Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    28. Prosinac 2017. 19:26

Kod nas su veceras grcevi ful aktualni😞 srecom nije prestrasno i nije bas svaku vecer pa izdrzavamo...al mi je tako zao sto se muce te nase bebice😔

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

I_me
    28. Prosinac 2017. 19:29

kleaiva

I me…oprosti sto sam zamijenila😂
    Ugl. rekla mi je patronazna da je to sve ok i cak ako je i ispupcen i dubok jer kako rastu koza se rasteze pa i pupak postane normalniji😂 tj. on se razvuce istoi oblikuje.

Oprastam! 😂
    Nego sam se iznenadila kako se to dogodilo doslovno preko noci .
    (Mozda je i duze al nisam bila primjetla)

• Mimy
    28. Prosinac 2017. 19:50

Mama koja je pitala za dudu. Mi smo ju uveli nakom tjedan-dva vec i kolko se sjecam bez problema ju je prihvatila, ali se i hrani na bocicu (izdajam se) pa nemam pametni savjet. 

• sretna
    28. Prosinac 2017. 20:15

P je prihvatio dudu isti dan kad smo iz bolnice dosli 😂 a L nije htio odmah negi sam mu je morala drzat po par sekundi i onda je prihvatio

Marijana12345
    28. Prosinac 2017. 20:16

Violeta super za restac! Ovdje u DE je super sta puno restaca ima prostoriju za presvlacenje/dojenje uz zenski/muski wc. Dena ja uvijek proguglam kad nekamo idem. Primjerice, neki dan sam isla u grad MM kupiti poklon za Bozic i proguglala koja mjesta imaju wickel/stillraum i ima ih u Breuningeru, Rathausu, Kaufhofu i slicno..  uglavnom mali nije trebao cikiti, i tak velim svojoj sogi da sam prije proguglala a ona veli da se nije takvim stvarima opterecivala, da bi usla u kabinu za probavanje odjeceu Zaru ili u HM gdje ima puno kabina 😊😊 to mi ne bi palo na pamet!
    Sanjchi malena je med medeni!
    Duda mi smo na pocetku koristili Aventove ali onda nam je patronazna preporucila onu okruglu od lateksa oblika tresnje, i sad maleni vise ne zna dudati druge. Dobila sam nekoliko Nukovih i Mam duda ali jednostavno ih pljuje van ili tak cudno duda da mu frcnu same van, a nije da su bas male, nego one malo vece velicine. Cure ciji malci nece dudu, mozda biste trebale promijeniti oblik dude, mozda drugi oblik prihvate.
    Pupak je mom malom bas lijepi 😊 onak nista se ne vidi unutra.
    Treca nama je evo prije tjedan dana prestalo povracanje, znaci s navrsenih 12tj. A danas nam je rocno 3mj! Jel tvoja Mila dize glavicu? Moja mala ljencina malo i kratko, ali uglavnom place na trbuhu kad ga metnem "vjezbati". Ali sa spavanjem na trbuhu nema problema.

• Dena1009
    28. Prosinac 2017. 20:29

Sanjchi da, bile su suze radosnice ili vise pekmezice😉😉 L je bas lutkica prava 😍
    Hedge mojemu su dali odma u rodilistu pa nece, znaci samo kad je umoran da ga uspavam i kad zaspi baci. Inace potegne tri puta i opali je, a i kuzim ga, sta ce mu varalica kad je gladan ili piskini, momak zna sto treba i drzi se svojih nacela 😄😄
    Violeta slika je totalna realnost, V je prosli tjedan prespaval polijetanje helikoptera, doslovno par metara iznad nas. Al zato je u stanju probuditi se na zvuk mojih misli😅

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    28. Prosinac 2017. 20:42

Marijana mi smo u malom grad, pa nema bas tolko toga, a do veceg mi se neda voziti, muka mi je od guzvi i trazenja parkinga, nisam bas ljubiteljica gradova. Sad moramo u Stuttgart po putni list za V i muka mi je vec od same pomisli. Premotam ga u dm-u ako treba, a ako mora jesti sjednemo negdje na kavu pa mu dam flasu. Al inace gledam da se vratim na vrijeme pa da obavimo to doma.
    Dizanje glavice ja sam danas V stavila podlogu za pilates da na njoj proba jer ovak mu se tetrica i deka samo sklizu i gubaju i bas je super dugo drzal i okretal na obje strane i cak nije bilo pobune.

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    28. Prosinac 2017. 21:20

Marijana - kakva je to od latexa? Jel znaš marku?
    Ma ja se izdajam ponekad, prihvaća sve bočice, avent, nuk, jedinica, dvojka... Ali iz dude ništa ne izlazi pa očito nije napeta. A fakat bi mi dobro došla za navečer jer nemre zaspat bez sise u ustima, a kad ju dignem da podrigne nemogu ju više uspavati... Bez sise... I tako u krug. A Aaaaa! 

Bela
    28. Prosinac 2017. 21:59

Hedgehog

Marijana - kakva je to od latexa? Jel znaš marku?
    Ma ja se izdajam ponekad, prihvaća sve bočice, avent, nuk, jedinica, dvojka… Ali iz dude ništa ne izlazi pa očito nije napeta. A fakat bi mi dobro došla za navečer jer nemre zaspat bez sise u ustima, a kad ju dignem da podrigne nemogu ju više uspavati… Bez sise… I tako u krug. A Aaaaa!

Probaj ju ne dizati da podrigne pa leci na bok...
    Iako moja bi se probudila kad bi ju legla u krevetic, prestala sam je dizati za podrigivanje po noci jer bi se svaki put razbudila

Marijana12345
    28. Prosinac 2017. 22:13

Hedgehog mi imamo ove gore desno narucene s Amazona. Neke no name. Ali vidjela dam da mnoge marke imaju tu formu. Npr Tommee tippee ili Avent (ovo medeki su Avent). Ta forma je najslicnija bradavici pa je super za dojenu djecu da ih ne zbunjuje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.