Dena 299kn 😊
Barbs ma ja sam sokirana, ovo je kap koja je prelila casu. Ne zelim vise cut za nju, nit cu joj se javit prva nit ak me bude zvala necu joj se javit. Ovo joj ne mogu oprostiti.
Violeta, ponekad nema smisla truditi se... ja sada kad sam se prestala javljati nekim frendicama vido tko zeli odrzati kontakt sa mnom... Inace sam se ja uvijek trudila oko svega... s vremenom jednosravno shvatis tko je vrijedan i koliko tvojih zivaca... Znam da ti sigurno nije svejedno jer eto ni meni nije svejedno sto se moja kuma promijenila otkad je u vezi... Ali jos smo u kontaktu i vidjamo se...
Dakle
Te d3 kapi dajem od 1o dana. Patronazna rekla da je to odlika na meni, a pedijatrica naribala frendicu da se noraju obavezno davati- po novom. Uz to dajem biogaiu i kapi za grceve po recepturi jedne frendice. Rade ih u jednoj ljekarni, a inace ih ima u sloveniji za kupit.
Dena- uf, koja pomoc,uzas..
Sesirici za bradavice- definitivno aventove, spicaste. Ove tomee zivo sranje. Koristila sam ih 3 dana jer imam ravne bradavice, ema je bila lijena i nije znala uhvatiti.Sad mi bradavice strse van non stop. Izvukla ih je 😂😆
Pilates lopta- po meni ne. Ne stavlja se beba na loptu nego mama sjedne na nju sa bebom u rukama i hopsa.. navodno smanjuje grceve i umiri bebu a po meni samo nauci bebu na ruke i treskanje.
Pilates lopta je mojoj sestri s djecom super posluzila, ja sam bas danas na njoj uspavala iskru, cili dan je nemoguca. Ljuljanje na lopti je kao ekvivalent nosenju samo si ipak malo postedis noge i ledja, mislim da cu ju ja cesto koristit. Najbolje da odes prvo isprobat kod nekoga je li mili pase na lopti jer stvarno jesu povelike i nije da je beba sama na lopti nego u rukama odrasle osobe koja moze hopsat, ljuljat se...usput malo vjezbat...
Znaci nisam jedina kojoj beba nece u kolica 😭😭 uzas tako se veselim setnji i onda Una nakon 10 min pocne plakati, mm gura kokica a ja ju nosim katastrofa!!
Rodbina- uzas, svi pametuju, ponasaju se kao da je njihovo dijete itd… imali su svoju priliku nek puste mene da odgajam svoje 😤
A najbolje od svega je:
djeciji ves ne smije docekati mrak
Djetetu se ne ide direkt iz mraka nego se prvo bude na svijetlosti
U blizini djeteta se ne nosi crna odjeca
Najzdravija djeca su ona koja su se kupala u ciganskom koritu
Treba se umivati vodom u kojoj se beba kupala
I tako dalje i tome slicno 😂
Ma sta? Ovo su price ko iz 15 stoljeca??? 😂😂😂
Joj sva sreca pa meni nema ko pametovat.. mami sam odmah rekla moja beba, moje greske, prihvacam svaki savjet al odluka je na meni i da me slusaju kad nesto kazem.. svekriva me 1x nazvala od kad sam rodila i to je to. Baka ima 90 god i vidim ju isto 1x godisnje i ne petlja se. Kaze samo nek papa i napreduje. A prijatelji se ne petljaju, nitko nema djecu, ajmo reci ja sam prva iz ekipe rodila. Iako su sada svi trudni osim jedne frendice a i ona ce se uskoro bacit na posao 😆 tako da su dosta uz mene i ispituju i traze savjete 😂😂
Al sam skontala, vise se petljaju i komentiraju osobe sa kojima uopce nisam u kontaktu i koje znam onako samo na bok bok.. al ti ljudi su mi nebitni u zivotu i u jedno uho udje a u drugo izadje
Znaci nisam jedina kojoj beba nece u kolica 😭😭 uzas tako se veselim setnji i onda Una nakon 10 min pocne plakati, mm gura kokica a ja ju nosim katastrofa!!
Rodbina- uzas, svi pametuju, ponasaju se kao da je njihovo dijete itd… imali su svoju priliku nek puste mene da odgajam svoje 😤
A najbolje od svega je:
djeciji ves ne smije docekati mrak
Djetetu se ne ide direkt iz mraka nego se prvo bude na svijetlosti
U blizini djeteta se ne nosi crna odjeca
Najzdravija djeca su ona koja su se kupala u ciganskom koritu
Treba se umivati vodom u kojoj se beba kupala
I tako dalje i tome slicno 😂
Ma sta? Ovo su price ko iz 15 stoljeca??? 😂😂😂
Joj sva sreca pa meni nema ko pametovat.. mami sam odmah rekla moja beba, moje greske, prihvacam svaki savjet al odluka je na meni i da me slusaju kad nesto kazem.. svekriva me 1x nazvala od kad sam rodila i to je to. Baka ima 90 god i vidim ju isto 1x godisnje i ne petlja se. Kaze samo nek papa i napreduje. A prijatelji se ne petljaju, nitko nema djecu, ajmo reci ja sam prva iz ekipe rodila. Iako su sada svi trudni osim jedne frendice a i ona ce se uskoro bacit na posao 😆 tako da su dosta uz mene i ispituju i traze savjete 😂😂
Al sam skontala, vise se petljaju i komentiraju osobe sa kojima uopce nisam u kontaktu i koje znam onako samo na bok bok.. al ti ljudi su mi nebitni u zivotu i u jedno uho udje a u drugo izadje
Ma katastrofa ti je to kod mene, mislim sta me briga sko ti vjerujes u to, to je tvoja stvar ali nemres mi goste maltretirati s tim jer mi je vjencana kuma dosla navecer iz mraka buahahahah babaroga xD
Barbs vas dvije ste jos dobre makar hehe... nas dvije smo stranci od kad ona ima decka a nismo se vidjele od 3mj jer je bila na moru raditi i sad je vec 3 tjedna doma i nije dosla kod nas, a ima vremena za okolo po kavama hodat..al ok. Neka..
I_me njen decko je iz Zapresica (skupa su na moru radili i sad su oboje tu kod nje) i rekla je da bas u nedelju mora u Zagreb i da dolazi u utorak ili srijedu.
Sortiraj odgovore
Najstariji