Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    16. Prosinac 2017. 08:48

mamisita27

treca_sreca

I_me je baš lijepo napisala
    inače ak se mene pita prvi mjesec je uvijek najteži….kako vrijeme prolazi, tako je lakše…i to ne linearno, nego eksponencijalno. Čim je beba veća, više je opcija tj mogućnosti što ćeš s njome i kako ćeš kvalitetno utrošit (i njoj ispunit) dan….a manje je nepoznanica i nesigurnosti…pa kad krenu osmjehivat se, pa gugutat….sve to usrećuje nas mame. a prvi mjesec ništa to ne znaju, nego samo plakat ak im nešta treba

"…ne linearno nego eksponencijalno.."Umirem na opisa😂Jel ima i formula razvoja djeteta, neki kod?😉😜

😂😂😂😂😃😂😂😂😂😂😂

Kika1310
    16. Prosinac 2017. 08:56

Aha..ma znam da ima svakakve djece i svako djete ima svoj ritam ..moja N se do prije par dana budila po noci oko 3 pa oko 6 za hranjenje sad tog vise nema sad se budi samo oko 6-7..a zaspe oko 22-23h ..ne znam dal je normalno da tak mala tak puno spava po noci bez hhranjenja a prek dana je to spavanje taman kad mislim da cvrsto spava ona je budna.

[OBRISANO] 16. Prosinac 2017. 09:03

[OBRISANO] 16. Prosinac 2017. 09:04

I_me
    16. Prosinac 2017. 09:11

Mislim da smo mi u skoku. Bar mislim.. jucer je sisala po danu jaaaako cesto i nist nije spavala... tj.. kljucala je.. a sad po noci 😥 budila se stalnoooo i sisanje. 
    Jucer ju je i stomacic patio... mislim da joj nezgodno kakat u tom polozaju, a ja joj ne mogu doci rukom do trbuha da ju izmasiram i nejde nikako u onaj polozaj za kakanje. Al uspjela je navecer nesto malo..
    Kupali smo ju sinoc i skinuli remenje. I ona u tih 45 min sto je bila gola i dalje je drzala noge u M polozaju. Uopce ih nije htjela ispruzit  😟😫 

I_me
    16. Prosinac 2017. 09:13

mamisita27

Koliko vama vremenski treba da se izdojite?

Hmmm... oko pola sata ..

[OBRISANO] 16. Prosinac 2017. 09:28

Barkleys
    16. Prosinac 2017. 09:28

Izdajanje - i meni pol h, ali nikad nisam uspjela izvući puno od jedanput... Nekako mi je prosjek 40 - 50 ml. 

Barkleys
    16. Prosinac 2017. 09:45

mamisita27

I_me

Mislim da smo mi u skoku. Bar mislim.. jucer je sisala po danu jaaaako cesto i nist nije spavala… tj.. kljucala je.. a sad po noci 😥 budila se stalnoooo i sisanje.
    Jucer ju je i stomacic patio… mislim da joj nezgodno kakat u tom polozaju, a ja joj ne mogu doci rukom do trbuha da ju izmasiram i nejde nikako u onaj polozaj za kakanje. Al uspjela je navecer nesto malo..
    Kupali smo ju sinoc i skinuli remenje. I ona u tih 45 min sto je bila gola i dalje je drzala noge u M polozaju. Uopce ih nije htjela ispruzit 😟😫

A jadna pikulica! Ne mogu zamislit kako vam je…Al razmisljal mozda na nacin:"Ok, uzasno je, ali ovo je jos jedan dan manje."Pa :'Jos jedan mjesec manje.". Prolaze dani brzo a nadam se da ce vama proci jos brze da sta prije to bude iza vas😙😙Znam da nije neka utjeha ali ne znam sta bi rekla da bude lakse😙😙😙😙
    Ne znam, ja sta vise stiskam manje mlijeka izlazi. Mozda nesto dobro ne radim? Ja njemu obicno 1-3x dnevno dam ad, jedan dan sam mu dala iza svakog obroka da vidim hoce li pojest (i pojeo je), a nije plakao uvijek nakon dojenja (taj dan kad sam tako radila) . onda ima dana kad mu dam 1x i sad ak izdrzi te dane valjda nesta mlijeka ima? Nisam sama pametna. Ja njega svaki podoj skoro na obe sise stavim.
    Probala sam i stajat i izdajat se nagnuta naprijed, al nije se nista promijenilo.
    Kao da mlijeka nemam, a ak je tak zasto ima dana kad normalno jede skoro samo sisu?

Jel si pripremiš sisu prije? Ja ju duže pripremam i masiram nego što se izdajam... XD 

• Dena1009
    16. Prosinac 2017. 09:59

I me V se uspava uz Racke, a obozava Bože čuvaj Psihomodo, al moram obavezno Gobca oponasati😅

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI