimo. Al ak se probudim il kojim cudom ne haspim onda ju vratim u krevetac njen

• Mimy
    04. Siječanj 2018. 09:01

barbs

H, ne pitaj hhahahahahaa bas sam previse nasilno pumpala…u nadi da cu brze ici na spavanje …I eto.. al vise ne ide.. D-a je muz uspavao… ja sam dosla.oko 22:30doma..
    juhuuu… druzenje..m al moram se pohvalit da su moje frendice ne-majke pocele zijevati i davati znakove umora PRIJE MENE… hahahah
    D je pojeo samo 50ml… 80ml sam morala baciti… jer je bilo na sobnoj temperaturi… danas sam stavila u frizider 50ml… nije to pojeo… nisam vadila van… stavila sam.u freezer… se moze? 😊😯

Izdojeno mlijeko smijes 4-6 sati drzati na sobnoj temp, 24 sata u frizideru i do 6 mjeseci u skrinji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.