oooo pa neeeemaaaam puno zaostatkaaa 😍😍😍😍😍
Barbi, bas sam juuuucer vidjela za lidl 😍😍😍😍😍 i kod nas je usr* vrijeme
Sanjchi, ljeeeepooooticaaaa 😍😍😍😍😍 preslatke stvarcice si joj kupila....
I me, sveeee cemo mi to prezivjet 😍😍😍😍😍
V, vidim, nova fotkica 😍😍😍😍😍 Daaaa, receeeept 😁😁😁 od kolaca 😋
Sanjchi, guuuustiraaaaas meeee!!! 😍😍😍😍😍😍
V, kako je mama??? 😍
I me, ja sam radila Oreo kocke... frendica kaze da je cheesecake od orea... isto predobro al booooombaaaaa kaloricnaaaaa....
CICE-meni je lijeva uvijek bila mrvicu veca od desne .. a sad forsam i jednu i drugu la je i dalje ista razlika...
Treca, misic maaaaliiii (Mila s onim preko oka!)
V, kako
V, kako majka??? Meni ga mijenjaju muz, moji, sveki, sestra(ne pokakanuuuu pelene 😂😂😂😂) i frendice ooobavezno 😁
I_me je baš lijepo napisala
inače ak se mene pita prvi mjesec je uvijek najteži....kako vrijeme prolazi, tako je lakše...i to ne linearno, nego eksponencijalno. Čim je beba veća, više je opcija tj mogućnosti što ćeš s njome i kako ćeš kvalitetno utrošit (i njoj ispunit) dan....a manje je nepoznanica i nesigurnosti...pa kad krenu osmjehivat se, pa gugutat....sve to usrećuje nas mame. a prvi mjesec ništa to ne znaju, nego samo plakat ak im nešta treba
žena-majka-carica:)
V, kako majka??? Meni ga mijenjaju muz, moji, sveki, sestra(ne pokakanuuuu pelene 😂😂😂😂) i frendice ooobavezno 😁
ti cijelu vojsku oko sebe imaš čovječe:)) blago ti se!
meni jedin omuž uskoči, mada i on bježi kao da je pelena ne znam šta - gadljivo mu
žena-majka-carica:)
Angel, I me i ostale curke su tu sve napisale 😁 Nije lako, pogotovo prvi mjesec ALI AKO imas tko bi ju pricuvao, slooooobodno izadji proluftat mozam 😍😍😍😍 To se mora 😘
Dolores, bitno da beba napreduje i da nije gladno 😊
Treca, daaaaa, prava vojska 😍😍😍😍 Imam se svakako na koga osloniti 😍 I sretna sam i zahvalna na tome 😊 Aaahahahaha, i mojoj sestri je gadljivooo 😂😂😂😂😂😂😂 ona se cak jednom ispovracala skoro a moja kuma se smijala dok ga je presvlacila ahahahaha
Diego spava. Dusa moja mala 😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘 Jadnicam je bas plakaaaaaoo... nije bas onako urlao al je neutjesno plakao kad je dobio cijepivo i mogu reci da sam ja plakala s njim hahahahhaa GROZNO Mislika sam dacu biti hrabrija..
*Mislila sam da cu biti hrabrija... On je spavao sat vremena dok smo isli po spezu... Prije toga je jeo i malo nam pricao i zalio se... i taman kad smo dosli su nam njegovi nonici (oni su nam ga cuvali) rekli
Sortiraj odgovore
Najstariji