Mamasita ja prvi put cujem za ta prociscena cjepiva.. nemam pojma za to 😞
Mamasita znam samo ovo vezano za živu. To sam jednom davno nešto čitala. Ne znam jel se to uopće odnosi na to što ti pitaš. Ali sretno sutra na cjepljenju. Nadam će da će K to junački podnijeti.
Mi smo imali vjezbice i rekli su nam da super napreduje, ako se pocne okretati do 5.mj nece vise morati.☺
Mamisita krivi dojam sam dobila, sve pet 😎 Ja mislim da je K napravil si neki ritam kakanja, pa ako mu tak odgovara da ne moras brinuti.
V trenutno spava do pola 6-6, pa ga nekad zavaram do 7 pol 8 nekad ne. Kroz dan spava u dnevnoj u kosari i svijetlo/zvukovi su normalni, a navecer kimbi, zamracimo i tisina.
I ostalo sam zaboravila sto sam htijela komentirati.😣
Jel taj pets jos na akciji? Napisale ste do 10.1., a na netu pise sa je istekla? Jel jeftiniji u konzumu ili dm-u?
Kolika je kod nas cijena pamper premium 4 kad nije na popustu, ako se sjetite dok ste u ducanu da mi koja skicne?
https://m.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/usluge/cjenovni-bombon/932260/pampers.html
Zapravo sam mislila one zute pampers, ove nisam jos probala jer ih tu gdje smo mi nema. Jel su te dobre? Baby dray i sleep and play mi ne valjaju.
Violeta hvala, ja sam valjda neku staru akciju nasla jer pise da je na akciji 113kn.
url=https://lilypie.com]
I ja prvi put cujem za prociscena. Nama su nudili 6u1 al smo odbili i uzeli 5u1. Nije nam bilo smisla cijepiti protiv hepatitisa B. Nit ce se beba seksati niti cemo ici u neke zemlje gdje to moze pokupiti. Cemu onda opterecivati organizam s dodatnim cjepivom...
E i da vas pitam. Dali je koja od vas morala vaditi krv bebe za tsh vrijednost? Naime mi smo kad je L bila 2-3 tjedna stara dobili poštom nalaze da su joj vadili krv u bolnici (što ja recimo uopće nisam znala) i da ima povišenu vrijednost tsh hormona. I da moramo opet izvaditi krv i poslat im. Mi smo kod pedijatrice vadili krv i poslali im i sad ne valja i moramo opet. Ono što sam čitala ne mora ništa značiti ta povišena vrijednost, a može značiti svašta. A znam da treća i barbs mislim imaju problema s štitnjačom. Imate li vi cure kakvih iskustva s tim kod malih beba.
Mamasita ja ne znam na kakva prociscena cjepiva mislis. Prije 4 g kad sam cijepila L nudili su 5u1 gdje dijete dobije 2.pikice, u svaku nogu jednu i to je hzzo pokrivao i 6u1 gdje se pika samo u 1 nogu i to se placalo. A sada vise neman5u1 cjepiva nego se koristi to 6u1 koje sada pokriva hzzo, a prije 4 g se placalo. Tada su mi rekli da to 6u1 kao nema nikakvih nuspojava.
E i da vas pitam. Dali je koja od vas morala vaditi krv bebe za tsh vrijednost? Naime mi smo kad je L bila 2-3 tjedna stara dobili poštom nalaze da su joj vadili krv u bolnici (što ja recimo uopće nisam znala) i da ima povišenu vrijednost tsh hormona. I da moramo opet izvaditi krv i poslat im. Mi smo kod pedijatrice vadili krv i poslali im i sad ne valja i moramo opet. Ono što sam čitala ne mora ništa značiti ta povišena vrijednost, a može značiti svašta. A znam da treća i barbsmislim imaju problema s štitnjačom. Imate li vi cure kakvih iskustva s tim kod malih beba.
Ne znam nista o tome pa nisam od pomoci :/
Kaliko pelenesu više "plahtastog" materijala… Imaš u DM od lole. Paket od 10 komada. Meni se sviđaju jer sam skužila da mi bijele tetra pelene nekad ostave mucice po glavi. Pa i ja kaliko koristim za pod glavu. Kako imam kolijevku (nismo se još uvijek prebacili u kinderbet) sve plahte su mi velike pa nekad stavim i kaliko umjesto plahte. Ne znam jel to ima veze sa kaliko zavojem (prvi zavoj iz prve pomoći?!) ali Ugl, drukčijeg su materijala od tetri. Znam da nisam baš najbolje objasnila. Dobijem u DM kad rodiš one popuste pa između ostalog imaš i taj kupon za kaliko pelene.
Orangina evo obajsnjeno za kaliko pelene. 😉😊
Pozdrav cure od mog malog misica 😘
Ma vidi me kako sam ljep😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji