Pa vama pedijatrice bas cesto dolaze...nama je bila drugi dan po dolasku iz bolnice i opet ce doci kad otpadne pupak...
Marijana nadam se da nije istina da sesirici napuhuju kako si pisala jer i ja koristim sesirice, a ne bi htjela da on njih ima grceve 😒 A bez njih ne mogu dojiti nikako!
Sto se tice hranjenja moj nekad hoce biti na sisi staaaalno a nekad lijepo pojede i spava. Navecer je jaaaako gladan i toliko jede da uredno bljucne valjda sve sto je pojeo ali nezasitan je! Ne znam je li to taj skok ili sta ali eto nekad jede kao da ga danima nisam hranila!
Poludjela sam skoro... Rucali smo kod none od muza... Diego je skoro zaspao i ja kazem da idem ubiti oko i sveki i nona meni da ga pustim i da idem sama odmoriti i to vise puta su mi rekle i ja sam ga digla a nona meni: a vidi, ona si ga je uzela!... I ja sam rekla: bome je moj! i otisla...
Jbt sta bi one radile!? Sveki i nona bi sjedile pored njega i pricale i gledale ga.. Isto mi je gdje ce spavati ako vec spava... a kad spava on cvrsto spava...
Poludjela sam skoro…Rucali smo kod none od muza… Diego je skoro zaspao i ja kazem da idem ubiti oko i sveki i nona meni da ga pustim i da idem sama odmoriti i to vise puta su mi rekle i ja sam ga digla a nona meni: a vidi, ona si ga je uzela!… I ja sam rekla: bome je moj! i otisla…
Jbt sta bi one radile!? Sveki i nona bi sjedile pored njega i pricale i gledale ga..Isto mi je gdje ce spavati ako vec spava… a kad spava on cvrsto spava…
Zamisli uzela si svoje dijete sa sobom 😂😂😂
Sad si nesto razmisljam.. u ona 2 tjedna koliko su mi starci bili, mama ni jednom nije promjenila pelenu Emi 😂😂 vjerovatno se durila sto nisam nikom davala da nosi Emu. Osim muzu.
Dzenny, jadna
Buba Mara, koliko tj ima Simun?
Kiki, meni patronazna dolazi jednom tj... Ne znam ako ce ovaj tjedan doci... Sumnjam jer idemo pedijatrici u srijedu, pa nema smisla... ali rekla je da ce se javiti naknadno da ga dodje provjeriti...
I me, uuuu, ja sam skoro poludjela... Ok, ja nemam nista protiv toga da ga se nosi, da ga se cuva... ali sto je previse je previse... Odmah sam vikala kad smo dosli: nek ga nitko ne nosi! bio je u jastuku i njorgao je i sveki meni da idem jesti prvo ja jer ce ga ona gledati i rekla sam da ne, nema potrebe i da ga se na to ne treba naviknuti i sibnula mu dudu u usta... ili kad stuca pa mu cicu moram dati, pa ga ona nosi i nikako da mi ga daaaaa!!! ili kad je galadan/pokakan... iiiistoooooo
Super, drago je meni sto ga ona voli i sto ga cuva kad treba itd itd itd... jer dobro ce mi doci kao i moji aliiii kad ja svojima kazem: nemojte ga previse nositi! pustite ga malo u njihaljci... oni mene poslusaju a oba kao da pricam zidu!!
I me, suuuuper napredujete!
I me, ja svojoj mami prigovorim kad ide nesto fantazirati..
NPR. Rekla mi je da ne dajem dudu i tata je bio tu i rekao joj je: ma sta izmisljas kad su one dudu imale do pitaj Boga koje godine?
Npr Necete ga valjda kupati veceras!? Pa vani je vlaga i magls? WTF????
Ugl... ja svojoj mami prigovorim kad me nesto smeta... i ona mene poslusa (ne tako drage volje, ali poslusa ).. dok sveki dosta cesto mi ga "iscupa" iz ruke...
Ja sam dobila pomoc u kucanstvu, 3tj, 2 puta po 3 sata. I sad ce mnogi reci da sam grozna, ali ne mogu je vose gledati kolko nezna raditi😣 Prije podne je mm bio sa V, pa sam uspjela malo srediti stan, pa sam zenu zamolila da objesi ves, malo kuhinju sredi i osisa i pobrise pod u stanu i terasu. Stavila je suđe u masinu, objesila ves, terasu i spavacu nije ni taknula, a ovo je pod koji je upravo obrisala:
Obrise pod samo po sredini, a ako je nesto na putu samo zaobiđe ( ljuljacka, tegla i sl.). I onda je za sat vremena gotova i pita me sta jos. 😥
Kolko znaci kad si covjek moze sam pocistiti i napraviti sta treba..
Ja sam prvi put stavila V na trbuh, zabio je glavu u jastuk ko noj 😆, pa sam mu morala zaokrenuti da moze disat, sreca pa lezi na tetrici pa sam mu mogla sa njom malo podvuci.
url=https://lilypie.com]
Dena, j*š takvu pomoć ako nije korisna... To je k'o sveki kad se nudi pomoći... Eto, dok nismo imali mašinu smo kod nje robu prali i ona nam je prala... tj. "prala"
Jer na kraju sam čekala svoju mamu da ide na g.o. i da mi dođe pomoći tako da smo u 2D riješile 4-5 mašina robe.. .Toliko od pomoći od sveki... Bitno da bi došla sjediti nama doma i gledali maloga kako spava...
Ja sam prvi put stavila V na trbuh, zabio je glavu u jastuk ko noj 😆, pa sam mu morala zaokrenuti da moze disat, sreca pa lezi na tetrici pa sam mu mogla sa njom malo podvuci.
Ne brini se... On bi si sam namjestio glavu kako njemu paše...
Bubamara,bude to sve dobro.. mozda je samo bio lijen za jesti.. 😕 aa i ako bude da je manjak mlijeka,jedi pij sve sto si cula da je dobro za mlijeko.. aa ako bas ne bi islo,pa sta nije smak svijeta.. najbitnije je da je Simun ziv i zdrav 😉
Jaoo,moja Alara je sinoc imala prvi put grceve.. 😔 ejj pola sata je plakala(vristala) i nakon toga se lijepo umirila.. sad ona i tata pajke,pa cemo do baby centra moram joj kupiti manju dudu (sad ima od MAM-a) al mi se cini da joj je prevelika,pa mi je patronozna rekla da kupim od NUK-a jer kao ona najvise oblikom posjeca na bradavicu..
Bubamara tak je i meni. Caj za dojilje. Jedi jabuke i pij sok od jabuka. Kupi piskavicu u kaosulama jer je koncentriranije od caja. Ali redovno cicu nudi jer sve to jako potice laktaciju pa da ti beba izvuce mlijeko i jos ga navuce.
Dzenny blago tebi na pol sata vriskanja. Beni ima grceve po 2-2.5sata i neutjesno place da se zgrada ori. Mazemo mu trbuscic s nekom kremicom protiv nadutosti (ne pitaj kojom jer je to magistra dala muzu u apoteci), koristimo biGaiu, stavljamo jastucic od tresnjinih koscica na trbuscic ali nista ne pomaze. Kad otplace svoje uz nosanje slijedi iduci obrok i onda ajmo reci mirno zaspi. Bubic 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji