Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    03. Siječanj 2018. 14:10

Sretna, jupppiii, super za druzenje i resetiranje 😍😍😍😍😍😍 Ma Rode su kao sekta... kako si i napisala... citam komentare i NE VJERUJEM..

Suncokretica
    03. Siječanj 2018. 14:14

Ja svoju stavim na trbuh 2 puta dnevno dok ne krene gunđati jer baš ne voli biti na trbuhu. Iako u zadnje vrijeme manje negoduje i duže izdrži 
    Diže se na ruke i drži glavu dosta dugo. Prije je par sekundi a sad po pola minute. Ovisi o umoru i volji. 
    Ne znam kad bi trebali imati potpunu kontrolu glave?

Orangina
    03. Siječanj 2018. 14:23

Puno hvala na odgovorima i zlatnim savjetima! 😘
    Kupiti cemo to sto fali ovih dana.

@mamisita27 ok znaci trebalo bi mijenjati pelenu cesto. Hlacica imam 3 kom ali mi se ne svida elastik pogotovo zbog pupka. Skafander trebamo dobiti, valjda ce doci na vrijeme. Imam i vrecu za spavanje sa rukavima na patent. Termin mi je 17.01.ili 23.01.

@barbs od C&A imam najvise 62cm, valjda bude ok. I tetre cemo nabaviti 👍 

@Hedgehog isto mislim koristiti tetre za u kolica, kao slinceke i opcenito stavljati pod bebu..sad kuzim da mi treba vise, hvala! 

@violeta1 sto su to kaliko za ispod glave? Ovaj mjesec trebam roditi 😊 

@Maslacak31 znaci dobro je da se ima bar 10 pelena dnevno a mozda i vise. I hvala ti! 

@Marijana zato i nemam puno bodija kratkih rukava, mislila sam da ce biti zima. Ali moze preko dug rukav, u stanu nam je toplo. 

Marijana12345
    03. Siječanj 2018. 14:41

Orangina

Puno hvala na odgovorima i zlatnim savjetima! 😘
    Kupiti cemo to sto fali ovih dana.

@mamisita27 ok znaci trebalo bi mijenjati pelenu cesto. Hlacica imam 3 kom ali mi se ne svida elastik pogotovo zbog pupka. Skafander trebamo dobiti, valjda ce doci na vrijeme. Imam i vrecu za spavanje sa rukavima na patent. Termin mi je 17.01.ili 23.01.

@barbs od C&A imam najvise 62cm, valjda bude ok. I tetre cemo nabaviti 👍

@Hedgehog isto mislim koristiti tetre za u kolica, kao slinceke i opcenito stavljati pod bebu..sad kuzim da mi treba vise, hvala!

@violeta1 sto su to kaliko za ispod glave? Ovaj mjesec trebam roditi 😊

@Maslacak31 znaci dobro je da se ima bar 10 pelena dnevno a mozda i vise. I hvala ti!

@Marijana zato i nemam puno bodija kratkih rukava, mislila sam da ce biti zima. Ali moze preko dug rukav, u stanu nam je toplo.

Orangina, preporuka je mijenjati pelenu prije svakog podoja/hranjenja jer se kasnije za vrijeme papanja uspavaju pa ako ides mijenjati pelenu nakon jela onda razbudis bebu pa imas show s uspavljivanjem. Ako ti se bas u toku papanja beba ukakala naravno da ces promijeniti jos jednom pelenu i da neces pustiti da ukakana spava. Sta se tice kremica, ja koristim pavlovicevu za njegu guze, a izmedju sam na pocetku prvi mjesec, kad je guza bila crvena i kad su izbile tockice od tih prvih kakica, mazala i sudocremom ali ne puno (jednom sudocrem dvaput pavlovicevom) jer je to cink a on isusuje dosta ako se stalno koristi. Ako imas vremena procitaj od pocetka ovaj topic, puno je tema iz kojih mozes saznati sta jos nisi mozda znala i/ili kako je u praksi (u teoriji sve lako izgleda).

