Mamsita,ovo sam gledala i umrla od smjeha 😂😂😂 moja A zna spavatinod 22h pa do 5-6 i sad je uhvatila neki ritam,tak da nam je svaka noc odprilike tako.. i onda nastavi do 8-9-10h,zavisi do kad mi spavamo.. ii isto je iskljucivo dojena beba.. 😉😉
M jos nisam dobila.. 😊 prije sam imala uzasno bolne,uhh 🤔
Suncokretice,moja kad bas predrima,samo je dam na cicu i povuce 2-3x i gotova je.. 😁 ali isto draze mi je kad ju uspavam bez njene nercoze,jer isto je uzasno nervozna kao zadrijema puno.. ja nju ucima da treba zmiriti kao mama,ali tako ona mamu uspava a ne mama nju 😂😂
Hedgehog hvala za komentar na izgled 😊 Iako moram smrsavit, ne osjecam se bas najbolje s ovim kilama. I ja sam primjetila L kako okrece glavu tako usi presavija i sutra ce mu muz uzet trakice pa makar po doma da nosi.
Sanjchi ja jos nisam dobila ali znam par osoba koje poslije poroda imaju obilnu mengu
L je spavao od 22:30 do 10:30 uz par sisanja a ne bi se ni tad probudio, vec me muz zvao pit kavu i naravno cim sam se ja ustala on oci otvorio i smije mi se 😊 Sinoc kad je zaspo, spavo je u kolicima prvo a mi gledali tv, i onda mi je par puta onak zalosno zaplakao i vrisnio u sni, jel to on ruzno sanja? Bas mi ga bilo zao gledat takvog 😔
Dena V je preslatki 🤗🤗
Barbs uzivaj danas, mi cemo popodne malo u setnju. Kod nas vrijeme kao da je Uskrs a ne Bozic.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=942053295935212&id=752270048246872
Umirem od smijeha😂😂😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hedgehog gđa Ivana Škugor Petruša radi svašta za bebice, uopće nije skupa! Izmjerit bebi glavu, pošalješ i izabereš uzorak! Brzo je napravila i brzo stiglo! Potrazi ju na face zbilja je kvalitetno 😊
Mamsita znaci radila sam raspucance, medena srca i rolice sa kremom od vanilije. Odustala sam od kuglofa i dobro da jesam jer je mama jos donjela 3 vrste kolaca, baka pekla orahnjacu i makovnjacu, krancle i vanil kiflice 😄
Jutro cure!
Sanjchi znam da mi je prijateljica pricala prvi put kad je dobila iza poroda da je bilo jako bolno i obilno, poslije normalno…Treca sretan rođ malom velikom decku…
Bebaci su preslatki u bozicnim opravicama, mi jednu normalnu fotku nismo uhvatili, sve mutne ili uplakaneI me i mi imamo kompletic slican, ja sam joj ga jedva navukla iako je veci, imat ce traume jadna
Sretna i mi smo dobili istoga, steta samo da dulje ne pjeva, jer bas joj se se sviđa melodija…morat cu je nauciti da si sama pritisne lopticu da joj svira
Nas pjeva bas dugo. Jesi maknula sa demo moda?
Nisam ga uopce bila izvadila iz kartona.Maknula sa demo i svira dugo, tnx.
Mamsitaznaci radila sam raspucance, medena srca i rolice sa kremom od vanilije. Odustala sam od kuglofa i dobro da jesam jer je mama jos donjela 3 vrste kolaca, baka pekla orahnjacu i makovnjacu, krancle i vanil kiflice 😄
Dobra si🐴
Kak ti kad peces kolace a oni usred radenja kolaca se probude il hoce paznju il nes?
Sve zapocnem dok on spava tak da vecinu uspijem. Rolice sam pekla na rate jer ih je bilo puuuno 😂 a kremu sam kuhala.dok je bio budan. Stavila ga u ljuljacku pored sebe i radila, a brzo je gotova. Smjesu za raspucance sam napravila dan prije i dok je on spavao sam ih oblikovala i stavila pec. A stariji mi uopce nije problem jer je on velik i sam se igra i ne smeta mi. Jedino sto me ubije pitanjima kolko je znatizeljan 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji