Violeta, preeeedobrooo!! Gdje si deku nasla??
Aaaahhhahahahaa, nek se tajoo uuucii Ja cu vidjeti s kumom kad je doma za vikend da prodjem kod nje na kavu i Diego ostaje s muzem... Bad me zanima kako ce se snaci...
A ovo je odljelce.. Jedva sam nasla, velicina 62. Malo je kosulja velika a sad nemam izbora vise. Nisam mislila da je tolika oskudica sa odjelcima 😕 Znat cu za drugo djete 😊
Violeta, preeeedobrooo!!Gdje si deku nasla??
Aaaahhhahahahaa, nek se tajoo uuuciiJa cu vidjeti s kumom kad je doma za vikend da prodjem kod nje na kavu i Diego ostaje s muzem… Bad me zanima kako ce se snaci…
U kiku 😊😊 Ima super stvari kao inace hehe... i kompletica plisanih bas razno raznih, na tregere pa sa rukavima.
Barbs obavezno javi kako se tajo snasao sa Diegom 😊
Ja kad sam dosla doma muz ga je drzao i pjevao mu i sve to uz usisavac 😂
Treca sreca meni su zarasle rane i otpale krasturine s bradavica ali mali i dalje ne moze uhvatiti ciku jer imam jako ravne bradavice. Vidim rjesenje jedino u sesiricima jer uspije tako bradavice preko silikona jako navuci. Buduci da mi curi mlijeko ne znam da li bi Avent Niplette polucile ucinak. Bas cu probati. I seki sam ih poslala u Hr za iducu trudnocu. Zasad mali pljuje bradavicu van jer ju nemre uhvatiti. To me izludjuje.
Ovo mi je stiglo od hippa danas. Dali znate za sta je ta narukvica, sta je to? Ja ne kontam.
Jos nam je i viper stigo danas al navlaka je na pranju pa sutra slikam 😊
Treca sreca meni su zarasle rane i otpale krasturine s bradavica ali mali i dalje ne moze uhvatiti ciku jer imam jako ravne bradavice. Vidim rjesenje jedino u sesiricima jer uspije tako bradavice preko silikona jako navuci. Buduci da mi curi mlijeko ne znam da li bi Avent Niplette polucile ucinak. Bas cu probati. I seki sam ih poslala u Hr za iducu trudnocu. Zasad mali pljuje bradavicu van jer ju nemre uhvatiti. To me izludjuje.
A joj bas nezgodno kad su tako uvucene. Pa jel bas nimalo nisu vani il makar da izvuce ih dok sisa preko sesirica?
Ja sam sad sokirana.. moja vjencana kuma nece doci na krstenje, dala je totalno glupi razlog!!!. Pitala me da dode ovaj ili iduci tjedan kod mene i ja sam rekla da sam ovaj tjedan u guzvi. Sta bi vi napravile? Uopce ju ne zelim vise ikad vidjeti niti cuti, to za mene nije ni prijateljica a kamoli kuma!!! Ljuta sam, razocarana i opet me povrijedila po xy puta al ovaj put je bas zadala udarac.
Violeta super je odjelce, moze ti netko prepravit kosuljicu ako je prevelika. Kolko si platila?
Mm je prvi put ostao sa V neki dan kad sam isla doktoru i nisu imali poteskoca, al je ukljucio napu, a prije je uvijek gundao zasto je tako glasna😅
url=https://lilypie.com]
etooo... zivjeli kucni aparati a bome i aplikacije na PAMETNIM telefonima...
Violeta, groooooooznoooo!!! Bas no comment
Kakva je to kuma??? Prijateljica??
Sortiraj odgovore
Najstariji