Marijana12345
    03. Siječanj 2018. 14:43

Violeta ti je htjela napisati da koristi tetre i za ispod glave u kindacu i tak na krevetu jer cesto bljucnu bebe. Ja sam evo samo nocas "potrosila" 3 tetre, jednu mi je zbljuckao na ramenu a na dvije u kindacu koje mu je ispod glave se ispovracao beba mala 😔

Barkleys
    03. Siječanj 2018. 14:53

Kaliko pelene su više "plahtastog" materijala... Imaš u DM od lole. Paket od 10 komada. Meni se sviđaju jer sam skužila da mi bijele tetra pelene nekad ostave mucice po glavi. Pa i ja kaliko koristim za pod glavu. Kako imam kolijevku (nismo se još uvijek prebacili u kinderbet) sve plahte su mi velike pa nekad stavim i kaliko umjesto plahte. Ne znam jel to ima veze sa kaliko zavojem (prvi zavoj iz prve pomoći?!) ali Ugl, drukčijeg su materijala od tetri. Znam da nisam baš najbolje objasnila. Dobijem u DM kad rodiš one popuste pa između ostalog imaš i taj kupon za kaliko pelene. 

barbs
    03. Siječanj 2018. 14:57

Suncokretice, uuu, ne bi znala.. Čak sam imala negdje neku sliku kako npr po mjesecima bi trebala beba dizati glavu kad je na trbuhu i koliko pravilno, aaaaali sam ju izgubila negdje...
    Orangina, poslušaj savijet pri mjenjaju pelena... Meni eto to nitko nije rekao (od mojih/patronažna i sl...) i mijenjala sam nakon cicanja (pola h nakon) i razbuddio bi mi se i SHOOOOWWWW... Bit će dobro do 62 iz C&A-a... Npr Diego je dug 65cm i nosi br 68 iz c&a-a a iz Lidla još br 50-56 ... pričam o bodićima... Pa ti budi pametan što kupovati  Ja ugl iz c&-a kupujem sve veće brojeve... da stigne iznosati... Tetra pelene - ja sam bijele kupovala u magic baby 100 komada 100 kn.. Ja ih imam oko 40 komada i ne stignem potrošiti sve... Ipak sam pretjerala s količinom  Ali oko 30 ti je dovoljno 

barbs
    03. Siječanj 2018. 15:00

E, da, te KALIKO PELENE imaju curke ovdje... Osim Hedge, imaju i Violeta i I me i ne znam još tko... Ja sam dobila paketa ali nisam otvorila jer imam na tone tih tetrica koje ne stignem iskoristiti... Pit će mi za drugo dijete 
    Da li nekome treba bon od DM-A za Pampersice (premium!) od 15kn popusta?? Iz one knjižice od 0 do 6 mj... Bez veze da mi ne stoji doma... 

• Dena1009
    03. Siječanj 2018. 15:00

Mi smo imali vjezbice i rekli su nam da super napreduje, ako se pocne okretati do 5.mj nece vise morati.☺
    Mamisita krivi dojam sam dobila, sve pet 😎 Ja mislim da je K napravil si neki ritam kakanja, pa ako mu tak odgovara da ne moras brinuti.
    V trenutno spava do pola 6-6, pa ga nekad zavaram do 7 pol 8 nekad ne. Kroz dan spava u dnevnoj u kosari i svijetlo/zvukovi su normalni, a navecer kimbi, zamracimo i tisina.
    I ostalo sam zaboravila sto sam htijela komentirati.😣
    Jel taj pets jos na akciji? Napisale ste do 10.1., a na netu pise sa je istekla? Jel jeftiniji u konzumu ili dm-u? 
    Kolika je kod nas cijena pamper premium 4 kad nije na popustu, ako se sjetite dok ste u ducanu da mi koja skicne?

url=https://lilypie.com]

barbs
    03. Siječanj 2018. 15:03

Dena, wuhuuu, super za vježbiceeee!!! 
    Poklonima se najviše vesele oni najmlađi 

<3 

:) U dm-u do 10.1.2018. pronađite sve igračke na 30 % popusta i darujte svojim malim radoznalim istraživačima novu dozu inspiracije i veselja! 

🎁http://www.dm-drogeriemarkt.hr/poklonpaketi 

❄️ 
    Evo info!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.