Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    16. Listopad 2017. 18:50

Barbs nabrzo nakon sto sam dosla iz bolnice ukljucila sam vesmasinu i pise eror. I onako jadna dođem muzu i skoro placuci vicem, da se sad jos i masina pokvarila, da pise neki eror. I ide muz da vidi sta je i pocne se smijati ko lud, veli mi da drugi put zatvorim vrata od vesmasine kad tako pise. 😂 Jos i sad me zeza, kaj got se desi vice da je eror, jos i dok se V pokaka je njemu eror. 😂😂 
    Marijana tako je i nama bilo sa grcevima, samo nosanje i vriska po sat-dva. Bas mi je bilo tesko ga takvog gledati, a nismo mu mogli pomoci.😕

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    16. Listopad 2017. 18:53

barbs

Kiki, UVIJEK je lakše sa svojima nego tuđimaA te kapi ja još nisam kupila iskreno… Nama je muževa rođakinja (patronažna) rekla da nema potrebe još već od prvog mjeseca na dalje i da će nam to dati pedijatrica, a naša patronažna je to isto potvrdila jer to ide na recept nego sad po novome, od 1.1.2017.na otpusnom pismu piše da se to preporuča od 8.dana života… Ja sam razmišljala kupiti ili ne kupiti, ali na kraju krajeva to dobiješ na recept + ako je od 8.dana to potrebno uvesti, zašto su to krenuli davati od 1.1.?

one D3 + K kapi mi smo kupili, ali muž našao negdje po netu mame kak su pisale iskustva da bebi pogoršavaju probavu i da ne može kakat, da pate jake grčeve....tako da još nismo počeli s primjenom. Iovak ima grčeve srednjeg inteziteta, ne žuri mi se pogoršat stanje. Al uskoro ćemo krenut davat jer kao mora se...baš me i pedijatrica danas pitala jel ih dajemo....

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Listopad 2017. 18:55

jel tko s pilates loptom probao...kažu da bebe dobro reagiraju kad imaju grčeve?
    palo mi jučer napamet.
    ali ne da mi se kupovat i nanosit to u kuću (nemamo baš viška prostora) ak ne služi svrsi
    a čini mi se da bi im moglo pasat to hopsanje po lopti. Probao netko?

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    16. Listopad 2017. 19:03

Treca sreca mi ih uzimamo od 2tj ako ne prije ( neznam dal su mu davali na intenzivnoj) i grceve smo imali oko 3tj i prestali su iako mu dalje redovito dajemo D3, meni se nije ucinilo da je povezano.
    Pilates lopta ja je imam al nisam probala jer nisam za to nikad cula. A kako tocno se stavlja beba na loptu?

url=https://lilypie.com]

barbs
    16. Listopad 2017. 19:32

treca stecA, a stvarno je mis nasprem njih     I sto si odg pedijatrici??? Vec vidim da bi nam se mogla nasrati Koga god da sam pitala su rekli da su krenuli koristiri nakon mj dana, da je to pedijatrica prepisala...

barbs
    16. Listopad 2017. 19:36

I ja sam cula da te kapi uzrokuju poteskica u stolici i sa grcevima.. patronazna mi je rekla da se puno mama pozalilo na to..

barbs
    16. Listopad 2017. 19:39

Dena, ma nama je bio problem s cijevi koja se zastopala 
    Na emisiji s Doris ns kabi su pricali da lopta smiruje bebe... 

MY_life <3
    16. Listopad 2017. 19:44

Barbs mislim da smo to prosli prosli tjedan...
    Treca sreca i meni se cini.jer dok ide prvi mlaz malo jaci sve je super a kad triba malo povuc krene vristat :(

violeta1
    16. Listopad 2017. 19:51

Treca sreca a Mila bas lijepo napreduje 😊
    D3 kapi mi smo u ljekarnoj uzeli i dajem mu od 16 dana zivota.
    Popodne sam isla u grad i mali je cijelo vrijeme zezao taju dok mene nije bilo. Cak sat i pol su izdrzali. 😊 Kupila sam mu odjelce i ove stvarcice. Deka mi je bas fora😊 A nasla sam jednu deku ajmee preeemekana, divna, ali 190kn 😕😕 A ova je 50kn 

barbs
    16. Listopad 2017. 19:52

Buba mara, uuuffff, A kako napreduje s kilazom?
    znaci, Diego danas non stop zeli spavati  kojanje sad to faza? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.