Ciao, mamice, svakako vas pročitam kasnije Kako je muž na g.o. onda provodimo vrijeme zajedno, a i uvijek negdje idemo i/ili čistimo stan. Moram ga max iskoristiti dok je doma jer od utorka kreće raditi, a 10.1. ide vaditi madeže, i to jednog na nozi, pa ću imati još jednu bebicu kod kuće
a 16.1. ide vaditi umnjak i iako će biti kod kuće nije da će mi biti od prevelike pomoći!
Išao je previše od pola h s Diegom u šetnju iskoristiti vrijeme dok kiša ne padne. Grozno je vrijeme. Ja sam si napravila kavu da uživam u soliranju hahahhaa i usput sam oprala suđe, napravila krevet, sredila kupatilo i sad moram usisat. Inače, NAMJERNO sam prestala raditi neke kućanske poslove da muž vidi ZAŠTO mu govorim da neke stvari moramo svaki dan raditi i odmah strka, panika da nam je kuća u kaosu...
Treca sreca, znam kako ti je što se tiče NE spavanja dok ON/ONA spava... Ja sam, frajerica, jučer D-a brzo uspavala i onda sam NAPOKON jela jer nisam od 16h i izdojila se da stavim u freezer i onda sam skužila da je JBT 23.30 i da bi bilo ok da idem spavat. Inače u međuvremenu sam i D-ovu robicu stavljala po radijatoru da se suši hahahahaha... i idem "spavat" i pola h sam visila na mobu i kad sam skužila da je ponoć sam si rekla da nisam normalna. Naravno, s D-om sam ZASPALA u krevetu kad sam ga negdje po noći hranila i pogledam na sat, kad ono, 5h ahahahah Ja mislim da uopće nije više cikao nego je samo spavao pored mene. Seronja moj. Počeo je gunđati kad sam ga prebacila u krevetić i onda sam mu morala držati ruku na prsima jer pod 1. OTKRIVAO SE non stop pod 2. to bi ga umirilo... i mislim da je napokon zaspao oko 6h... i s njime i ja.... i uzmem ga opet da jede i muž meni: ej, znaš koliko je h? a ja njemu: koliko? a on meni: SKORO 10... OMGGGGGGGGGGGG... ajde, dao mi je mira... hahahahaha
Evo muža. GOTOVO SOLIRANJE hahahahaha
Mamasita- sretnih vam 2 mj! 😘
I moja mala se tak zapilji u prazno.. i prodje me jeza 😂😂😂
Previse horor filmova! 😂 ( al kad ih vooolim )
Kad sam bila mala i gledala "it" bojala sam se pogledat ispod kreveta ( ni dan danas mi nije svejedno) a da ne pricam koliko dugo nisam htjela oprat zube u umivaoniku 😂😂😂 nego mi je mama u jednu plasticnu zdjelu sipala vode i psovala me 😂
hahahahahaha jesi luda…pisam od smijeha😂😂😂😂😂😂Ja nikad nisam gledala hororce nit citam takvu tematiku nit gledam al od ovog sam se najezila…Maltene pa sam osjetila nekog iza sebe 😂
😂😂😂
Al ne znam zasto si to radim... umjesto da pogledam neku komediju ja gledam psiholoske horore i paranormalno 😂😂😂
Cak i sanjam tako! Pogotovo za pun mj.. sami horori.. ili ja ubijan ili bjezim od nekog zla..
Imala sam jednom odvratan san da se i muz zasro i spavali smo sa upaljenim svjetlima.. ugl.. on me probudio jer sam se pocela gusit i nisam se mogla pomaknut a on se upravo vracao iz kupatila i rekao je da sam izgledala grozno i bespomocno.
A ja sam sanjala da gledam u ormar, ormar se otvorio i izasla je crna sjena koja je legla/nadvila se na mene i gusila me.
