Mamasita, nadam se da ce se problemi brzo rijesiti 😙
Barbi koliko je dugacka? Mi imamo u cetvrtak cijepljenje :/
Evo mene od frizera, tko se još može pohvaliti da je išao na frizuru s djetetom u klokanici?
Mora mama bit lijepa za Božićno slikanje
Barbi, super cura napreduje
Barbs , mi čistimo samo vikendom, preko tjedna se ne zamaram s tim. Posvetila sam se djetetu i bitno da skuham ručak i operem suđe. Nije mi razbacano i prljavo, ali i ne držim do toga da bude tip top. Zapravo, nemoguće je to uz ovo moje malo čudo
SUUUUUPER SINCOKRETICE 😍😍😍😍😘😘😘😘😘
Ma ne tezim nu ja za time da bude tip top
Evo nas od pedica moja P Ima 4,500 kg narasla 4 cm, u prvom nas je narucio za cijepljenje od zadnjeg vaganja je dobila kilo i sto😊😊😊😊
SUUUUUPEEEER 😍😍😍😍
Bravo P 😘😘😘😘
Nikako da pohvatam..
Zadnje sto sam procitala i zapamtila je da nam je mamasita u bedu i petra dobila 1100g.
Super barbi za petru, nije ni cudo da lijepo napreduje kad je stalno na cici, mis mali 😊
Mamasita, meni je jucer bio takav dan...bas sam se razocarala u neke ljude i bas bila u bedu.. jos smo u skoku i iscrpljena sam.. al evo danas vec malo bolje. Kako kazu sutra je novi dan... i evo danas bolje i lijepi je dan i necu dalje hvalit da ne ureknem 😄
Sto se tice spremanja kuce, danas nisam prstom makla.. nisam neka cistunka i sad kad sam se smirila zivcira me to sto vidim prasinu 😂😂😂
Inace usisam, spremim kuhinju i obrisem prasinu svaki dan jer imam psa pa da te dlake ne lete okolo.
Mamasita,nadam se da ce se problemi brzo rijesiti 😙
Barbikoliko je dugacka? Mi imamo u cetvrtak cijepljenje :/
55.5 a rodjena 48😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Braaaavo, P! 😘😘😘😘😍😍😍😍
I me, to za psa vjerujem... ja kad sam kod svojih bila, staaaalno se moralo cistiti...
A sto se tice razocarenja u ljude.. necu ni krenut... Nazalost, to bude tako i s godinama se naucis...
Nikako da pohvatam..
Zadnje sto sam procitala i zapamtila je da nam je mamasita u bedu i petra dobila 1100g.
Super barbi za petru, nije ni cudo da lijepo napreduje kad je stalno na cici, mis mali 😊
Mamasita, meni je jucer bio takav dan…bas sam se razocarala u neke ljude i bas bila u bedu.. jos smo u skoku i iscrpljena sam.. al evo danas vec malo bolje. Kako kazu sutra je novi dan… i evo danas bolje i lijepi je dan i necu dalje hvalit da ne ureknem 😄
Sto se tice spremanja kuce, danas nisam prstom makla.. nisam neka cistunka i sad kad sam se smirila zivcira me to sto vidim prasinu 😂😂😂
Inace usisam, spremim kuhinju i obrisem prasinu svaki dan jer imam psa pa da te dlake ne lete okolo.
I me,tebi i princezi sretnih tri mjeseca😘😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I_me sretnih vam 3mj
mi smo isto u skoku 99%....jer nema šanse da bi poludila ovak bez razloga ova 3 dana.....da nam šta prije prođe!
Suncokretice - daj ne zezaj!!! Legendo...kako si to izvela?? zamišljam i ne vidim kak bi moja mirovala iti 2min da ja sjednem akamoli dok radi frizuru.....de pojasni....ili zafrkavaš?
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji