Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    16. Listopad 2017. 18:07

Barbs tako je i meni lakse s mojima nego sa svakijima, i isto tako su moji razumniji i poslusaju kad ih nesto zamolim. Mislim da je vecini tako, uvijek je lakse sa svojima, ali nemoj popustiti! 
    Za grceve ovo mi je sogi poslala kad je njen mali imao grceve i jedino je to njoj pomoglo! http://herbal.proteka.hr/product/colic-kids_kapi-3523 Nisam probala ali cuvam link za rezervu.

Kiki156
    16. Listopad 2017. 18:17

Mi smo danas poceli piti D3 i K1 kapi, pijemo ove i dajemo na zlicicu. Koje ste vi koristili?

MY_life <3
    16. Listopad 2017. 18:18

Barbs 25 dana mu je danas
    Marijana narucila sam mamine kapi pa se nadan da ce pomoc, on je meni na izgled i veci i tezi i bucmastiji al nekako osjecan da nije to to i bas bi tila iskljucivo dojiti bez dohrane...srce mi puca kad vidim da se napapa bocice nocu i zaspe u sekundu a kad mu ciku dam nervoza teska i muka sljedecih sat i po vrimena dok ne zaspe :(

Aurora1611
    16. Listopad 2017. 18:21

Znaci nisam jedina kojoj beba nece u kolica 😭😭 uzas tako se veselim setnji i onda Una nakon 10 min pocne plakati, mm gura kokica a ja ju nosim katastrofa!! 
    Rodbina- uzas, svi pametuju, ponasaju se kao da je njihovo dijete itd... imali su svoju priliku nek puste mene da odgajam svoje 😤
    A najbolje od svega je: 
    djeciji ves ne smije docekati mrak
    Djetetu se ne ide direkt iz mraka nego se prvo bude na svijetlosti
    U blizini djeteta se ne nosi crna odjeca
    Najzdravija djeca su ona koja su se kupala u ciganskom koritu
    Treba se umivati vodom u kojoj se beba kupala
    I tako dalje i tome slicno 😂

treca_sreca
    16. Listopad 2017. 18:28

Aurora1611

Znaci nisam jedina kojoj beba nece u kolica 😭😭 uzas tako se veselim setnji i onda Una nakon 10 min pocne plakati, mm gura kokica a ja ju nosim katastrofa!!

e to, TO!
    ja jedva dočekala da sam sposobna za šetnje, a ono - hladan tuš.
    Ne mogu virovat da postoji beba koja ne voli šetnju
    I da je ta beba moja kćer
    ne znam na koga je!
    ja bez sunca i svježeg zraka LUUUUDa
    Alari je tek s 3tjedna otpao pupak????? jaooo namučili ste se....ja taj dio baš ne volim (batrljak i njegu pupka dok ne otpadne visuljak) al srećom svaki put im je jako brzo otpao. Prije 10.dana života...
    barbs - dislajk za poplavu:( Dogodilo mi se par puta, i to kad su oni imali godinu-dvije...a kamoli s malecnom bebom u kući....srećom su oni počistili, ne znam kako bi sama! nezgodno skroz...
    Bubamaro baš mi je žao...meni se čini da imaš lijenivca malog....da mu se ne da vući. A kad dobije u bočicu hop - najede se. Ne znam šta da ti savjetujem..
    šeširići za dojenje - to je super pomoć za start ali morate se "skinut" cure s toga što prije, to znate??
    ja ih nisam koristila dulji period nego dok je bilo riskantno da mi ne izljedi bradavicu....a to je bilo možda tjedan dana ako i toliko, nikako kasnije...(sad ovaj put mi uopće nisu trebali ali govorim otprije)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Listopad 2017. 18:31

e, vagali su nam NAPOKON
    jedino zato mi je falila patronažna, inače mi uopće nije žao što je bila samo dvaput
    narasla je 5 centimetara okruglo
    i dobila na kilaži u zadnja četiri tjedna 1250 grama

