Moj dudu nece i odlucila sam da ga necu ni forsirat vise. Naucit ce se smirivat bez nje, a i do sad smo bez nje pa eto, nekako ide. A frendica mi je rekla da ni njen mali niji htio kao beba dudu nego tek tamo oko 9,10 mj al samo za uspavljivanje navecer. A i o tim dudama se naslusam kad god netko dode, jedni kazu moras ga nauciti na dudu kako ces bez nje, drugi vicu: niposto duda! Haahahha eeee tko bi narodu udvoljio! 🔫
Violeta i Sanjci predivne bebe! Vileta di si kupila taj bodi? Super je!
Kiki na zalost, ne mozes se izvuc od ispadanja kose, sve nas to ceka :/
Hello!
Konacno da uhvatim malo vremena napisat nesto.. sve uzurbano ovih dana,mi u goste,gosti kod nas..i tako u krug. Sve bebice su prekrasne!
Necu previse komentirat,ni neznam vise sve..
Violeta,pusti sestru nek prica kaj hoce-ja bi njoj rekla da je mutava sigurno!
Dena-nekad se treba dobro i isplakat! Luka je dobro prihvatio dohranu,zasad jos jede samo ujutro 1 kasicu-danas jabuka i banana,a kroz mj dana cu mu uvest jos jedan obrok-ne zurim.
Treca-glede ovce-moj je bio puno manji kad smo poceli s njom-mozda je do tog. Ali smo ju i palili stalno,nosili ga s ovcom,vozili u kolicima s ovcom,stavljali na spavanje s ovcom,isto je trebalo neko vrijeme...al sad kad je veci..kad ju moze sam drzat i zvakat super mu je.
Kikina zalost, ne mozes se izvuc od ispadanja kose, sve nas to ceka :/
😒😒
Jutro curke!
Moj njorgi je papal u pola 5 i nakon toga automatski zapajkil i nako par minuta se probudio sa namjerom da vise ne spava. A s obzirom da sam se i ja relativno naspavala do onda stavila sam ga u kimbi da vidim dal ce sam zaspati. Ja sam legla u krevet i pravila se da spavam, a on se okrece, fuca, mrnja i odjednom sam ja zadrijemala i on, al nije dugo trajalo, 20 do 7 se opet probudil al mu se do 7 jos nisam obracala da se frajer ne navike pa da ustajemo od 4. Onda sam poslje 7 otisla u kupaonu i oko pola 8 sam ga ustala.
Kosa i meni otpada ko luda, mogla bih proizvoditi perike, ima je po cijelom stanu😣
url=https://lilypie.com]
E,a za dude..sve je stvar kako naucis dijete. Moja mala ih ima 6,jedno vrijeme ih je 8 bilo! Koristimo ih iskljucivo za spavanje,i kad putujemo autom duze vrijeme..inace ih nema preko dana..navecer joj kazem..idemo spavat,nac i dudare-a ona veselo u krevet trci
I moj savjet za one mame koje imaju dude..umajte ih vise..jer kad se klinci pocnu okretat po noci..zagube dudu,e onda trazi dudu..pali svjetlo-svi se razbude..ja sam maloj u svaki kut kimbe stavljala po jednu..i tako kako se vrtila-uvijek je mogla nac dudu.
Kiki ma uvijek postoji iznimka od pravila, nadati se uvijek mozes🙂 Ja je imam na izvoz (ako kome treba😂😂), to nam je familijarno, mama ako se ne osisa sasvim na kratko ne moze se ni cesljat kolko kose ima.
Duda nit se umire sa njom niti bez nje. Kome kako odgovara, sta koga briga🙃
Maslacak mi imamo kimbi do kreveta i spustenu stranicu sa moje strane i isto je zna frknuti da ju 3 dana trazim. Al imamo 3, za sada mu je dosta, vise zbog toga kad idemo negdje pa je frkne na cestu il na pod da imamo rezervu. Ma da isto samo za uspavljivanje nam koristi al "zlu ne trebalo".
Sanjchi nedavno si stavila Lucinu fotku sa dudom i ja si mislim sta si joj tako veliku dudu kupila. Sljedeci dan gledam fotke od V jos u bolnici i vidim ga sa istom takvom dudom, od uha do uha mu je bila. Onda sam skuzila da su oni zapravo tak mali pa im je po cijeloj faci😂😂 Sta sam brzo zaboravila😅
Maslacak mi imamo kimbi do kreveta i spustenu stranicu sa moje strane i isto je zna frknuti da ju 3 dana trazim. Al imamo 3, za sada mu je dosta, vise zbog toga kad idemo negdje pa je frkne na cestu il na pod da imamo rezervu. Ma da isto samo za uspavljivanje nam koristi al "zlu ne trebalo".
Sanjchi nedavno si stavila Lucinu fotku sa dudom i ja si mislim sta si joj tako veliku dudu kupila. Sljedeci dan gledam fotke od V jos u bolnici i vidim ga sa istom takvom dudom, od uha do uha mu je bila. Onda sam skuzila da su oni zapravo tak mali pa im je po cijeloj faci😂😂 Sta sam brzo zaboravila😅
Ma da,nisam ni mislila da ih 100 treba,ali barem 2-3.
Neobjasnjivo kako se zagube uvijek kad ih treba.
Sortiraj odgovore
Najstariji