Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    13. Prosinac 2017. 09:49

Suncokretica

Mi smo jučer opet imali paradu do ponoći. Jedva je zaspala, neki nervozni plač, jučer je slabo spavala cijeli dan od grčeva. Od 5 ujutro se opet u snu presavijala i dizala noge.
    Ima podočnjake do poda, kao da djetetu ne damo spavati, užas
    Evo sad ju uspavala na meni da bar malo odmori. Popodne idemo kod pedijatrice i cjepimo se, bit će opet vesela noć…

Uffff suncokretice i vama je veselo,tako je i nama nocas do jedan😲😲😲

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 10:10

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Barbi13
    13. Prosinac 2017. 10:14

sanjchi255

Hvala Barbi😊
    Na cici je i ona se saginjr ljubit ju??? WTF? Uzas….
    Ma ja to kazem dragom nek im on ksze, njegovi su😂😂

Moj govori al uzalud😂😂😂😂jednom je cekala dva sata da se probudi😂😂😂😂😂jer joj nisam dala blizu dok spava😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 10:25

Joj ti muški mm je jednom rekao nesto i nije pricala s nama 3 tjedna na kraju dosla plačući gledati malu! Ja sam joj neki dan rekla da nije ok to sto govori da se pravimo pametni evo napizdila se i sad je opet nema ! Veli da se meni ne smije nista reci 😡 
    Mi smo zaspale 20 min do 4
    Nakon sto mi je zasrala pola sobe, mene, kreveta, dama se smijala od uha do uha i htjela se igrati na kraju sam u 3 vec pocela plakati od muke

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 10:26

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 10:27

barbs
    13. Prosinac 2017. 10:29

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 10:32

Haha Sanjchi u pravu si! 
    Ispravak netočnog navoda: dama-serulja 😂😂

barbs
    13. Prosinac 2017. 10:34

Susilica-zao mi je sto ju nemamo... Ima ju sveki al ko da ju nema jer ju ne zeli koristiti... kaze, trosi previse struje... Ok, slazem se, al sta da radim? di da susim? Tone robe za prati, a ne pale ni pec kad je juzina... u Sub navecer sam 2 masine oprala, u nedjelju jednu... susilo se 2 dana... Vrijeme nam nije od koristi, pa eto, tko ima priliku da si kupi-super investicija..

barbs
    13. Prosinac 2017. 10:38

Cure koje se nisu naspavale, bas mi je zao  Ja uvijek kazem da bih radje potpisala da mi ne spava san nego noc jer dan lako prodje, al noc... uuuffffff...
    Cure koje su se naspavale - super 😊 i mi smo...
    D se probudio u 2 i nesto, mislim... u biti, JA sam se zbudila jer sam cula cicanje i gledam, D cucla prst  Pa oko 6 opet... i cicanje, promijena pelene i spavanje do 9, pa cicanje i ustali skoro u 10 ahahahhaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI