Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    21. Prosinac 2017. 13:29

Sretna,P ljepo napreduje😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    21. Prosinac 2017. 13:30

barbs

Sretna, kako je proslo cijepljenje?
    Mi smo u setnji vec sat vremena 😉

Ma super! Malo je zaplakao i gotovo 😊 onda smo se jos pola sata setali u klokanici. Sad ga pokusavam uspavat da idem poklone zamotat 😄

I_me
    21. Prosinac 2017. 13:31

Sretna! Tako mali a opet tako veliki 😊😊😊
    Violeta, Leon je bas sladak 😊

barbs
    21. Prosinac 2017. 13:31

Marijana, kolaci izgledaju fiiinooo 😎😍😍😍😍😍

barbs
    21. Prosinac 2017. 13:32

Sretna, suuupeeeer 😍😍😍😍
    I ja moram zamatati pokloneeee  ahahahagagggagaga
    Muz kaze da D nije puno plakao... meni je puuuuunooo plakao hahhahahahahhahahhahaha Ah te mame 

• sretna
    21. Prosinac 2017. 13:49

barbs

Sretna, suuupeeeer 😍😍😍😍
    I ja moram zamatati pokloneeeeahahahagagggagaga
    Muz kaze da D nije puno plakao… meni je puuuuunooo plakao hahhahahahahhahahhahaha Ah te mame

Ah, kad se L prvi put cijepio i plakao i ja sam se rasplakala 😂 a sa P nisam tak osjetljiva ko sa L 😄

Maja 3
    21. Prosinac 2017. 13:51

sretna

Bili smo na cijepljenju. Ima 62 cm i 6200 g

Pravi decko! Super napreduje!

Maja 3
    21. Prosinac 2017. 13:53

Leon je ko maneken!
    Sanjchi,super kalendar!
    I ja cu to valjda popodne rijesavat ako mi pacici dozvole.
    Umatanje poklona? Sto je to?
    Ja svoje NISAM JOS NI KUPILA!

Aurora1611
    21. Prosinac 2017. 14:05

VIOLETA hahaha da, svi joj uvijek komentiraju oci i podbradak 😂😂 a nije neka bas buca, ima 5500-5600 tu negdje a skoro tri i pol mjeseca 
    Bebushka Hahahahah bas sam se nasmijala xD da probam ?? 
    POKLONI sto veli Maslačak sta je to? Ja nisam kupila ali mi se cini da ni necu, klincima u obitelji slatkiše sestri nesto od kozmetike, muz je sam sebi kupio (to je nas običaj za Božić, svatko si nesto priušti sto inace nebi bas) ja sebi nisam nista i necu, imam sve sto mi treba a mislim da u ovo B vrijeme love tak i tak nikad dosta! Poslat cu jedino svojoj baki udaljenoj 300 km novaca da si nesto kupi, jer ju obozavam i ona je za mene sve ❤️

Barkleys
    21. Prosinac 2017. 14:11

Netko je bio spominjao cijepljenje protiv rota virusa? Ako vam se da malo detaljnije mi to objasniti... Pitala sam pedijatricu, kaže da kupimo u ljekarni i dođemo s tim na cijepljenje. Što znači oralno? Kako se to daje? Mislim, moja sve kapi 5x ispljune, a ne bi baš davala 500kn za nešto što ispljune... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI