Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    16. Listopad 2017. 13:59

Ej cureee... evo muz i ja sa Emom bili u gradu od 9-12h. Sve je prespavala. I maticni i murju i kavu na spici 😂😂😂. Obavili smo samo maticni. U policiji glupa vrata u kojima ne mozes uci sa kolicima i prostor od 5m2 pun ljudi tako da sutra idemo opet pred kraj radnog vremena. Nisam ju htjela izlagat svim tim ljudima i vjv bacilima u tom malom prostoru. Jos sutra i hzzo i gotovi smo sa papirologijom. A dan je predivaaaannn... u kratkim rukavima sam i prokuhala sam. Sad nam je bila patronazna, napokon smo ju okupali i prasica mala je uzivala i smjeskala se. Sad se napapala i pajki. I imamo 3640g. 😆

treca_sreca
    16. Listopad 2017. 14:06

jel vam to bilo prvo kupanje ajmi?
    mi još nismo u kadi
    ja ju perem onak da donesem lavor mlake vode i krpicama i trljačicom prebrisujem
    al valjda ćemo uskoro i tu kadicu doživit
    njih sam puno ranije kupala, i to je bio siječanj, a ona jadna evo napunila mjesec dana i nije kupanje (doma) doživila
    al s njima dvojicom patronažna nam je redovno dolazila, skoro svaki dan
    a evo s njom vidjela sam ženu dvaput
    od tog je mala jednom spavala, tako da ju je samo jednom pregledala i previla pupak, to kad smo tek bile došle doma

žena-majka-carica:)

I_me
    16. Listopad 2017. 14:13

treca_sreca

jel vam to bilo prvo kupanje ajmi?
    mi još nismo u kadi
    ja ju perem onak da donesem lavor mlake vode i krpicama i trljačicom prebrisujem
    al valjda ćemo uskoro i tu kadicu doživit
    njih sam puno ranije kupala, i to je bio siječanj, a ona jadna evo napunila mjesec dana i nije kupanje (doma) doživila
    al s njima dvojicom patronažna nam je redovno dolazila, skoro svaki dan
    a evo s njom vidjela sam ženu dvaput
    od tog je mala jednom spavala, tako da ju je samo jednom pregledala i previla pupak, to kad smo tek bile došle doma

Da! Prvo kupanje u kadici 😆 
    Tako sam ju i ja do sada prala, mali lavorcic, trljacica i blaznice. Vise manje sam ju prebrisavala samo i full se bunila pa me bilo strah kako ce reagirat kad ju bljucnemo u kadicu. Na kraju prase malo uziva 😂
    Meni je patronazna dolazila pon, sri i petak. Pregledala pupak, malo mene i vagali bi se. Sad mi je rekla da se vidimo za 3 tjedna jer nema potrebe vise osim ako nesto bude pa da ju zovem da dodje.

treca_sreca
    16. Listopad 2017. 14:15

inače nisam se požalila - moja cura izrazito ne voli van/šetnju
    to je mirakul (nisam još čula bebu tak da mrzi vanka bit)
    krenuli smo s nekih 10 dana prvi put onak oko kuće, pa tu po kvartu na neku mini 10minutnu šetnjicu
    ali to završi dernjavom i na kraju muž gura kolica a ja nju nosim na ruke
    bude mi ga žao što je snesao kolica od 15+ kila bzvz jer nema smisla....ona jednostavno van ne voli, pogotovo ak je u kolicima
    A recimo s njima dvojicom nisam imala tih problema
    D. koji je bio uuuultra zafkran i na sve je vrištao, kad bismo prošli kroz vrata, ušutio bi se i zaspao, uživao je van (i on i ja) i kad ne bi spavao, volio se vozikat i zvirkat okolo.
    Nadam se da je njoj samo faza, da će zavolit šetnje jer to mi je najzgodnije s bebom - ak ju budem morala na ruke, to će bit pakleno ne svidja mi se

treca_sreca
    16. Listopad 2017. 14:17

I_me

me bilo strah kako ce reagirat kad ju bljucnemo u kadicu. Na kraju prase malo uziva 😂

većina beba ti UUUUŽVA u kupanju (baš u vodi, ne ovak kad ih prebrisuješ/trljaš krpciom)jer ih to podsjeća na ono kako su u stomaku se bućkale
    jedino ako je mama nervozna ili full smotana prilikom držanja bebe, pa beba osjeti nesigurnost, onda se unervozi (zato su super izumi oni podlošci za kadicu koji ti drže bebicu umjesto mame) ali ne zato jer ne voli vodu nego jer ne voli nesigurnost.

treca_sreca
    16. Listopad 2017. 14:19

mi za uru vrimena idemo na sistematski. Zaboravila sam jel bude cijepljenje odmah na prvom ili ne?
    Da se odmah pripremim na nagovaranje doktorice na odgodu (jer Mila je jadna šmrkljava/prehlađena već 20ak dana i ne želim polubolesno dijete cijepit)
    ....Violeta ili tko je još bio sad nedavno, molim odg....hvalaa

I_me
    16. Listopad 2017. 14:22

Cijepljenje tek sa 2 mj. Bila mi je susjeda neki dan sa malim. Oboje su proplakali. To je ono cjepivo 5u1.

I_me
    16. Listopad 2017. 14:25

I nadam se da je samo faza.. da ce zavolit bit u kolicima i setat.. a onda klokanica, nosiljka.. ako nece kolica..

dzenny
    16. Listopad 2017. 14:55

Treca_sreca ,i moja je juce toliko vristala u kolicima da smo se morali vratiti u stan.. a ako uspije zaspati onda mozemo ostati i 2h vani,ona ce cijelo vrijeme spavati.. lopov mamin mali 😍
    Danas nam je otpao pupak.. 😉 ii Alara se jos nije kupala(jer ovdje bebe ne kupaju dok pupak ne otpadne),sad je samo svaku noc obrisem krpicama i cistom vodom.. patronozna je rekla u subotu da ce doci da ju okupamo,jeejjj.. a patronozna nama dolazi 2 puta tjedno..

barbs
    16. Listopad 2017. 14:57

Treca sreca, nadam se da ce Mila zavoliti kolica... Meni se desilo neki dan da je plakao u kolicima al to jer mu nije bio dan...
    I me, super sto ste sredili veci dio posla i sto ste uzivali s Emom na picu.. I sto je Ema bila dobra  Super za prvo kupanjeee 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.