barbs
    16. Listopad 2017. 18:39

Buba mara, da nije kao i kod mene skok u razvoju? I moj je htio non stop na cici. isto tako bi non stop vrištao... isto tako sam mislila da je problem u tome da nemam mlijeka i stvarno sam bila očajna, a patronažna je taman bila došla dan nakon što je to krenulo i s kilažom je super napredovao...
    Treca sreca, znaš što je najsmiješnije to s poplavom?  Što je sve poplavilo tek kad su svekar i tata krenuli popravljati  Meni se javio error i nisam dirala ništa više nego samo mužu javila da je došlo do nekor errora i svejedno nam je frend morao doći pogledati neko crijevo od mašine, pa bi to pogledao... I onda nakon drugog puta ja sam išla čitati uputstva i što u slučaju tih i tih problema/errora i skužili su u čemu je problem.. .ZNAČII žena treba ići čitati i tražiti u čemu je problem 
    Aurora, to što su tebi rekli nama nisu nikada govorili   Meni samo govore da ga ne učim na ruke i na kraju svi trče da ga nose i još moram slušati muževu nonu kako Diegu govori da ga ja razmazujem i nosam... a svi oni mene krasno sj*u i onda normalno da mali vrišti kad je navikao da ga na prvo njorganje dižu... 
    Kiki, UVIJEK je lakše sa svojima nego tuđima  A te kapi ja još nisam kupila iskreno... Nama je muževa rođakinja (patronažna) rekla da nema potrebe još već od prvog mjeseca na dalje i da će nam to dati pedijatrica, a naša patronažna je to isto potvrdila jer to ide na recept nego sad po novome, od 1.1.2017.na otpusnom pismu piše da se to preporuča od 8.dana života... Ja sam razmišljala kupiti ili ne kupiti, ali na kraju krajeva to dobiješ na recept + ako je od 8.dana to potrebno uvesti, zašto su to krenuli davati od 1.1.?

barbs
    16. Listopad 2017. 18:40

treca_sreca

e, vagali su nam NAPOKON
    jedino zato mi je falila patronažna, inače mi uopće nije žao što je bila samo dvaput
    narasla je 5 centimetara okruglo
    i dobila na kilaži u zadnja četiri tjedna 1250 grama

ULALAAA, bravooo MILAAAA  Koliko ima sada kg/cm? 

treca_sreca
    16. Listopad 2017. 18:44

doktorica je pohvalila da je super napredovala, mada to meni i nije neznamkakopuno obzirom da mi je Toma (isto samo na sisi) bio 2kg dobio u istom tom periodu (pao bio skoro na 4kg u rodilištu, a na sistematskom s točno 1mjesec je imao okruglih 6000gr i preko 60cm)
    Mila sad ima 55cm i 4770
    braća su joj s toliko centimetara se rodili, a ona je evo tek sad tolika. Miš mamin najmanji i najslađi <3

treca_sreca
    16. Listopad 2017. 18:47

Kiki156

Barbs tako je i meni lakse s mojima nego sa svakijima, i isto tako su moji razumniji i poslusaju kad ih nesto zamolim. Mislim da je vecini tako, uvijek je lakse sa svojima, ali nemoj popustiti!
    Za grceve ovo mi je sogi poslala kad je njen mali imao grceve i jedino je to njoj pomoglo!http://herbal.proteka.hr/product/colic-kids_kapi-3523 Nisam probala ali cuvam link za rezervu.

ove kapi sam ja sebi pred par mjeseci bookmarkala jer sam čitala same hvale o njima, da pomažu. Ali pošto doma imam Tiba kapi od PlanT koristim njih jer nisu ni one loše (matičnjak imaju - za ušlagirat bebu  ) iako niš od tog nije čudotvorno....kad njih uhvati  "žuta minuta" tj sat....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.