I_me mi igraone uplaćujemo sad kad su veći, jer preogroman nered doma bi mi napravili (da ne kažem nešto razbili, kad se skupi horda njih...i to dečki uglavnom...juhuuuu)
al prva 3 rođ smo doma slavili....uz naručenu tortu i kolače.

žena-majka-carica:)
Unine nogice *. *
Da, takve su mi slike baš najdraže. E, sad me podsjetilo pa da pitam. Kad se počinju rezati noktići na nogama? Mojoj nisu ništa posebno sad baš veliki. Još mi je trauma od rezanja sa ruke. 3 dana sam lovila da spava da mogu do tog i tog prsta a da ju ne probudim.
H, D-u uopce nisu JOSj toliko narasli nokti na nogama 😂😂😂😂 a na rukama... to muZ reze dok mi cica 😂😂😂😊

I me cekaj malo?? 😂😂😂😂😂 Gdje ja zurim?? 😂😂😂😂😂😂 Vi znate koliko ce ljudi biti i gdje bi mogli slaviri gaghahahahahahahhaa legende 😘
Oplakah sad 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

pa naravno samo je bitno da ostane lijepa slika. Tek poslije gledaš praktično, da bude lijepa i za pojest:)
noktiće na nogama - dosad samo jednom sam joj rezala a na rukama stoput....nije mi problem, čvrsto uhvatim prstiće da se ne trgne da ju ne porežem i režem s noktaricom onom koju i mi koristimo, ne s bebi noktaricom)

žena-majka-carica:)
Kod nas bi moglo biti puuuuno ljudi za rodjendan pa nisam pametna sto ni kako... 9.mj je zeznut za slaviti na otvorenom npr... a vani imamo bas puuuunooo prostora..

I me cekaj malo?? 😂😂😂😂😂 Gdje ja zurim?? 😂😂😂😂😂😂 Vi znate koliko ce ljudi biti i gdje bi mogli slaviri gaghahahahahahahhaa legende 😘
Oplakah sad 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
HAHAHAHHAGAGAA i ja isto 😂😂😂😂😂😂

pa naravnosamo je bitno da ostane lijepa slika. Tek poslije gledaš praktično, da bude lijepa i za pojest:)
noktiće na nogama - dosad samo jednom sam joj rezala a na rukama stoput….nije mi problem, čvrsto uhvatim prstiće da se ne trgne da ju ne porežem i režem s noktaricom onom koju i mi koristimo, ne s bebi noktaricom)
I ja rezen s nasom. Te bejbi zaobljene su mi neprakticne neke..
Na nogama sam joj do sada rezala samo palceve mooozda 2x.
A na rukama imam sistem. Sjednem, podbocim se sa milijun jastuka, stavim ju na sisu i dok ona papa ja ih rezem.

I_me mi igraone uplaćujemo sad kad su veći, jer preogroman nered doma bi mi napravili (da ne kažem nešto razbili, kad se skupi horda njih…i to dečki uglavnom…juhuuuu)
al prva 3 rođ smo doma slavili….uz naručenu tortu i kolače.
Pa bas to! Kad bude malo veca, neka igraonica il park il nesto.. vec cemo smislit nesto.. a sad dok je mala vise bi napravila za nas 😂, rucak, torta, naslikavanje i to je to. Al imam malo stan, ne bi nas 10 stalo, pa smo mislili u neki restoran

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji