Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 22. Prosinac 2017. 05:11

Marijana12345
    22. Prosinac 2017. 05:15

Ni ja nisam mjerila temperaturu toplomjerom vec sam ga cesto opipavala i nije bio vruc tako da nismo koristili cepice koje smo dobili. 
    Bebushka to je istina za svjetla ekrana, ali vise za ona koja zrace plavo, dakle sva ova moderna pomagala. Ja imam na S7 opciju da ugasim plavo svjetlo pa mi je ekran zuckasti, kao sta je bilo na starijim generacijama mobitela. To sad prakticiram pogotovo jer puno pricamo na whatsapp video pa se zna desiti da B gleda u mob. Upravo zato se ne preporuca da bebe gledaju u ekrane jer pogotovo plavo svjetlo ima na njihove glavice strasan efekt, poput droge, tako mi je rekao jedan doktor. MM je kupio prosli mjesec TV prek pol sobe tako da ne volim tamo predvecer biti puno s malim, osim ako ga ne okrenem tako da nema pogled na telku nego na lampice ili ako je u baby gymu, ali nevjerojatno kako pogled uvijek vuce prema njemu.
    Prstenje meni je MM kupio zarucnicki pol broja veci jer ga inace nosim iza vjencanog. Vjencani sam skinula u trudnoci i stavila po izlasku iz bolnice, a zarucnicki sam nosila cijelu trudnocu s tim da sam ga skinula za porod. Ne nosim ga jos uvijek jer je kamen u onoj cetvrtastom postolju pa se bojim da rubovima ne ogrebem B. A i nemam vise nakon 10god gelirane nokte pa mi je nekak glupo vidjeti predivan dijamant uz sugave kratke nokte 😔
    Molitva ja se gotovo svaki dan pomolim prije spavanja i zahvalim na tom malom predivnom bicu, i naravno povremeno prekrizim B sa svetom vodom... vjernici smo i idemo u crkvu (doduse nismo otkako sam usla u 9mj trudnoce). Ja vjerujem da me Bog nakon svih nedaca u zivotu pogledao i poslao divnog muza s kojim iz ljubavi imam dijete. Covjek mora vjerovati u nesto, u Boga, u svemir, u neku silu, sudbinu, sto bilo... inace zivot nema svrhu.

[OBRISANO] 22. Prosinac 2017. 05:51

[OBRISANO] 22. Prosinac 2017. 05:55

[OBRISANO] 22. Prosinac 2017. 05:59

[OBRISANO] 22. Prosinac 2017. 06:03

Kiki156
    22. Prosinac 2017. 06:37

Dena i moj je tako vodeno povratio ali srecom neka 2 sata nakon rote pa je nije izbacio. I to podrigivanje bas ucestalo je bilo, od kad smo dosli doma pa do navecer. Nadam se da danas nece vise. 
    Mi smo bili zvali hitnu koliko je plakao ali rekli su da je to sasvim normalna reakcija i da je podrigivanje reakcija na 6u1 a ne na rotu, al to mi je cudno...
    Marijana moj isto nije plakao odmahnego par sati nakon uboda. Vec sam se ponadala kako je super proslo jer je tamo zaplako malo, dosli doma pa je spavao i eto malo podrigivao, al onda navecer urlanje... Sam se uspio smiriti pa se nadam da vise nece biti tog placa i reakcija, strasno nesto!
    Molitva i ja razmisljam da je Vito Bozji blagoslov i milost. Vjerujem i da sam ostala trudna jer sam se puno molila u pocetku jer mi je prva trudnoca nazalost zavrsila spontanim i od tada sam molila za ponovnu trudnocu i bas sam osjetila milost kad sam ostala trudna. Molila sam i isla u crkvu kroz trudnocu ali sad nisam vec dugo bila na misi iako se cesto odem 
     i zahvaliti kad sam s malim u setnji.
    Bodi ja od pocetka oblacimni one na kopcanje i koji idu preko glave, niije mi to neki problem jer uglavnom imaju veliki otvor za glavu. Jedino ne volim kad su preuski pa moram natezati. Lidlovi su mi dobri jer su dosta veci pa mi jos traju ali su mi malo pretanki.

• Dena1009
    22. Prosinac 2017. 07:32

Bebushka ma prije je to pomagalo al sad zadrijemam i budna sam za cas. Mene tv uspavljuje, osobito navecer, svaki film sam pogledala prve 3min. Evo i moja mrnja se probudila idemo na nogee lagane☺
    Kad se vasi bude? V obicno ide na spavanje izmedu 20 i 21, a ustaje izmeđ 7 i 8.
    Ja bih htijela za Bozic na misu al ima mali milijun stuba do crkve, o tome niakd nisam prije razmisljala🤔

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    22. Prosinac 2017. 07:38

Kiki moj je isto tek nakon par sati plakal, dosli doma, nahranila sam ga, spaval je i onda se probudil i plac, bas je izgledalo ko da ga npgice bole pa sam mu dala cepic jer je pedica rekla da je za temp i bolove i onda se smiril. Poslije mu je lagano porasla temp al ke pala prije nego sam mu smijela dati drugi cepica tako da mu vise i nosam davala. A drugi put nije plakal, ni imal temp al je bil cendrav i nije se htijel odvajati od mene.

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    22. Prosinac 2017. 08:03

Dena1009

Bebushka ma prije je to pomagalo al sad zadrijemam i budna sam za cas. Mene tv uspavljuje, osobito navecer, svaki film sam pogledala prve 3min. Evo i moja mrnja se probudila idemo na nogee lagane☺
    Kad se vasi bude? V obicno ide na spavanje izmedu 20 i 21, a ustaje izmeđ 7 i 8.
    Ja bih htijela za Bozic na misu al ima mali milijun stuba do crkve, o tome niakd nisam prije razmisljala🤔

Moja zaspe između 20 i 22. Ovisi o danu i o grčevima. Ima 3 noćna buđenja i ovo zadnje oko 7. Tu dam sisu i onda zaspe još cca. na 45 min. Tad se ja ustanem i pijem kavu. Nekad zaspem i ja, ali onda ispaštam do cca. 11. Jer nemam prije vremena za kavu itd. Pa se trudim ustat. :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI