Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Listopad 2017. 19:54

Violeta, preeeedobrooo!!  Gdje si deku nasla??
    Aaaahhhahahahaa, nek se tajoo uuucii   Ja cu vidjeti s kumom kad je doma za vikend da prodjem kod nje na kavu i Diego ostaje s muzem... Bad me zanima kako ce se snaci...

violeta1
    16. Listopad 2017. 19:59

A ovo je odljelce.. Jedva sam nasla, velicina 62. Malo je kosulja velika a sad nemam izbora vise. Nisam mislila da je tolika oskudica sa odjelcima 😕 Znat cu za drugo djete 😊

violeta1
    16. Listopad 2017. 20:00

barbs

Violeta, preeeedobrooo!!Gdje si deku nasla??
    Aaaahhhahahahaa, nek se tajoo uuuciiJa cu vidjeti s kumom kad je doma za vikend da prodjem kod nje na kavu i Diego ostaje s muzem… Bad me zanima kako ce se snaci…

U kiku 😊😊 Ima super stvari kao inace hehe... i kompletica plisanih bas razno raznih, na tregere pa sa rukavima. 

violeta1
    16. Listopad 2017. 20:02

Barbs obavezno javi kako se tajo snasao sa Diegom 😊
    Ja kad sam dosla doma muz ga je drzao i pjevao mu i sve to uz usisavac 😂

Marijana12345
    16. Listopad 2017. 20:03

Treca sreca meni su zarasle rane i otpale krasturine s bradavica ali mali i dalje ne moze uhvatiti ciku jer imam jako ravne bradavice. Vidim rjesenje jedino u sesiricima jer uspije tako bradavice preko silikona jako navuci. Buduci da mi curi mlijeko ne znam da li bi Avent Niplette polucile ucinak. Bas cu probati. I seki sam ih poslala u Hr za iducu trudnocu. Zasad mali pljuje bradavicu van jer ju nemre uhvatiti. To me izludjuje.

violeta1
    16. Listopad 2017. 20:11

Ovo mi je stiglo od hippa danas. Dali znate za sta je ta narukvica, sta je to? Ja ne kontam.
    Jos nam je i viper stigo danas al navlaka je na pranju pa sutra slikam 😊

violeta1
    16. Listopad 2017. 20:13

Marijana

Treca sreca meni su zarasle rane i otpale krasturine s bradavica ali mali i dalje ne moze uhvatiti ciku jer imam jako ravne bradavice. Vidim rjesenje jedino u sesiricima jer uspije tako bradavice preko silikona jako navuci. Buduci da mi curi mlijeko ne znam da li bi Avent Niplette polucile ucinak. Bas cu probati. I seki sam ih poslala u Hr za iducu trudnocu. Zasad mali pljuje bradavicu van jer ju nemre uhvatiti. To me izludjuje.

A joj bas nezgodno kad su tako uvucene. Pa jel bas nimalo nisu vani il makar da izvuce ih dok sisa preko sesirica?

violeta1
    16. Listopad 2017. 20:18

Ja sam sad sokirana.. moja vjencana kuma nece doci na krstenje, dala je totalno glupi razlog!!!. Pitala me da dode ovaj ili iduci tjedan kod mene i ja sam rekla da sam ovaj tjedan u guzvi. Sta bi vi napravile?  Uopce ju ne zelim vise ikad vidjeti niti cuti, to za mene nije ni prijateljica a kamoli kuma!!! Ljuta sam, razocarana i opet me povrijedila po xy puta al ovaj put je bas zadala udarac.

• Dena1009
    16. Listopad 2017. 20:19

Violeta super je odjelce, moze ti netko prepravit kosuljicu ako je prevelika. Kolko si platila?
    Mm je prvi put ostao sa V neki dan kad sam isla doktoru i nisu imali poteskoca, al je ukljucio napu, a prije je uvijek gundao zasto je tako glasna😅

url=https://lilypie.com]

barbs
    16. Listopad 2017. 20:31

etooo... zivjeli kucni aparati  a bome i aplikacije na PAMETNIM telefonima...
    Violeta, groooooooznoooo!!!  Bas no comment  Kakva je to kuma??? Prijateljica?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.