Sretna,P ljepo napreduje😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna, kako je proslo cijepljenje?
Mi smo u setnji vec sat vremena 😉
Ma super! Malo je zaplakao i gotovo 😊 onda smo se jos pola sata setali u klokanici. Sad ga pokusavam uspavat da idem poklone zamotat 😄

Sretna, suuupeeeer 😍😍😍😍
I ja moram zamatati pokloneeee ahahahagagggagaga
Muz kaze da D nije puno plakao... meni je puuuuunooo plakao hahhahahahahhahahhahaha Ah te mame

Sretna, suuupeeeer 😍😍😍😍
I ja moram zamatati pokloneeeeahahahagagggagaga
Muz kaze da D nije puno plakao… meni je puuuuunooo plakao hahhahahahahhahahhahaha Ah te mame
Ah, kad se L prvi put cijepio i plakao i ja sam se rasplakala 😂 a sa P nisam tak osjetljiva ko sa L 😄

Bili smo na cijepljenju. Ima 62 cm i 6200 g
Pravi decko! Super napreduje!

Leon je ko maneken!
Sanjchi,super kalendar!
I ja cu to valjda popodne rijesavat ako mi pacici dozvole.
Umatanje poklona? Sto je to?
Ja svoje NISAM JOS NI KUPILA!

VIOLETA hahaha da, svi joj uvijek komentiraju oci i podbradak 😂😂 a nije neka bas buca, ima 5500-5600 tu negdje a skoro tri i pol mjeseca
Bebushka Hahahahah bas sam se nasmijala xD da probam ??
POKLONI sto veli Maslačak sta je to? Ja nisam kupila ali mi se cini da ni necu, klincima u obitelji slatkiše sestri nesto od kozmetike, muz je sam sebi kupio (to je nas običaj za Božić, svatko si nesto priušti sto inace nebi bas) ja sebi nisam nista i necu, imam sve sto mi treba a mislim da u ovo B vrijeme love tak i tak nikad dosta! Poslat cu jedino svojoj baki udaljenoj 300 km novaca da si nesto kupi, jer ju obozavam i ona je za mene sve ❤️

Netko je bio spominjao cijepljenje protiv rota virusa? Ako vam se da malo detaljnije mi to objasniti... Pitala sam pedijatricu, kaže da kupimo u ljekarni i dođemo s tim na cijepljenje. Što znači oralno? Kako se to daje? Mislim, moja sve kapi 5x ispljune, a ne bi baš davala 500kn za nešto što ispljune...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji