i barbi super za gym.....ja sam isto uzela polovni za 150kn, kakav je u mullera novi skoro 500kn....FisherPrice...i super služi, da sam novi kupila ne bi njoj ništa draži bio, ne vidim stvarno razlog zašto trošit novce bespotrebno. Isto bude u njem oko pol ure dnevno - taman da štagod uradim po kući...malo tu, malo u ljulji (as jaje) pa malo ispod vrtuljka u kindaču...i tak preguramo dan. Bez tih pomagala bila bi stalno na rukama, tko bi to....

žena-majka-carica:)

Jutroooo, upravo peceno! 😊
Jucer smo mm i ja bili u zg na mm bozicnom domjenku. Usput sam vidjela i frendice s faksa. Bas mi je to super doslo. Jest da sad jedva gledam i zivim, al dobroooooo.
Kupila sam si u lidlu pidzamu jucer, suoer mi je 😊

Usi ne stavljam trakice a bilo bi mi bas zao da ih unisti jer ima predivna mala pravilna uheka 😍 Frendica mi je pricala da je lijepila usi sa onim medicinskim selotejpom al ne znam bas...ne bi to radila. Nadam se da s rukicama ne moze unistiti a skuzila sam da mu ja kod dojenja znam zguzvat uho, skroz se savine i prepolovi 😱 Pa uvijek ravnam kad legne da ga ne gnjeci.
Mamisita slazem se sa Trecom za kolumnu! 😂 To ti je sad unosan posao, mogla bi pokusati! 😜
Jeste isli van s djecom dan nakon cijepljenja? Temperaturu nema, ponasa se normalno pa sad ne znam...zao mi je da propusti suncani dan.
Mi danas kitimo boooor 😍😍😍 i cistimo cijeli stan, malo nam je bomba 😂
Spavanje ja isto zaspim dosta brzo al ima dana kad se probudim usred noci, mali zaspi a ja nikako, pogotovo ako visim na mobu. Najbolje je kad ga uopce ne diram po noci da se ne razbudujem.
Gym mi smo ga dobili na dar od mojih cura i voli biti u njemu, tada najvise koristi rukice u smislu da pokusava uhvatit.
Dena skuzio je "smokic" 😂 Moj jos nije al isto zna opalit po njemu 😅 Ko da ga to nis ne boli!

i barbi super za gym…..ja sam isto uzela polovni za 150kn, kakav je u mullera novi skoro 500kn….FisherPrice…i super služi, da sam novi kupila ne bi njoj ništa draži bio, ne vidim stvarno razlog zašto trošit novce bespotrebno. Isto bude u njem oko pol ure dnevno - taman da štagod uradim po kući…malo tu, malo u ljulji (as jaje) pa malo ispod vrtuljka u kindaču…i tak preguramo dan. Bez tih pomagala bila bi stalno na rukama, tko bi to….
Potpis na sve😆

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jucer smo mm i ja bili u zg na mm bozicnom domjenku. Usput sam vidjela i frendice s faksa. Bas mi je to super doslo. Jest da sad jedva gledam i zivim, al dobroooooo.
Bas sam si jutros skinula neki recept za ove keksice, djeluju mi jednostavni za napraviti. Ovi su bas kao sa slike

Sanjchi preeeeslatko je! 😍 Super su mi te velike lampice!
Sretna raspucanci! Super izgledaju! Ja sam ih mislila radit al muz nece, nisu mu privlacni 🙄 Ja tradicionalno radim cokoladnu tortu, vruci puding panettone tart s marmeladom od sljiva i kockicama cokolade koji se tope - nesto prefino i prejednostavno, obavezno je za Bozic i svi se dave u tome kad dodu kod nas, i po novom pitu od jabuka, al onu pravu americku mljaaaac 😋

Bas sam si jutros skinula neki recept za ove keksice, djeluju mi jednostavni za napraviti. Ovi su bas kao sa slike
Joj za njih ima hrpa recepata i svi su razliciti, nejvjerojatno! Nisu svi raspucanci fini...ako zelis moj savjet idi na blog "domacica" od sanje i po tom receptu ih radi. Moja svaka kuglica je cca 17-18 g i peku se tocno 11 minuta. Ovi su prefini!
Kiki mmmmm, obozavam americku pitu od jabuka 😊 a kakav je to vruci panettone puding il sam nesto pomijesala? Ja sam za sad napravila medena srca (opet!), raspucance, radit cu rolice sa kremom od vanilije i kuglof od cokolade i narance. Ostalo ce donest mama i teta

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji