Sretan Bozic svima! Sretan rockas Davidu😊
Mi smo bili kod svekija na rucku pa kod mojih na veceri😂 u meduvremenu smo se naslagali legica s curkom i malcem.. Dora je bila ok danas iako mi se cini da je poceo skok…trazila je cickati svakih sat i pol. 😂
Grcici su se smirili otkad dajem biogaiu👍🏻👍🏻👍🏻
Ja sam se prejela keksica danas svih vrsta…tamanim ih u hodu onak usput😊
Slikice i djecica su vam preeeeslatka!
Sretna…ovu ovcicu starlight prvu je moja Dora dobila od moje mame i odusevljena je i smiri se uz pjesmicu…svira Twinkle twinkle little star😂mislim da je do pjesme jer to sam pjevala svima za uspavljivanje pa joj je ocito poznato iz buše😂
Da, to pjeva 😊 i P se odmah smiri! To sam ja htjela P pod bor stavit pa je rekla moja teta sa.ce mu ona to uzet 😊
Hej curke 😆 Muz me natjerao da glesam ratni film... on spava a ja gledam 😂😂😂😂
V, preslatke slikice! 😍
D se isprljala tutica pa sam ju oprala i sutra budem nastavila sa fotosessionom 😂😂😂😂😂😂😂
Vidim, sve smo imale ispunjen dan 😆
Nama su dosli i kumovi na vino 😂😂😂😂 Al se nisu dugo zadrzali. Svastaaaaaa je D dobio...
Sutra ujutro: kuma dolazi na kavu, poslije podne smo na rucku kod tete i odmah nakon toga idemo kod kumov.
Sanjchi imam neki 10kg viska, a da skinem jedno 16kg bila bi savrsena(po meni, a po muzu mrsava). Kad se sjetim da sam sa 18g imala samo 54kg jaooo hehe tuga me uhvati, iako tad su svi rekli da sam premrsava, najbolje mi je sa 62kg, s tolko sam se udala, bila sam prava ribetina hehe a mozdaaa jednog dana dodem do te brojke 😉 Lijepo si provela dan, i samo uzivajte...a M proci ce, i onda ce bit akcije heeh
Violetaaa, baš sam i ja htjela komentirati, s obzirom na onu priču... pa ti nisi debela. Rijetke su sretnice koje i dns izgledaju kao s 18. Super izgledaš! :*
Violeta mi smo imali 3 outfita jucer jer je frajer zbljuckal. I sad zadnje je malo na pulover al samo jednu malu tockicu, to sam splavila isto ak nam danas treba. I V je dobil puno poklona, poslali mu iz hr bake, tete i kumovi, pa od bratica i od susjede je dobil, a mi smo nosili snahi (unuci susjedinoj) 😅
url=https://lilypie.com]
Moj Jan je vec drugu noc prespavao 😁 od 20 do 7:30. Valjda je to normalno 😀 malo mi je pre brzo 😆
Znam sa ste svi u Božiću i familiji, primijetila sam da je L jedno uho malo klempavo, a to je strana na kojoj je često bude. A sad sam sjetila da je Sanjchi naručila one kul trakice preko FB. Pa Sanjchi kad uloviš vremena napišeš molim te ime stranice? E i Aurora , gdje si kupila/naručila onu mašnu trakicu koju je Una imala na slici? XD Stalno sam to viđala po bebama i svako malo naletila na neku stranicu na fb gdje netko to radi, a sad ko za vrag ne mogu naći. A doma imam jednu jedino trakicu, koju smo dobili. Crvena je i piše frutek na njoj. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji