Maslacak, wuhuuu, drago mi je sto ti je bolje 😘😘😘😘
Kiki, ako sam shvatila dobro, frendice ti se nisu htjele prilagoditi?????
Ja sam pobjegla od kuce... hahahhaaha predivno je vrijeme vami... ugodno je... nit hladno nit toplo... a i njegova nona mi se nasadila u stan i nikako da ode pa sam ga pocela spremati hahhahahhahahahahhaha
Znaci, kako smo se SVAKODNEVNO ko familija (moja i njegova) druzili sad mi treba malo freeeeeeee od njih i svih glupih prica i nametanja ahahahahahhaha
Orangina,racunaj da svako hranjenje presvlacis pelenu,tak mala beba jede u prosjeku svaka 2 sata,to ti je 12 pelena dnevno,plus presvlacis prije hranjenja,onda papaju i ponovo ju ukakaju..
Tetre ce ti uvijek dobro doc,za u kolica,za pod glavu,ja sam cak u kimbu stavljala u pocetku...znaci 20 velikih nije naodmet.
A robica,zaboravila sam sto si napisala da imas..al racunaj da imas bar za svaki dan u tjednu..znaci min 7 bodica,ovisi od bebe do bebe koliko bljuckaju i prepisaju-pokakaju robicu. U principu svakih 2 dana ces prat robu,i ako beba ne bljucka puno bit ce ti dosta...a bit ce dana i da 5 bodija promjenis u 24 sata. Sretno ti!
Barbs, tako je. 😐
Maslacak i vi imate super raspored, kad je poceo tako spavati? Koliko sam shvatila on pojede flasicu pa zaspi, a jesi dojila prije pa je na sisi spavao ili se sam uspava?
Nama noc nije problem, jucer je zaspao u 20, jeo u 3, pa opet u 7. Pokazivao je znakove umoran oko 9 al zaspao samo na par min i od tad imamo pokusaje, al nista bez sise. Zaspao je oko pol 12 al taman je svecenik zvonio za blagoslov kuce pa se probudio. Sad je zaspao al opet ne sisi, nema drugog nacina osim sise da zaspi, ni po danu ni po noci. Sad me bas zanima do kad ce spavati.
Bas se osjecam ko totalni luzer koji ne zna ni uspavati dijete 😢
Belle, Vito dize glavu a stavljam ga potrbuske ili na kauc ili u baby gym barem jednom dnevno a trudim se i cesce. Nije da bas obozava vjezbati ali ja ga svejedno stavljam. Zna se i okrenuti s trbuha na leda, ali cim malo manje vjezbamo ne okrece se.
Mame sretna nova godina :) puno zdravlja vama i bebama :) ovaj moj od dana kada je napunio 3 mj se totalno prominia svi su me uvjeravali da će biti puno bolji i više spavati kad ono šipak buđenje 4 puta noću (do sad 2 od 9 do 10 ujutro) uz plač i vriskanje, nervoza i živčanost al proći će i to valjda :)
Kika svaka je beba drugacija a imamo i mi dana da manje spava...bit ce to sve dobro...prve mjesece ne treba ni ocekivati neki ritam...sto manje ocekujes vise dobijes😂
Uši…to vam je zene genetika...njima tek trebaju hrskavice narasti i ocvrsnuti i to je vec unaprijed predodredeno kakve ce biti i trakice vam bas nece pomoci.
Moj J je imao savrsene usi kao beba...a sad ima na tatu...jedno malo pri vrhu klemoavo a drugo normalno😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hedge i Mamasita ima Lactibiane u RH, kosta oko 150kn. Moja sestra kupila u Spanskom u Vilima Korajca. Sadrzi d3 pa dok se koristi ne treba posebno d3. Bolji od Biogaie jer sadrzi 5probiotika a Biogaia samo jedan ili dva. To nam je rekao rodjak lijecnik koji je nedavno o tome slusao na seminaru lijecnika. Mamasita, i meni je no way za jestivo ulje, ali htjela sam povuci paralelu s Lactibiane koje je ustvari isto nekakvo ulje...
Belle i ja sam izasla iz grupe Roda jer su fakat bezobrazne i bahate. Stvarno ko neka sekta. Moj mali pajki na trbuhu bez problema. Negoduje prilikom vjezbanja, ne tjeram ga dulje od 5min ako place, stavljam ga par puta dnevno ali ne voli bas... no ne dize ni priblizno glavu kao bebe tu nekih cura, niti dugo, samo na par sekundi. Al kad je dobre volje onda ne negoduje.
