Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimy
    28. Prosinac 2017. 16:20

Hvala Treca, Dena babygim nam trebaju poslati i je rastavljen ali je paket svejedno okrugli i plosnati. 
    Slinjenje i rukice- moja mala ima mjesec i 20 dana i slini se dosta, a rukice je trpala u usta ali je prestala jer koristimo dudu.

• Dena1009
    28. Prosinac 2017. 16:27

Mimy nas je bio u kutiji, mi smo novi narucili (nisam skuzila tocno dal pitas za novo i lrabljeno), a ako uzimam rabljeno onda gledam da je blizu pa mogu pokupit

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    28. Prosinac 2017. 16:32

Da ta frendica nema djece ni iskustva s djecom pa normalno da očekuje filmski scenarij gdje dijete spava ili se smije. I ja bi voljela da je to tako al to bude samo negdje između grčeva. Kad nema grčeve to je drugi dijete, smije se, guguće, igra se, mi komuniciramo i mazimo se. Sve drugo i većina je nažalost plač. 
    Do tada mi ne mora ni dolaziti što se mene tiče. Ako već nije sposobna slušati dječji plač. Baš me naljutila, kao da nije dovoljno teško po cijele dane ju slušati kako se muči. 
    Al eto u nekim situacijama saznamo tko su nam pravi prijatelji... 

• Dena1009
    28. Prosinac 2017. 16:38

Mamisita ja isto vjerujem da postoji nesto, al pokusavam to okretati na salu jer se bojim svojr sjene.
    I me o snovima da ne pricam. Imala sam paralizu sna, a nerijetko me mm znao budit jer sam vristala.
    Barbs ok je da ti netko pricuva da se opustis malo, al opet stalno mi mema smisla jer kako kazes, rodila si sebi, a bake i djedovi su svoje vec odhranili. Meni bi bilo super da imam baku il dedu za povremeno, al sta ces, tak je kak je, "bilo kuda Viki svuda" 😅 
    Mimy ma moj fijukne dudu do pola stana i gura dalje
    Maslacak kako vama ide sa dohranom. Sto i koliko sad papa decko?
    E na wishu vam je sad narednih dana bozicni popust, 10% na sve

violeta1
    28. Prosinac 2017. 16:40

barbs

Nekako mi je cudno kad netko ne ide nigdje s djetetom al ti je izbor i stvar roditelja 😂😂😂😂 Ja znam meni treba free time za sebe i da sam sretnija kad ga imam pa makar sat vremena svako toliko a sretna mama sretna beba 😍😍😍

E to tako potpisujem... hehe dobra si mi bas hahhaha za muza hahahahaha 🤣🤣🤣🤣 

• sretna
    28. Prosinac 2017. 16:43

treca_sreca

sretna koliko si platila ovčicu projektor? gledam da to uzmem jer kornjaču na kraju nisam bila kupila
    znam da je bilo nedavno 30% u dm na igračke ali ne znam uopće koja joj je cijena inače (na netu kaže 100-130kn, šta je točno?)
    maslačak - jel tvoj malac odmah prihvatio ovčicu Ewan onak za samouspavljivanje ili postepeno si ga "učila na nj"? ne znam da li da se nadam da ćemo doć do tog (u fazama) ili? zasad ju upalim da svira/svijetli dok dojimo, smiruje ju zvuk i onak to nam je background mjuza za uspavljivanje na sisi ali ne znam jel to to, ili da idem "korak dalje" i ostavit ju samu s ovčicom, nekako nisam sigurna da li bi uspjela ili bi se samo razbudila (a to mi tlaka riskirat jer uvik jedva čekam da zaspi, ne znam šta bih prije od poslova)

Mislim da jos uvijek vrijedi taj popust u dm-u. Sa popistom je 84 kn

violeta1
    28. Prosinac 2017. 16:45

Mame mi smo bili na rucku u restoranu gdje smo imali krstenje i zvali smo Leonovog kuma i poveo je curu, prvi put. Ajme 3 i pol sata smo bili hehehe...predivno mi je bilo, toliko smo svi pricali, najeli se ajmeeee... Leon je bio dobar, iso je jednom u auto sikit. A slinjenje ajmeeee drzi ga kumova cura i njemu sline sve cure njoj po satu pa smo se smijali hahahah... Bas nam je bilo divno, obozavam takve ljude koje zrace pozitivnom energijom 😍😍
    I onda je htjela kuharica drzat bebu, taman je dosla na poso i muz nije dao hahahah pa je nama bilo smjesno, a kuharica je mlada od mene i ok je cura al muz ne da hahaha. Inace to je restoran u kojem miu vec 4god vozo dostavu, nekad po 2 mj, nekad po potrebi uleti, a nekad i kao konobar radi, tako da smo tako kao doma 😊

• Dena1009
    28. Prosinac 2017. 16:46

Suncokretice necu lagati, ni ja prije svojeg nisam shvacala kako je imati dijete. Doduse samo jedna frendica je imala prije mene i isto mi je bilo cudno dolaziti k njoj jer je ona skakala za bebom, al nije mi palo na pamet da komentiram. 
    Barbs i mojemu je to fora, uzme mi mob i posalje poruku neku bezveznu nekome, tipa "kak sam pijana", ko malo dijete.
    Jednom mi je tak na fejsu stavil objavu isto neku glupu da me zezne, pa sam mu vratila tako da sam s njegvog fejsa objavljivala narodnjake, a on teski roker😅😅

violeta1
    28. Prosinac 2017. 16:47

Dobio je na poklon set, tartufe, maslinovo ulje i makarone... nemamo pojma kako to ide i kako se pravi, morat cemo prouciti. Nikad nismo ni probali tartufe. 

violeta1
    28. Prosinac 2017. 16:48

Dena1009

Suncokretice necu lagati, ni ja prije svojeg nisam shvacala kako je imati dijete. Doduse samo jedna frendica je imala prije mene i isto mi je bilo cudno dolaziti k njoj jer je ona skakala za bebom, al nije mi palo na pamet da komentiram.
    Barbs i mojemu je to fora, uzme mi mob i posalje poruku neku bezveznu nekome, tipa "kak sam pijana", ko malo dijete.
    Jednom mi je tak na fejsu stavil objavu isto neku glupu da me zezne, pa sam mu vratila tako da sam s njegvog fejsa objavljivala narodnjake, a on teski roker😅😅

Denaaa a jeste dobri ti i muz hehehehe 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.