Kaze sveki da je pola h prije nego smo dosli pojeo tih 130ml... srecom pa mi je bilo dovoljno... i da su se nosali ahhahahahaa i da mu je bas zanimljiva bila zavijesa u kuhinji 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Pa je rekla da ide doci k sebi malo 😂😂😂😂😂 jer ne osjeca ruke... hahhahahahaa jedno je nosati 10ak min a drugo duze hihihohohoohihigiigh
Bas mi je bilo dooooobrooooo jucer 😍😍😍 s time da je muz kvocao da je D premali da bi ga tako pustali, pa sam se naljutila i rekla da on moze gdje god navecer, a ja ne Lakooooo njeeeemuuu...
Bebice su vam preslatke!
Menopauza - i mene je nje strah a moja mama je ušla još ranije nego inače u menopauzu jer je imala operaciju maternice kad sam ja još išla u srednju i baš se totalno promijenila... još više kad su je opljačkali (rani u pošti!) zato i je uvijek sva paranoična...
Evo od neki dan. Smije se, smije i vidi mob i odmah zacudena faca 😂
Barbi sretna 2 mj i vama! 😊
Samo da vam pokazem novu fotku hehe😊😊 citam kasnije sve.. danas mi neka guzva, jos i na rodendan idemo kod frendice
Mi smo jucer imali isro tulum, na srecu nije trajao dugobal sam bila tolko umorna od kolaca da mi se ucinilo preeedugo. Uspavala sam ga oko 9 normalno al se zacas probudio jer nije podrignul. Do kraja je ispraznil flasicu natrag zapajkil i kad sam ga stavila u kimbi oci sirom i onda se rasprical i pocel se smijati o neeeema kraja....ja njemu da ce sa mackom spavati i da ce mu guzu izgrebati on se smije da vristi😅😅 I tak smo zaspali oko pola 11, a oko pola noci sam ga prebacila u kimbi. Obozavam dok spava na meni al kicma mi odeeee....
Treca sreca i V okrece pretezito na jednu stranu, rekla je fizijatrica da ga forsamo na drugu stranù. I da mu ispruzuzimo ruke dok je na trbuhu.
Aurora, Sanjchi i ostale koje traze snahe, napisite sta se nudi za miraz pa cemo razmotriti😘😘
url=https://lilypie.com]
Sretna i violeta - vaši frajeri su zakon! I Petricaaa! I Diego! *. *
Dena - hahaha, za sada u miraz može donijeti samo polovna kolica, kolijevku, jaje i viper XD XD XD XD
Mi noćas spavali super, zaspala uz svoje zvjezdice na stropu, slabo je spavala preko dana pa se valjda umorila.
Moja je počela pratiti igračke s oko mjesec i pol. Još ih ne dira rukama al gleda i promatra sve oko sebe. Do tada je više gledala kroz njih. Nadam se da će uskoro i ruke biti u akciji pa će joj to sve bit zanimljivije.
Dobili smo rabljenu ljuljačku za bebe al mi nije baš nešto oduševljena, fale nam igračke na njoj pa ćemo nešto kupiti da objesim. To je ona što se ljulja kako se dijete miče al nije baš nešto. Fora joj je kad ju ljuljam al ne mogu stalno bit pokraj i ljuljat rukama.
Koje ljuljačke vi imate? Vrijede li one s vibracijama i muzikom? Razmišljam da uzmemo neku koja je malo zanimljivija i koja bi ju uspavala tom vibracijom i ljuljanjem
Sortiraj odgovore
Najstariji