Kiki u bolnici ga nisu cijepili, sad neznam dal inace ne cijepe ili zbog op. Na prvom pregledu su ga cijepili i sad na drugom. Slazu nam pregled tako da se poklapa sa cijepljenjem da ne moramo posebno.
V jede1-2 puta po noci, sad kad smo mu povecali dozu kak ide po mjesecima on se budi 2 puta, a sa manjom dozom se budil vecinom jedamput, nije mi bas logicno al dobro. Inace ustanemo oko pola 8, pa kupaona, kava+igranje, pa se najede i onda natrag zaspi na pola sata/40min. A evo danas smo dosli iz kupaone, stavim ga u ljulju i on zadrijema. Valjda se izmucil, treba tu veliku guzu oprati. 😅 Prije neki dan je otkril da ima "smokica" i tak ga je scepal dok sam ga presvlacila da sam mislila da ce ga iscupati 😂😂
Mamisita ja se molim i vjernica sam jedino sto smatram da je bit vjere vise u postupcima kroz zivot nego u odlascima u crkvu. Idem i ja povremeno i nemam nista protiv toga ako ljudi idu zbog vjere. Vjerojatno je tome pridonijelo i to sto sam iz malog sela gdje 80% ljudi ide na misu da vide sta ce drugi obuci i da cuju najnovije traceve. Pa su tako mladi koji piju/puse/navlace se po nocnim klubovima, a idu u nedjelju na misu "dobra djeca", a ako si totalna suprotnost tome al nisi svake nedjelje na misi onda ne valjas.

url=https://lilypie.com]
Dobro smo mamisita,P je stalno na sisi i slabo spava po danu jedino kad idemo van tad spava.Danas je ljep dan pa cemo oko podne u setnju,kupila sam joj baby gim polovni jer je novi u mulleru 400 kn bude joj zanimljivo pola sata a bar se stignu sise malo napunit😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamasita a jesi luda. Ja se izdojim pa nosim sa sobom uvijek. Ne zato što mi je bed izvadit sisu nego ne znam dojiti sjedeći, tj. da mi je beba u naručju. Pa već vidim scenu gladna beba + nervozna mama. Ja dojim ležeći, a u zadnje vrijeme pokušavam neki glupi položaj koji sam našla u roda grupi na fb. Kao da se ne naguta zraka. Tako da ja praktički ležim na leđima a beba mi je na trbuhu. Ugl. Za sad nam to još ne ide :)
Mamisita samo ti pisi, nemoj drzati u sebi, znas da mi zene mozemo da obolimo od toga 😉😉
Ja sam htijela pidzamice iz lidla, al sam dosla prekasno, a dogovorila sam se sa mm da pricuva V i ka idem odmah u ponedjeljak i onda su na netu napisali da je samo online snizenje pa na kraju nisam otisla. Sad smo bili prekjucer o vidim da je bilo i u ducanima, al nije bilo brojeva vise, pa smo samo hlacice kupili, jesu tanke al za po doma mu je to taman jer je toplo u stanu, a kad bljucka moramo cesce mijenjati.
Znate mozda gdje ima za kupit trakice za usi tanke za decka? Na amazonu sam gledala 10€ komad, a po ducanima nisam isla trazit. Ima bas lijepe usi i sad ih je pocel frkati, probala sam mu kapicu staviti al se ljuti.

url=https://lilypie.com]
Dobro smo mamisita,P je stalno na sisi i slabo spava po danu jedino kad idemo van tad spava.Danas je ljep dan pa cemo oko podne u setnju,kupila sam joj baby gim polovni jer je novi u mulleru 400 kn bude joj zanimljivo pola sata a bar se stignu sise malo napunit😂😂😂😂
Ajoooj, valjda ce se smirit to sisanje. Dobro da hoce vani spavat, i moj K voli spavat na svjezem zraku i samo da ga se vozi i da kolica poskakuju na asfaltu hehe. Odlicno si prosla ! Mi smk srecom dobili gym, ali ga jos nismo upogonili, a moramo!
Pola sata izdrzi u gymu a ja tad palim motorku jucer sam oprala plocice u kuhinji ili pojedem u miru😆

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jesam ja jedina koja još nije obukla ništa preko glave?! Hahaha. Sutra obavezno! Hvala svi na svim savjetima. Malo sam vas utlačila danas. :)
nisam ni ja prvih mjesec dana.
S njia dvojicom sam imala te bodije koji idu preko glave, next-ove predivne (gledala samo sliku blesa - ahh kad je prva trudnoća...) a sad sam s njom kupila bodibenkice (znači "kimono" kak bebushka veli) za prva tri mjeseca, i jednodijelne pidžamice sve koje se kopčaju sprijeda cijelom dužinom, da ne moram preko glave jer m je ostalo u glavi da mi je nepraktično tak lomit bebu (ajd ako je čvrsta neka beba ali ak ima hipotoniju ko npr moj D, onda je baš nezgodno)

žena-majka-carica:)
Imate neki savjet da zaspim?? Eto, legnem kad i V i skoro opce ne zaspim, on spava ja blejim, poludjet cu😣😣😣
??? ti si ženo preodmorna onda, zavidim
nemam drugo objašnjenje.
Ja čim dirnem krevet zaspem u roku 1ipol minutu, mm ispali na to....ali šta ću kad se premorim u danu. Čim mala ode, ja skupa s njom i zaspim u roku keks

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji