Jutro mame!
Sretna-super poklon!
Treca-sretan rodjendan davidu!
Muz mi glavinja od 6,budan,pa je upao u sobu i kaze do kad vi cure mislite spavat, dosadno mi je 😂😂😂
Evo zabavlja se sa djetetom a ja pijem kavu u miru. 😆
Ema je odusevljena psicem sveznalicom. Vristi na pjesmice ko luda i lupa ga stalno 😂😂😂
Sanjchi, aaaaa sr* Ja jos ocito nisam dobila.... Ne znam..
Mozda jesam mozda nisam al nije bilo onako JAKO... s time da kazu da se nakon poroda stvari znaju i promjeniti... Npr.ako te prije boljelo da bude obrnuto nakon poroda... a sad, pitanje je ako uopce bude tako 😂😂😂😂
I me, kod nas obrnuto.. 😂😂😂 tj ja sam se digla dok su oni lezali i pricali i isla si napravit kavu.. Naravno, to moje soliranje nije dugo trajalo hahahahahaha 😂😂😂😂😂
D je jucer dovio zvecku... ooobozabaju ... 😍😍😍😍😍 S time da je odusevljeno gledao i Psica, naravno 😉
Sinoc je zaspao oko 21h i probudio se oko ponoc i pol... zaspao je oko 1.30 do 5 i na kraju smo skupa zaspali 😂😂😂😂😂😂 Prije 8 me probudio da je njemu dosta lezanja 😂😂😂
*Dobio a ne DOVIO i OBOZAVA ju 😂😂😂😂
Sad spava.
Ja sam marendala. Muz je isao kod none jesti kobasice.
Jutro cure!
Sanjchi znam da mi je prijateljica pricala prvi put kad je dobila iza poroda da je bilo jako bolno i obilno, poslije normalno...
Treca sretan rođ malom velikom decku...
Bebaci su preslatki u bozicnim opravicama, mi jednu normalnu fotku nismo uhvatili, sve mutne ili uplakane
I me i mi imamo kompletic slican, ja sam joj ga jedva navukla iako je veci, imat ce traume jadna
Sretna i mi smo dobili istoga, steta samo da dulje ne pjeva, jer bas joj se se sviđa melodija...morat cu je nauciti da si sama pritisne lopticu da joj svira
Meni ema spavala od 9 do 3 juhuuuu 6h u komadu pa se budila u 5,7 i u 9 ustale.
Barbs-i tvoj muz voli ratne filmove?? 😂😂 moj obozava..😥 pogotovo naci i hitlera 😂😂😂
Srijedom moramo gledat nat geo history kad su naci dokumentarci. Taj zna o 2 sv ratu sve.. i ide mi na zivce 😂
Bela, mi smo toliko "izmucili", jucdr ujutro maloga sa.slikanjem da je 10min kasnije klonuo
I me, HAHAHHAA, legenda... Ma voli on svakakve filmkve.... Jucer smo gledali o 2.svjetskom 😂😂😂 Neki Dankhan... tako nekako... A ja se uvijek bunim sta moramo gledati i na kraju mi vudr booombaaaa
Jutro cure!
Sanjchi znam da mi je prijateljica pricala prvi put kad je dobila iza poroda da je bilo jako bolno i obilno, poslije normalno…Treca sretan rođ malom velikom decku…
Bebaci su preslatki u bozicnim opravicama, mi jednu normalnu fotku nismo uhvatili, sve mutne ili uplakaneI me i mi imamo kompletic slican, ja sam joj ga jedva navukla iako je veci, imat ce traume jadna
Sretna i mi smo dobili istoga, steta samo da dulje ne pjeva, jer bas joj se se sviđa melodija…morat cu je nauciti da si sama pritisne lopticu da joj svira
Nas pjeva bas dugo. Jesi maknula sa demo moda?
*Bude bomba 😉
Idem se nasminkati dok D spava... Da kasnije ne zurimo... 😉
Dobar dan😘kod nas je kisa😥😥sutra idem u dm po ovcicu,super su mi ta svjetla nije skupa a imam i bodova dosta.........ajoj sanjchi uzas😨inace imam obilne i bolne😓😓Dena,V je super ispao kod bora😍srce malo😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mi odspavali od 8 navečer do 8 ujutro! Naravno uz 2 hranjenja, napokon se i ja naspavala!
Jučer se vjerojatno više umorila jer smo bili kod mojih pa slikanje odradili i uz putovanje, sve skupa joj je bilo malo previše.
Skužila sam da je navečer nervozna jer je pospana (iako zuji ko sova) pa ju stavim ranije spavati i brže zaspe nego da čekam da joj se oči sklope, onda bude preumorna i još teže zaspe.
I očito joj paše mrak i zna da je to vrijeme za spavanje. Preko dana nikako odspavati. Malo sklopi oči i odmah ih raširi čim vidi svjetlo. A znam da je umorna jer su joj kapci crveni i postane cendrava.
Ja ne kužim te male bebe, kako ne može zaspati ako joj se spava? Kao da ne zna da treba zažmiriti
Sortiraj odgovore
Najstariji