Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimy
    03. Siječanj 2018. 17:11

Hedgehog

Krv su joj vadili još u rodilištu, pa smo dobili nalaze 2-3 tjedna kasnije u kojima samo piše da je povišen i da moramo dostaviti uzorak.. Pedijatrica je rekla da je sada to standardna procedura i da u 99% beba koje imaju povišen tsh da je nakon drugog vađenja u normali. Trudim se ne razmišljat o tome, pogotovo jer se krv vadi iz pete i mora 3 kruga napuniti baš ono nasaftati, i med.sestra kad smo bili kod pedijatrice je to radila, pa smo poslali. Ali danas smo dobili da nije dobro nasaftala pa da moramo ponavljati.Pa sutra opet moramo prolaziti to…

To se krv vadi svim bebama 72 sata nakon rodenja iz pete i krv se salje za zagreb na testiranje. Sjetila si me na nase iskustvk s tim vadenje. Bila je neka nesposobna sestra i ispikala joj je cijele pete, malena je plakala iz svega glasa, ja skoro skupa s njom a mora se to odraditi. Neznam kak bi izdrazal da smo morale opet ici...

• Dena1009
    03. Siječanj 2018. 17:18

Hedg Sanjchi je meni nudila, mozes ti Leona "zakaparit" 😂😂😂
    Pets kupljen, stuze nam u subotu il nedjelju 🤗🤗

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    03. Siječanj 2018. 17:24

Mimy

Hedgehog

Krv su joj vadili još u rodilištu, pa smo dobili nalaze 2-3 tjedna kasnije u kojima samo piše da je povišen i da moramo dostaviti uzorak.. Pedijatrica je rekla da je sada to standardna procedura i da u 99% beba koje imaju povišen tsh da je nakon drugog vađenja u normali. Trudim se ne razmišljat o tome, pogotovo jer se krv vadi iz pete i mora 3 kruga napuniti baš ono nasaftati, i med.sestra kad smo bili kod pedijatrice je to radila, pa smo poslali. Ali danas smo dobili da nije dobro nasaftala pa da moramo ponavljati.Pa sutra opet moramo prolaziti to…

To se krv vadi svim bebama 72 sata nakon rodenja iz pete i krv se salje za zagreb na testiranje. Sjetila si me na nase iskustvk s tim vadenje. Bila je neka nesposobna sestra i ispikala joj je cijele pete, malena je plakala iz svega glasa, ja skoro skupa s njom a mora se to odraditi. Neznam kak bi izdrazal da smo morale opet ici…

Ej, hvala na info. Jel vama bilo sve u redu poslije s nalazima? Nisam shvatila jeste li i vi morali ponovo vadit nakon rodilišta?

Maja 3
    03. Siječanj 2018. 17:25

Leon je ko🍬
    Pojela bi ga!

Barkleys
    03. Siječanj 2018. 17:25

Suncokretica

Kad ste kod cjepiva, jel tko planira ili je uzeo cjepivo protiv rota virusa?

Mi. Sad na prvom cjepljenju. 

Marijana12345
    03. Siječanj 2018. 17:30

sretna

Marijana

Violeta L je premeden! Daj mi reci jel on sam tako podboci rukicu ispod sebe ili mu jevti stavis? Moj B nikakok da priblizi rukice i da se tako digne nego je u polozaju kao da pliva. A ja mu ne pomazem jer mislim da bi trebao sam..

Kad ga stavis na trbuh, moras mu ispruziti ruke, a dalje on sam treba povuc prema sebi i dignut se

Ispruzim mu al nikako da ih podvuce da se tako lijepo digne

• sretna
    03. Siječanj 2018. 17:32

Marijana

sretna

Marijana

Violeta L je premeden! Daj mi reci jel on sam tako podboci rukicu ispod sebe ili mu jevti stavis? Moj B nikakok da priblizi rukice i da se tako digne nego je u polozaju kao da pliva. A ja mu ne pomazem jer mislim da bi trebao sam..

Kad ga stavis na trbuh, moras mu ispruziti ruke, a dalje on sam treba povuc prema sebi i dignut se

Ispruzim mu al nikako da ih podvuce da se tako lijepo digne

Trebao bi to sam..jedino da mu ti par puta nakon stonih ispruzis stavis tako pod njega da skuzi da mora povuc ruke

Kiki156
    03. Siječanj 2018. 17:42

Marijana nama je pedijatrica rekla da ga mi podbocimo tako na ruke u pocetku da skuzi da se moze oslanjati na njih, pa tako radimo.
    Suncokretice, mi smo cijepili protiv rote, popio je to cjepivo kod prvog cijepljenja. 
    Violeta presladak je! I lijepo se drzi na rukicama 😊

• Mimy
    03. Siječanj 2018. 17:56

Hedgehog

Mimy

Hedgehog

To se krv vadi svim bebama 72 sata nakon rodenja iz pete i krv se salje za zagreb na testiranje. Sjetila si me na nase iskustvk s tim vadenje. Bila je neka nesposobna sestra i ispikala joj je cijele pete, malena je plakala iz svega glasa, ja skoro skupa s njom a mora se to odraditi. Neznam kak bi izdrazal da smo morale opet ici…

Ej, hvala na info. Jel vama bilo sve u redu poslije s nalazima? Nisam shvatila jeste li i vi morali ponovo vadit nakon rodilišta?

Nismo, mi smo ranije izasli iz rodilista pa smo se morali vracati za 2 dana vaditi krv i testirati sluh.

treca_sreca
    03. Siječanj 2018. 18:24

Barbi13

Hedgehog

Smjenski, uh, kako to funkcionira? Do kad oni rade? I mi smo u banani tko će skupiti dijete popodne iz vrtića. Ali neda mi se sad još uvijek misliti o tom eee. :(

Samo jedan je smjenski u Ri a on radi do devet navecer,a bit ce nam zeznuto😥

iskreno ja nisam čula da ikoji vrtić (pa i privatni) radi iza 21h. Za sve specifičnije slučajeve, ljudi si moraju dadilju organizirat.
    Državni su ovdje u ST do 16h, a privatni u kog su išli moji sinovi radi od 6am do 9 navečer, i možeš birat klasičnu smjenu (6-16h) ili popodnevnu (od 14 do 21h)

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.