Bela, brez oporavak želim!Klea, također!
Moguće da se radi o virozi jer je moja sestra imala iste simptome prošli tjedan… i imala je proljev i povraćanje… a 2-3 dana prije toga je "kuhalO"
Danas je baš divan dan. Kad se Diego probudi idemo u šetnju da iskoristimo to predivno vrijeme. I jučer smo bili, ali nije bilo neko vrijeme, ali sam rekla da dok nema kiše i vlage i teške bure, mi smo vani, pogotovo jer smo 2D prije toga bili doma
Večeras idem s frendicama na pizzu… oko 20h…Juppiii!!!
Nisam nešto extra spavala. D je zaspao oko 15 do 20… pa onda oko 21.30 se probudio i brljao je brljao… bacao dudu… stavljao palac u usta… prvo se x puta muž digao, a onda i ja… i kako mi se više nije dalo stajati pored krevetića sam mu pustila app fena na 2-3 min i kad se umirio i zatvorio oči ugasila sam ga i išla nazad u dnevni gledati film. Išla sam spavati oko 22:30 i onda me muž budio da umire od bolova, da ga umnjak toliko boli… pa onda pola h kasnije me probudio da me pita ako sam zaljučala vrata, a ON ih je zaključao.. na kraju nije bio siguran i otišao je provjeriti i naravno da su bila zaključana… ooonda se D počeo miškoljiti jer je muž pričao k'o da je podne, pa sam mu stavila dudu u usta i ruku na prsa i umirio se… ali oko 1h se probudio za jesti… i zaspao je pored mene… i kao htjela sam pričekati 2min da utone u dublji san da ga prebacim u krevetić kad ono, otvorim oči, pogledam u mob, 5h!!!Opet sam zaspala s njime. Još mi šogor govori da zašto ne želim da spava sa mnom ako se jedva budi po noći… Al' ja se nedam… Morat ću opet sjedeći!
Ugl, da završim priču… bilo je oko 6 i nešto a on JOŠ nije spavao
onda oko 7 opet… i upalila sam mu app fena…. pomogao mi je do 8h… i od onda smo na nogama, al' nema veze. Znam samo da oko 19 i nešto idem od kuće i da će se muž pobrinuti o njemu
Ja imam izdojeno od jučer + izvadila sam iz freezera, a potrudit ću se nahraniti ga prije nego idem… ako bude bio gladan, ako ne, izdojit ću se da ima za svaki slučaj. Još frajer mene pita da kako će ga uspavat i taman je bila kuma kod nas… ja sam ga blijedo gledala, a kuma rekla na glas ono što sam mislila: snađi se!
Hahajajajaaj ja kazem muzu kad idem negdje "sad si mama i tata"i odoh nek se snadju😊😊😊😊😊
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Spavanje - u 90% slučajeva D spava oko 19h pola sata... onda oko 21h, a po noći se budi kako kata... eto, jučer sam već ispričala kako je spavao. Ista beba, a svaka noć je drugačija. IZNENAĐENJE!!!
Idem čitati zaostatke
Kakica - jučer je D imao zelenkastu stolicu (zrnastu!) i eto malo prije isto… Jela sam salatu i zelje. Pitala sam još pred mj dana muževu rođakinju da li je istina da to označava glad i rekla je da ta zelena stolica označava glad na početku… u prvim tjednima i sada to ovisi što sam jela, pa se ne brinem previše.
Tako je P bilo kad sam jela blitvu....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Svaka cast Hedge i Kelaiva sto vam bebe tako skolski spavaju. Kako to uspjevate?
Barbi, slazem se 😊😊😊😊
D se probudio.... kaaaaad cu ja procitati sve pojma nemam
Da li se vase bebe bude placuci???
Drage mame, zelim vam svima sve najbolje u Novoj! Uskoro me ceka sve ovo sto vi prolazite 😊 pa vas molim za savjet.
Koliko ste pelena trosili u prvim tjednima?
Dali ste zadovoljne s kvalitetom robice iz Lidla, H&M i C&A?
Imam 8 pidama, 12 bodija dugih rukava, 5 kratkih rukava, 10 tetra pelena. Dali je to dovoljno za pocetak?
Mamisita, ni mojoj frendici nije upalila kamilica sa secerom kad je malome dala... zna joj ne kakati po 3 D....
RODE-ja sam u njihovoj grupi i riknem kad seru po pedijatrima ko da su popile svu pamet svijeta
Dobro dosla, Orangina... ja sam zadovoljna s njihovom robicom 😊😊😊😊😊 samo pazi na vel iz c&a.... Tetra pelene... bolje ih kupi vise.. 10 je malo...
Drage mame, zelim vam svima sve najbolje u Novoj! Uskoro me ceka sve ovo sto vi prolazite 😊 pa vas molim za savjet.
Koliko ste pelena trosili u prvim tjednima?
Dali ste zadovoljne s kvalitetom robice iz Lidla, H&M i C&A?
Imam 8 pidama, 12 bodija dugih rukava, 5 kratkih rukava, 10 tetra pelena. Dali je to dovoljno za pocetak?
U početku 10 pelena dnevno minimalno. Barem mi. Ja mislim da ti je što se tiče robice u redu za početak. Ali imaj na umu da što više imaš to manje moraš stalno prati. Mi nosimo bodi + hlače... Hlačice su nam baš zgodne jer ove piđamice s tim gumbima me živcira ju XD XD A jedino tetra pelene ne znam za šta ih misliš koristiti. Mi ih svugdje stavljamo i imamo ih cca. 30, što sa uzorcima, što obične bijele, što kaliko... Nadam se da sam pomogla bar malo.
Sortiraj odgovore
Najstariji