Pa sad dal to ima veze sa duhovima,kemijom u mozgu... tko ce ga znati
Suncokretice, nadam se da ce ti grcevi ubrzo zavrsiti, a za frendicu - no comment... ni ja nisam imala bebu i uvijek bih isla kod frendica koje su imale i ne bi mi palo na pamet pametovati i/ili izgovarati neku glupost!!!!
Hedge, ahahahahhahahahahahahahahhahahah, legenda... i D isto se zna cerekat kad se pokaki 😂😂😂😂😂
Sretnih 2 mj, KARLO 😘😘😘😘😘😘
Kiki, nesto najgore je kad ne mozes zaspat a beba ne pita kad si i koliko si spavala 😂😂😂😂😂
I me, ja se inace svega bojim 😂😂😂😂 previse hororaaaaaa sam gledala
I D se zna zapiljiti negdje... ne moram vam ni reci koliko me strah 😂😂😂😂😂😂😂 i gledam oko sebe hocu li ili necu vidjeti nekog/nesto ahahahahahahahhaa fakig horori hah
Sretna, bilo bi lijepo da sve nase bebe odspavaju noc... i da se mozemo naspavat... ali.. aaaah bilo bi lijepo hahahahahhaahhaha
V, ja D-a ne vodim sa sobom ako mi ga ima tko cuvati... al da se razumijemo, to samo kad idemo u spezu!!! inace, da muz nije nag.i
Uzeo mi je muz mob 😂😂😂😂
Ugl da muza nema doma isla.bih s njime sutra na kavu al je rekao da bi muz isao u setnju pa rekoh da idem sama na sat vremena... dobro ce doci njima a i meni. evo danas nam ima tko cuvati D-a al idemo s njime kod kumova... Nekako mi je cudno kad
Nekako mi je cudno kad netko ne ide nigdje s djetetom al ti je izbor i stvar roditelja 😂😂😂😂 Ja znam meni treba free time za sebe i da sam sretnija kad ga imam pa makar sat vremena svako toliko a sretna mama sretna beba 😍😍😍
mamisita ne znam dokad traje, ali neće ti ostat ništa valjanog za 5 dana....nema veze, više love u novčaniku:)
ja kad sam bila jučer popodne, prvi dan sniženja, kaže prodavačica da su pol dućana već porazgrabili prije mene (znači do 15h) i to joj vjerujem jer kad je tamo 50% nitko ne kupi komad-dva, nego svi obave shopping onak pošteni....unaprijed (ja ovo sve šta sam kupila, niš nije u veličini 62/68 nego 74-80-86....)
horori - ajme ja to ne voliiiiim. Samo komedije pogledam, i to po mogućnosti romantične...to je moj žanr. Nikakve drame (pogotovo psihološke) ili nedajbože trilere....to ako iti kadar jedan krajem oka zahvatim dok mijenjam kanal, tu noć bih ružno sanjala. A to mi ne treba.
žena-majka-carica:)
sretna koliko si platila ovčicu projektor? gledam da to uzmem jer kornjaču na kraju nisam bila kupila
znam da je bilo nedavno 30% u dm na igračke ali ne znam uopće koja joj je cijena inače (na netu kaže 100-130kn, šta je točno?)
maslačak - jel tvoj malac odmah prihvatio ovčicu Ewan onak za samouspavljivanje ili postepeno si ga "učila na nj"? ne znam da li da se nadam da ćemo doć do tog (u fazama) ili? zasad ju upalim da svira/svijetli dok dojimo, smiruje ju zvuk i onak to nam je background mjuza za uspavljivanje na sisi ali ne znam jel to to, ili da idem "korak dalje" i ostavit ju samu s ovčicom, nekako nisam sigurna da li bi uspjela ili bi se samo razbudila (a to mi tlaka riskirat jer uvik jedva čekam da zaspi, ne znam šta bih prije od poslova)
žena-majka-carica:)
Treca, fiiina profilna
V, bas lijepa profilna
Mi smo rucali, a sad idem pot tus i spremiti se jer oko 17.30 idemo kod kumova
Sortiraj odgovore
Najstariji