Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    03. Siječanj 2018. 20:06

Sanjchi super stol i stolice i super za kukove 😊😊

treca_sreca
    03. Siječanj 2018. 20:11

I_me stavit ću si to za profilnu na fejsu....totalno "ja" pogotovo lately, poludila je, prije bih se odspojila i zarolala na drugu stranu a sad ima 10ak dana želi gospoja da ju ima na izvolte ispred nosa stalno....pa po pol ure cica dok ja ne zaspim i ostavim joj tako....i onda se probudim shvatim da sam polugola spavala s jednom stranom prsiju otkrivena skroz.
    za cerazette...javim ti se na mejl....valjda neću trebat svoju zdravstvenu ti slat:/ nego samo recept....hmm

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    03. Siječanj 2018. 21:08

Sanjchi super su stol i stolice
    Kiki mi masiramo lagano stopala i dlanove za opustanje, vise puta na dan.
    Marijana kad ga vjezbas na trbuhu, vazno je da ga uzmes cim vidis da ce se poceti ljutititi i kad se umiri probas natrag, tako vise puta na dan, s vremenom nece plakati, moj je vristao cim bi ga okrenula, a sad kako vjezbamo redovito, odradi bez problema.

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    03. Siječanj 2018. 21:12

Sanjchi sad sam jos jednom procitala i skuzila da je ustvari to ta masaza koju i mi radimo. 
    Marijana vjerojatno si preskocila pa da te jos jednom pitam, koja je razlika izmedu premium care i zutog pampersa? 

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    03. Siječanj 2018. 21:14

Joj  Sanjchi baš sam se pitala di si 😂 i da znaš i pomislila sam da si u šopinguuu. Super sve izgledaaa. 

Kiki156
    03. Siječanj 2018. 21:29

Meni je rekla da primim nogicu i lagano prelazim po unutarnjem dijelu stopala prema palcu, ali cim to napravim Vito automatski zgrci/savije stopalo umjesto da ga opusti. E sad, ili ja krivo radim i krivo sam ahvatila vjezbu ili to ima kontraefekt. 

luce <3
    03. Siječanj 2018. 21:31

Djecica su vam preslatka 😍😍😍
    Sanjchi super za shopping... 
    Mi cijepljenje jos nismo obavili... Moramo i to a sve me strah sta me ceka... Meni je patronazna za cjepivo protiv rota virusa rekla kao kako samo dojimo da nema smisla je cjepit jer je kao zasticena priko mog mlika... Uglavnom ja je svakako nisam mislila cjepit..
    I_me i nama je danas bila normalna zuta sa zrncima, al onda sam jela blitvi ps je veceras opet zelenkasta 😌

Marijana12345
    03. Siječanj 2018. 22:13

Dena to je isto. Rekla bih da isto izgledaju i upijaju i imaju onaj indikator po sredini. Ni meni ne valjaju Baby dry

dzenny
    03. Siječanj 2018. 22:45

Hejj pa imam i ja jednu malu curu.. 😍 kandidati,javite se.. pokusala sam sa denom ugovoriti,ali jos mi nije obecala da ce biti dobra svekr(i)va 😂😂
    Cijepljenje-mi sutra imamo prvo.. ii da,sutra je cijepimo i rota virusom.. pa cemo vidjet kako ce proci.. jos popodne smo same,tata nam na poslu,jer ujutro ide sa nama pedijatru.. 🤔
    Sanjchi-👏 za kukove ii super stoni stolice.. 😎
    I_me-zanima me koja od nas klokanica se nije pronasla u ovoj slici.. 😂😂
    Sorry cure,ja malo kasnim,aliii sretna Nova,punoo srece i zdravlja,naravno i predivnih trenutaka provedenih sa nasim mrvicama,koje ce vec slijedece godine samostalno da stoje na svojim nogicama.. jer samo sad su nase mrvice.. 😘😘

barbs
    03. Siječanj 2018. 23:12

Mame, prilikom izdajanja sam malo ostetila lijevu cicu.. kad sam makla izdajalicu sam vidjela malo krvi.. sad sam obrisala i namazala svojim mlijekom... da li smijem maloga dojit na tu cicu?? mislim da vise ne ide krv...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.