Hvala za pelene violeta, ima i u plodinama po 80 kn...
Cuclanje prstica- i moja to radi, i sve sto uzme u ruku stavlja prema ustima, deku, igracku sve...
Hedge ni mi ne volimo dudu, kada smo vani uvijek duda i tako zaspe, od pocetka sam joj je vani davala da ne udise hladan zrak pa se valjda navikla
Pokusam joj dati i inace ali samo je seta po ustima pa ne navaljujem.
Ovca projektor je suuper, sviđa joj se ali ne toliko da je to uspava...
Uvijek zaspe na rukama i jedino tako, a pokusali sve metode ali ne ide
Sta kazete se isplati kupiti sveznalicu? Vec smo nakupili igracaka dosta a nista joj nije pretjerano interesantno jos.
Hedge…jesmo neki dan ono mi o karmi? Karma is a bitch😅😂😂😂 danas nista nije apavala, samo je cendrava, na ruke bi, jede svaki sat i pol-dva…uzas…😣 nadam se da ce nocas bar spavat…
Evo ovako me gleda cijeli dan i misli si: sad ces ti vidjet kad ja krenem zajebavat😂😂😂
Hahahahahahha dobro došla u klub. Evo ja prištekana. Mašnica *. *
Hedge…jesmo neki dan ono mi o karmi? Karma is a bitch😅😂😂😂 danas nista nije apavala, samo je cendrava, na ruke bi, jede svaki sat i pol-dva…uzas…😣 nadam se da ce nocas bar spavat…
Evo ovako me gleda cijeli dan i misli si: sad ces ti vidjet kad ja krenem zajebavat😂😂😂
Kako je lijepa, okice medene
Mamasita sretna 2 mjeseca❤️
Mi smo jucer bili na rockasu kratko i ostavili Doru kod moje mame jer mi se ne vodi bebu medu puno ljudi zbog viroza koje sad vladaju. Naravno uvijek je dobra kad je netko cuva...cim skuzi da nema mame zaspe😂
Hedge jedi ti pitala za pupak? Moja Dora ima jako dubok
I samo kad rasirim jako kozu trbuha vidim unutra...i sad nakon tjedan dana sto je otpao i bilo sve ok pocelo je odnekud malo krvariti...izludila budem od toga...sutra budem zvala patronaznu opet da vidi od kud sad ta krv. Nismo jos zbog tog pupka ni pravo kupanje odradili vec samo mokrom trljacicom😔
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja bila kod gin! Sve ok! 😊 tekucina se povukla. Kaze gin da se vidimo opet za god dana 😊
Sanjchi-okice 😍
Kleaiva- ja sam pitala za pupak. Jucer sam skuzila da joj je dosao dubok. Onak,upo je 😂
Mame koje koriste dudu. Imam jedno pitanje… kako ste naučili bebu na dudu? Moja ju nećeee nikad, osim u šetnji u kolicima, ali tad ju polegnem u kolica i malo kmeči i iz 3 pokušaja prihvati dudu i zaspe za par minuta. A domaaaa. Doma ju neće i neće. Samo glasnije i glasnije kreće kmečati. A dobro bi mi došla navečer za uapavljivanje… Ajme kako sam grozna. Umjesto da budem sretna ja ju silim na dudu…
Znaci identicno kao i kod mene!
U kolicima hoce dudu.. i to ju ima min dvije i pljune.. ovako kod kuce i za uspavat nema sanse
Dena drzi se! Istina je da vise nikad neces biti ista ali to je tako i mamama koje nisu prosle to sto i ti...s te strane te jos vise razumijem...pogotovo kad se sve sleglo i postala si svjesna svoje promjene😞 ali svakako ces u sebi otkrit hrpu novih super stvari za koje nisi ni znala da si sposobna!😊
Suncokretice…to se dogada zbog hormonalne promjene…ugl. u trudnoci kosa ne opada tj. ne mijenja se onako standardno kao inace svaka 3 mj vec zbog hormona stagnira i onda kad se hormoni unormale sva ta kosa koja bi inace otpala pada odjednom...da te utjesim vrlo brzo naraste mlada kosa...prosla sam to nakon obje trudnoce a ni sad me nece zaobici!😣
I me...oprosti sto sam zamijenila😂
Ugl. rekla mi je patronazna da je to sve ok i cak ako je i ispupcen i dubok jer kako rastu koza se rasteze pa i pupak postane normalniji😂 tj. on se razvuce istoi oblikuje.
Sortiraj odgovore
Najstariji