Orangina recimo ja uopce ne koristim bodije kratkih rukava sad po zimi. Posto mi mali jako povraca imamo 60 tetrica, ali svakako ti je potrebno 30ak. Npr 20bijelih i uzmes si 10ak sarenih za kolica i kad pocne beba gledat da bude zanimljivo... ostalo su ti cure napisale
http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/lactibiane-enfant-kapi-pileje-14333/
Barbs, tako je. 😐
Maslacak i vi imate super raspored, kad je poceo tako spavati? Koliko sam shvatila on pojede flasicu pa zaspi, a jesi dojila prije pa je na sisi spavao ili se sam uspava?
Nama noc nije problem, jucer je zaspao u 20, jeo u 3, pa opet u 7. Pokazivao je znakove umoran oko 9 al zaspao samo na par min i od tad imamo pokusaje, al nista bez sise. Zaspao je oko pol 12 al taman je svecenik zvonio za blagoslov kuce pa se probudio. Sad je zaspao al opet ne sisi, nema drugog nacina osim sise da zaspi, ni po danu ni po noci. Sad me bas zanima do kad ce spavati.
Bas se osjecam ko totalni luzer koji ne zna ni uspavati dijete 😢
Belle, Vito dize glavu a stavljam ga potrbuske ili na kauc ili u baby gym barem jednom dnevno a trudim se i cesce. Nije da bas obozava vjezbati ali ja ga svejedno stavljam. Zna se i okrenuti s trbuha na leda, ali cim malo manje vjezbamo ne okrece se.
Nisam dojila,odpocetka je na flasici,prva 2 mj sam se izdajala,pislije ad.
Is ainm mé Bella Tina. Beannachtaí do gach duine atá ag léamh an fhianaise seo. Diúltaigh mé mo fhear céile tar éis triúr (3) bliain an phósta ach toisc go raibh litriú ag bean eile air agus d'fhág sé dom agus an kid ag fulaingt. lá amháin nuair a bhí mé ag léamh tríd an ngréasán, chonaic mé post ar an gcaoi a thug an seoltóir litrithe seo ar an seoladh seo chiefprist@priest.com, cuidiú le bean dul ar ais dá fear céile agus thug mé freagra dó ar a sheoladh agus dúirt sé liom go raibh gearán ag mná ar mo fhear céile agus dúirt sé liom go gcabhróidh sé liom agus tar éis 2 lá go mbeidh mo fhear céile agam ar ais. Chreid mé é agus inniu tá áthas orm a chur in iúl duit go léir go bhfuil an chumhacht ag an caster litrithe seo lovers a thabhairt ar ais. toisc go bhfuilim sásta anois le mo fhear céile. Go raibh maith agat as DrMako. A r-phost: chiefprist@priest.com +2348076821983 .... nó cad'sapp
+2348076821983
má tá ceisteanna agat leis an méid seo a leanas:
(1) Más mian leat a bheith ina bhall de choimhlintíocht naa
(2) má tá droch-aisling i gcónaí.
(3) Ba mhaith leat a chur chun cinn i do oifig.
(4) Ba mhaith leat mná / fir a reáchtáil tar éis duit.
(5) Más mian leat leanbh
(6) Ba mhaith leat a bheith saibhir gan aon íobairt an duine
(7) Tá tú ag iarraidh a cheangal ar do fhear céile / do bhean chéile a bheith leat go deo.
(8) Má theastaíonn cumhacht agus charm uait chun aon chás cúirte a bhaint amach
(9) Cúnamh spioradálta d'fhir Dé
(10) Más gá duit a dhéanamh mar a deirim litriú
(11) Má theastaíonn ton tosaigh uait
(12) Má theastaíonn cúnamh airgeadais uait.
(13) Cúram luibhe
(14) Más féidir leat a bheith in ann sásamh do bhean chéile a bheith dlite
le tógáil íseal.
(15) Má tá VEID SEIF ort agus aon chineál breoiteachta agat
(16) Airíonna goidte a thabhairt ar ais * Airíonna agus Gnó a chosaint
(17) Diaibéiteas * Droch-árach * Stróc * Forbairt gnó
(18) gnéas a dhéanamh ar aisling * Fear céile / bean chéile spioradálta
Sortiraj odgovore
Najstariji