Dena, wuhuuu, super za vježbiceeee!!!Poklonima se najviše vesele oni najmlađi
<3
:)U dm-u do 10.1.2018. pronađite sve igračke na 30 % popusta i darujte svojim malim radoznalim istraživačima novu dozu inspiracije i veselja!
🎁http://www.dm-drogeriemarkt.hr/poklonpaketi
❄️ Evo info!!
shiiitttt
Uglavnom... piše do 10.1.2018 30% POPUSTA NA SVE IGRAČKE
Dena nemam pojma trebala bi biti do 10.1. u DMu :( Tamo je puna cijena 119 kn, sa 30% ispadne oko 85 kn. A nisam znala da je popust i u Konzumu...
MAMISITA, POTPISUJEM!!! da sam cekala frendicu KREVETIC evo mali bi jos spavao na podu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Mada su nama frendovi kupili hranilicu i donijeli ju i kos za pelene kuma isto... Najvise smo dobili poklon bonove,
Mi smo imali vjezbice i rekli su nam da super napreduje, ako se pocne okretati do 5.mj nece vise morati.☺
Mamisita krivi dojam sam dobila, sve pet 😎 Ja mislim da je K napravil si neki ritam kakanja, pa ako mu tak odgovara da ne moras brinuti.
V trenutno spava do pola 6-6, pa ga nekad zavaram do 7 pol 8 nekad ne. Kroz dan spava u dnevnoj u kosari i svijetlo/zvukovi su normalni, a navecer kimbi, zamracimo i tisina.
I ostalo sam zaboravila sto sam htijela komentirati.😣
Jel taj pets jos na akciji? Napisale ste do 10.1., a na netu pise sa je istekla? Jel jeftiniji u konzumu ili dm-u?
Kolika je kod nas cijena pamper premium 4 kad nije na popustu, ako se sjetite dok ste u ducanu da mi koja skicne?
https://m.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/usluge/cjenovni-bombon/932260/pampers.html
MAMISITA, POTPISUJEM!!! da sam cekala frendicu KREVETIC evo mali bi jos spavao na podu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Mada su nama frendovi kupili hranilicu i donijeli ju i kos za pelene kuma isto… Najvise smo dobili poklon bonove,
Istina, baš sam to htjela komentirati. Ja sam sve dobila prije nego što sam rodila ali ono iščekivanje kad će donijeti, pa nećeš biti naporan i stalno podsjećati... Uh, drugi puta ću pametnije.
Tako je, Hedge 😂😂😂😂😂
Mada za drugo dijete cemo skoro pa sve imati 😉😉😉😉
Uf! Pa ja pola toga sto su mi ljudi obecali nisam dobila.. nit su mi se ti ljudi uopce vise ni javili nit bili u babinju..
Do sada sam trebala imati 4 nastavka za usisavac za nos 😂😂😂
Na kraju kupila sama.. 😆😄
A o robici da ne pricam...
A oni koji su mi dolazili u babinje su me pitali sta da donesu pa sam govorila pelene 😂
Razlika izmedju kaliko i tetra pelena je u tkanju. Meni osobno kaliko draze.
Ja imam bijelih pelena 30 ( iskoristim mooozda 10 tjedno..) koristim ih za kolica,krevetic ispod glave i kao nekakvu podlogu.
Vise koristim gaze. Mama mi je sasila male i porubila pa njih koristim za slinjenje, bljuckanje i za na rame.. njih bas puno koristim i prakticnije mi je od tetra pelene.
Tako je, Hedge 😂😂😂😂😂
Mada za drugo dijete cemo skoro pa sve imati 😉😉😉😉
Ja sve kao neutralno kupujem od opreme. Kao. Za svaki slučaj. Premda drugo dijete mi je ono daleka budućnost. Ali zato sam si dala oduška na oblekicu, ajme majko mila sve pršti od rozoga, ljubičastog, točkica, mašnica, tila i sličnih materijala. Gotovo da bih htjela još jednu curicu. 😂😂😂😂
Uf! Pa ja pola toga sto su mi ljudi obecali nisam dobila.. nit su mi se ti ljudi uopce vise ni javili nit bili u babinju..
Do sada sam trebala imati 4 nastavka za usisavac za nos 😂😂😂
Na kraju kupila sama.. 😆😄
A o robici da ne pricam…
A oni koji su mi dolazili u babinje su me pitali sta da donesu pa sam govorila pelene 😂
Razlika izmedju kaliko i tetra pelena je u tkanju. Meni osobno kaliko draze.
Ja imam bijelih pelena 30 ( iskoristim mooozda 10 tjedno..) koristim ih za kolica,krevetic ispod glave i kao nekakvu podlogu.
Vise koristim gaze. Mama mi je sasila male i porubila pa njih koristim za slinjenje, bljuckanje i za na rame.. njih bas puno koristim i prakticnije mi je od tetra pelene.
Vauuuu. Divna mama. Baš super da je to napravila. Ja imam kao one krpice, mini tetre. To sam bila naručila sa fejsa. Baš dobro dođu. Tko god da je izmislio tetre i kaliko i gaze i krpice stvarno ono svaka mu čast. Mislim, ja ne znam kako bi bez njih. Za sve sve ih koristim. 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji