Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Listopad 2017. 15:00

Nase 1. kupanje: URLAAANJEEEEE  ali taj je dan bio neispavan...
    2. aaajmeee bas je uuuzivaaaaaooo
    3. put: uuuurlaaaanjeeee-cijeli je dan bio takav
    4. put: uuuuziiivaaanjeee
    ZIVJELEEE promjene raspolozenja 
    Dzenny, wwwuuuhuuuu, super za pupaaaak!!!

barbs
    16. Listopad 2017. 15:03

treca_sreca

Moji ako ne zaspu prilikom podoja, onda moram nanašat…..i tek kad su tvrdo zaspali smijem spustit u krevetac/košaru. Inače pobunaaaa…i to je ona još najbolja od njih troje. Davida je vriskao kao da ga kolješ, on je od 24h bio nekih 20+ po rukama…ona (i Toma u njenoj dobi) bar kad zaspi - spava/ju di ih odložiš.

ovoooo kao da ja opisujem zivot s Diegom..
    Hedgehog, ma sve to ima svoje cari samoooo nije lako

barbs
    16. Listopad 2017. 15:08

Kod mene doma veseelooo... stavila sam prati robu i nesto zastekalo... tata i svekar se zabavljali da rijeseeee problem... poplavilo kupatilo 2x... sve oni pobrisali... u medjuvremenu sam ja s D bila vani... pol h, ako ne i vise, mu je trebalo da zaspi.... kad se problem s masinom rijesio, napravila sam kavu za tatu i sebe i uzivali smo nas troje na suncu... tata je otisao pred pola sata po mamu na posao a ja sam sa LITTLE BOSSOM isla doma... poceo se buditi... vrijeme za cicuuuu.... 

barbs
    16. Listopad 2017. 15:13

Bili smo vani oko 2-3h... i ovako je Rubi cuvala Diega(rekla sam joj neka bude uz njega i cuva ga)

I_me
    16. Listopad 2017. 15:23

barbs

Bili smo vani oko 2-3h… i ovako je Rubi cuvala Diega(rekla sam joj neka bude uz njega i cuva ga)

😂😂😂😂 prejaka je! Kako inace reagira na sefa?

barbs
    16. Listopad 2017. 15:29

I me, suuupeeer a i vise nije ljuta na mene 
    Koliko je Ema imala kg kad se rodila?? 

I_me
    16. Listopad 2017. 15:34

barbs

I me, suuupeeer a i vise nije ljuta na mene
    Koliko je Ema imala kg kad se rodila??

Ema je imala 2960g, a iz bolnice smo izasle 200g lakse. Sad je 3640g. 

MY_life <3
    16. Listopad 2017. 15:39

Prica ide ovako :(
    Nakon dva ipo sata bez cike šimun place da je gladan, dan mu cikicu i sve on to lipo popapa jos ja radim kompresiju da sve do zadnje kapi pociki, nakon po ure on je izvadi iz usta i nakon podrigavanja opet mu nudim, nece! Nakon 10 minuta krece kreveljenje i vristanje nezz vise sto cu od sebe i od njega i napravim mu 90 ml AD-a! Sve je popio i zaspao ko top sto nije danas cili dan!! On sad spava a ja placem kraj njega jer nezz vise sto cu s ovim dojenjem ispada da mi je beba gladna 

dzenny
    16. Listopad 2017. 15:48

Bubamara,bude to sve dobro.. mozda je samo bio lijen za jesti.. 😕 aa i ako bude da je manjak mlijeka,jedi pij sve sto si cula da je dobro za mlijeko.. aa ako bas ne bi islo,pa sta nije smak svijeta.. najbitnije je da je Simun ziv i zdrav 😉
    Jaoo,moja Alara je sinoc imala prvi put grceve.. 😔 ejj pola sata je plakala(vristala) i nakon toga se lijepo umirila.. sad ona i tata pajke,pa cemo do baby centra moram joj kupiti manju dudu (sad ima od MAM-a) al mi se cini da joj je prevelika,pa mi je patronozna rekla da kupim od NUK-a jer kao ona najvise oblikom posjeca na bradavicu.. 

MY_life <3
    16. Listopad 2017. 16:07

Ma nezz vise sto mu je s tom hranom :( jedva cekam pregled kod peeijatrice da nam kaze kako napreudjemo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.