Sanjchi, aaaajmeeee svaaaa sreca pa je sve dobro prosloooo!!!
Sretna, finooooo izgledajuuu!!! 😋😋😋😋
Dobro dosla, Angel! 😘😘😘😘 Cestitkeee! 😘 Najbolje da sto cesce stavljas curku na cice da ti mlijeko navuce. Ja stignem ici i na kave 😁😁😁😁 A ne sjecam se da li sam otisla s muzem po spezu
Barbas, to ste tako uspjeli uvesti od samog pocetka? Znaci li zo da si ga onda i budila svaka 3h? A kad odes nekamo van izdojis li se ili racunas na ta 3h?
Kako ste svoje spavanje uspjele srediti? Zbilja onako kako kazu, spavaj kad i beba spava? Meni se to cini nemoguce jer imam uvijek jos hrpu drugih stvari za napravit cim Lara zaspi.
Ja sam ga budila jer je sa zuticom bio na granici al neke ne bude 😂😂😂😂 a izdojila bih se za svaki slucaj
Mame, zaledila sam mlijeko i sada, da vas pitam... Treba mi u subotu. Da ga vec sada stavim u obican frizider (ne u frizeer 😂😂😂😂😂) ili sutra?? Thxxx 😁😁😁😁
Angel, otkad smo iz bolnice izasli sam mozda 2x spavala kad je spavao i on. Jednostavno nisam prije trudnoce bila naviknuta spavati poslije podne i tako ne mogu ni sada. Diego sada jede kako kada. ima dana kad trazi svaka 3h a ima dana
glupi mob...
Ugl, ponekad trazi i svaka 4 ili manje... Ovisi kako kada.. 😂 A onda su ti skokovi u razvoju juppppiii 😂😂😂😂 onda trazi cicu non stoooopppppp da si navuce mlijeko... i takoc.... Po noci nam dobro spava... ne zelim vise nista reci da se ne ureknem k'o jucer
Angel tu ces morat pronac svoj put, al pripazi s dohranom, puno je lakse nego sisanje pa bi se mogla ulijenit ko ove moje dvi, ne izdrze bas predugo sisat
ne znam dal tu iko spaba kad i beba. postoji tak nes?😂
ne znam dal tu iko spaba kad i beba. postoji tak nes?😂
😂😂😂 i ja se to pitam
Sortiraj odgovore
Najstariji