Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    28. Prosinac 2017. 16:49

Mamisita sretna vam 2 mjeseca ❤😘😍❤❤❤❤

• Dena1009
    28. Prosinac 2017. 16:50

Violeta kako je to funkcioniralo sa L u restoranu? Mislim, meni je nezgodno jer ga stalno mora netko drzati, pa uvijek uzmemo za doma, onda on u ljulji, a mi jedemo.

url=https://lilypie.com]

barbs
    28. Prosinac 2017. 16:58

Ma muz je prebacivao slike s moba na komp preko neke app i vice: aaajdeee, kasnije ces pisati klokanicama hahahahah
    Mamisita, oni upoznaju sebe i svijet tako sto stavljaju sve u usta 😉😉😉😉😉😉
    V, fiiino je vama bilo! 😊
    Dena, pa tako je! Ja imam srece sto ga imam kome pustiti kad nam zatreba... ili MI zatreba al sad da cu svaki dan pustati, ne.. 😊
    Suncokretice, ma ja tu tvoju frendicu apsolutno ne kuzim... Eto moja kuma nema djecu pa kad dodje ga nosa, zaba

barbs
    28. Prosinac 2017. 16:59

*Nosa ga, zabavlja, uspavljuje, mijenja pelene... To je do karaktera...

Suncokretica
    28. Prosinac 2017. 17:11

Žene moje, ja ću ostati ćelava! Koliko meni kose ispada to je prestrašno 
    Inače mi je kosa dosta opadala. U trudnoći skoro ništa a sad turbo. Dvije šake kose izvučem kad ju perem, a nije da je baš imam. Tanka je i rijetka, a sad imam osjećaj da ću ostati bez kose. Sad pada valjda sve što nije u trudnoći... 
    Jel kome još tako? Što da napravim? 

violeta1
    28. Prosinac 2017. 17:22

Dena kad smo dosli spavao je, pa se probudio i gledao okolo onda je poceo kmecit pa ga muz/ja/kumova cura drzali onda sam ja jela i otisla mu dat sisat u auto pa smo se vratili i onda smo ga u kolicima drndali/nunali i zaspo je. I taman da cemo ici se probudio. Nije bio neki kmeckav, super je to sve proslo.
    Suncokretica i meni opada ali se ne obazirem. Pocela je prije neko ccc 10 dana, najgore mi je sto po malom zna bit. Iako mi je kosa stalno u repu.

violeta1
    28. Prosinac 2017. 17:23

Mame imate u kauflandu violeta pelene 70kn, pa ako netkom treba. 
    Mi imamo 3 pakiranja trojke i 3 pakiranja cetvorke hehe nema da fali 😁

violeta1
    28. Prosinac 2017. 17:24
    🤣🤣🤣🤣
    🤣🤣🤣🤣

• sretna
    28. Prosinac 2017. 17:41

Suncokretice ja sam nakon L kad je pocela nenormalno opadat koristila vichy dercos crveni i fakat je prestala padat, samo sam tubjednu bocu sampona iskoristila. Sad cu opet to uzet kad krebe makar ima kose jako, jako puno, voljela bi da tako i ostane 😁
    Violeta neka ste uzivali 😊

Barkleys
    28. Prosinac 2017. 17:51

Mame koje koriste dudu. Imam jedno pitanje... kako ste naučili bebu na dudu? Moja ju nećeee nikad, osim u šetnji u kolicima, ali tad ju polegnem u kolica i malo kmeči i iz 3 pokušaja prihvati dudu i zaspe za par minuta. A domaaaa. Doma ju neće i neće.  Samo glasnije i glasnije kreće kmečati. A dobro bi mi došla navečer za uapavljivanje... Ajme kako sam grozna. Umjesto da budem sretna ja ju silim na dudu... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.