Šta nisu ta zrnca u peleni super stvar? Mi ih uvijek imamo. Jednom su bila bijelija a ne boje stolice, ali mi patronažna rekla da je i to okej tu i tamo. Da je to neprerađeno masno mlijeko.
Marijana- to pijete umjesto biogaje? S obzirom da je probiotik isto?
Barbi- to je pravilnik za Rijeku? Ili?
Nasla sam u NN pravilnik za sve gradove.
Ajme super. Nisam znala da postoji univerzalni pravilnik. Što je doduše logično. Ali opet napominjem, vrtići nisu državni, nego gradski. Svaki grad može vodit svoju politiku.Ja znam samo kako zgb funkcionira. A i ono, lako se može dogoditi da baš ove godine se promijeni to i to… Smjenski, uh, kako to funkcionira? Do kad oni rade? I mi smo u banani tko će skupiti dijete popodne iz vrtića. Ali neda mi se sad još uvijek misliti o tom eee. :(
Samo jedan je smjenski u Ri a on radi do devet navecer,a bit ce nam zeznuto😥
Ajme. Držim fige. Nemoj još misliti na to. :*
Barbs ja sam bila u Rodinoj grupi na Fb par dana al kad sam vidjela komentare i savjete makla sam se jer su mi kao neka sekta. Vrlo stroge i ne toleriraju drugacije misljenje 🤨 tako da sam izasla iz grupe.
Cure, ne znam jel se vec mozda pisalo o ovome al ne stignem citati sve pa da vas pitam- jel vama bebe dizu glavu i kolko cesto ih stavljate u potrbusni polozaj?
Svaka cast Hedge i Kelaiva sto vam bebe tako skolski spavaju. Kako to uspjevate?
Iskreno, uz puno muke. Ono, ja sam dijete prisilno naučila na dudu za uspavljivanje u kolicima i po potrebi navečer. I tu spada puno nanašanja, aplikacija, pokušaja i pogreški... Nekad ju uspavljujem sat vremena za kratki spavanac od pol h. Uz to dodaj grčeve, koji su se kao smirili i periode plakanja... Grozno bude. Ali guramo i ne odustajemo. Ja sam uvijek mislila da ona premalo spava, sad si me utješila s tim.
Jutro curee...moji decki pavaju, muz nije nekako dobro, pa je popio tabletu i caj i zaspo. Jutros je isao krv i mokracu dat, pa sinoc nije vecerao, jadan bio je sav van sebe 😂 Leon je sinoc zezao za spavanje, od doceka nam se sve poremetilo, navecer prije pola 1-1 nece zaspat a preko dana kao top pava. I sinoc se vrtio po krevetu i sam se okrenio s leda na stomak, prebacio nogu preko noge pa glavu zabio u krevet i hopa i kad je doso na stomak podigne glavu i nasmije se hehe.. bas mi bilo divno vidit ga. I jos jednom je to napravio i vise nije...misic mali. 😍😍
Orangina za tetre se slazem sa curama, sve imamo oko 30komada, sarene, bijele i kaliko. Meni su kaliko super za ispod glave. Robica je ok, samo prati velicine jer nisi svagdje iste. 😉 Polako i kupit ces si svega... kad trebas roditi?
Sad sam se sjetila..
Treca- neki dan si pitala za tablete? Jesi ih nabavila? Ima kod tebe u ljekarnama? Mozda se mogu narucit u ljekarni?
Ja ih imam tu u svojoj ljekarni.. da ih nema, morala bi zicat okolo da mi netko kupi preko u Slo, iako sam cula da je i tamo nestasica..
Ovdje dodju 115kn, preko malo jeftinije
Belle da rode su hahahah komaaa 😂😂😂 ali dobro, nade se koji dobar savjet. Stavljam ga na trbuh svaki dan po neki 5min.. ili dok se ne pocne buniti. Dize glavicu lijepo, nekad manje, a nekad bas super kao veliki.
Barbs zna se nekad budit placuci i u snu zna nekad plakat, ali ne cesto. Vecinom se budi tako da otvori oci i onda gleda oko sebe i pocne nogice dizati. Super za pizzu s frendicama, samo uzivaj..i napuni baterije hehe... i ja cu ovih dana na veceru s frendicom, nismo se dugo vidjele, i odmah cu joj ponet pelene sto mi ostalo 1 i 2, jer je trudna pa da iskoristi 😊 A da kod mene ne stoji.
Bela mozda je neka viroza, tako je muz neki dan, odjednom muka, pa povracanje pa proljev i drugi dan je vec bio bolje. Javi nam sta kaze test 😊😉😊
Dena trakica nam funkcionira kao i kod vas...malo je komplicirano 😐 stalno mu pada pa namjestaj isto kao i kapica. Nije da su mu usi klempave ali ne bih volila da mu budu ako mogu ikako sprijeciti, ali bas me zivcira to namjestanje trakice i kapice. Iako rijede mu sad stavljam. 😐
Ejjj! Mrtvac se ozivio! Jos samo nos zeza,ali i to ce proc!
Spavanje? Mi imamo budjenje oko 7,popapa igramo se,oko pola 9 zaspi,i spava do cca pola 10,ili manje. Onda papamo kasicu,igramo se,ljuljamo,setamo,gledamo tv...oko 12 ide spavat i tu odspava nekih 2.5 sata. U 2 flasica,u 5 flasica..i spavanje 45 min,oko pola 9 klopa,prije tog naravno kupanje i spremanje za spavanac..onda ga ja probudim oko 23-23.30 za hranjenje..i do 7 spava. Takav je ritam zadnjih tjedan dana.
V, i ti uzivaj kad budes isla s frendicom😘 I meni je ostao paket pelena i frendovi ce postati roditelji oko 5.mj tako da budem tortu od pelena napravila 😂😂😂😂😂😂😂 A Diego isto tako sto se plakanja tice... ponekad se probudi i gleda uokolo i nakon 5sek pocne kmekat
Trake za uha? Nema svrhe! Ama bas nikakve,ako ce bit klempave,bit ce! Naucila to s malom.. od 1 dana joj trakice stavljala! Ima uha ko Mickey Mouse! Frkala ih i ispod trake na kraju. Genetski-tata joj klempav! Svekrva je njemu cak ljepila uho kad je vidjela da ga stalno frce,nije pomoglo..mali je nesto malo manje klempav..ali isto se vidi razlika od rodjenja do danas..
A sto sad,dat cu ih operirat s 6 godina,i popravit ce im to ak ce bit jako izrazeno.
Sortiraj odgovore
Najstariji