Sanjchi jao kako divan mili pogled 😍😍
Duda jedno vrijeme smo mu nudili i aj htio je i onda vise nismo i sad kad mu drzim 5min hoce ali maloooo... nije mi bas bitno hoce ili nece, tak mi svejedno, iako u nekim situacijama dudu spasava
Hedgehog mi imamo ove gore desno narucene s Amazona. Neke no name. Ali vidjela dam da mnoge marke imaju tu formu. Npr Tommee tippee ili Avent (ovo medeki su Avent). Ta forma je najslicnija bradavici pa je super za dojenu djecu da ih ne zbunjuje…
Aaaaa. To su one žuteeee. Ajme hvala ti.
Marijana - kakva je to od latexa? Jel znaš marku?
Ma ja se izdajam ponekad, prihvaća sve bočice, avent, nuk, jedinica, dvojka… Ali iz dude ništa ne izlazi pa očito nije napeta. A fakat bi mi dobro došla za navečer jer nemre zaspat bez sise u ustima, a kad ju dignem da podrigne nemogu ju više uspavati… Bez sise… I tako u krug. A Aaaaa!
Probaj ju ne dizati da podrigne pa leci na bok…
Iako moja bi se probudila kad bi ju legla u krevetic, prestala sam je dizati za podrigivanje po noci jer bi se svaki put razbudila
Ma da, pokušavam i to jer nije da uvijek podrigne, ali ako ne podrigne probudi se za 15 min. S tim da ne znam jesam li napomenula, L ne spava sa mnom. Nego u kolijevci. Tako da bih htjela da tu dudu povezuje sa noćnim spavanjem u svom krevetu... Hahaha. Svašta ja očekujem 😂😂😂😂😂
hedge ni moja nije htjela dudu do evo nekidan....puna 3 mjeseca...a probala sam prvi put u rodilištu, pa odonda još u x navrata al bi uvijek gurala i ljutila se na nj.
pupak - blago vama kojima je uvučen, meni i svoj mojoj djeci strši (baš mi to ide na živce i ružno mi za vidit)
marijana - drago mi je da ste se i vi riješili problema s refluksom...a za glavu - kako nismo ono vježbali od 1 do 2mj kad se kreće potrbuške, zbog tog riganja, tek s 2mj sam ju uopće počela stavljat i s 3mj je tek bez plakanja počela odrađivat to....i onda vrlo skoro, kroz par dana, uspila je doć do tog da ju (kad je ok volje) drži cilu minutu i više....to je taman za njenu dob. Mislila sam da ćemo puno više kasnit s razvojem zbog tog izbjegavanja vježbanja onaj 1-2mj starosti...
violeta - superrrr za restoran...ja se sa svojom malom ne bih upustila u takvo što, nema šanse...i u sveki kad odemo na ručak to bude nosanje (jedan jede, drugi nosi, pa se zamijenimo) tak da mi nema smisla to forsirat....Leon je baš dobra beba!
žena-majka-carica:)
kosa - normalno da opada, nekih 3mj nakon poroda, +/- par tjedana, ovisi kako kome
u trudnoći bude bujna zbog hormona, a onda poslije - debakl
meni je ima par tjedana krenula, ima je svugdi al to je prirodno...
žena-majka-carica:)
Jutro 😘
Jucer sam ga hvalila kako super spava i zato eto... Faking karma ahahhahahahaa Od 21 do ponoc.... od ponoc i 10 do 10 do 3... i onda mislim da sam ga pred jutro uzela k sebi da ga nahranim u zaspala... i probudili se oko 8.30...
Meni je KOSA u trudnoci bila uzasna.. jako mi se masnila.. sada eto, i po 7-8 dana ne perem kosu jer izgleda ko da sam ju tek oprala... 😊😊😊😊 malo pada al to mi nije cudno jer radi stitnjace meni pada.... al imam brdo koooseeee p
Duda-imao je 3 dana kad sam mu stavila dudu 😁😁😁😁 na pocetku bi ju izbacivao al bi mu drzala 10ak sek i prihvatio bi ju .... Ako je gladan ju ne prihvaca i to nam nije pokvarilo dojenje 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Duda ga cesto zna smiriti vise od cice...
Ja nemam puno kose al u trudnoci mi je bas bila lijepa i gusta i ne zelim da pocne ispadat! 😩😩😩 do sad nije. Ima li sanse da ni ne krene padati? 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji