Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    14. Prosinac 2017. 20:08

Sanjchi, aaaajmeeee svaaaa sreca pa je sve dobro prosloooo!!!
    Sretna, finooooo izgledajuuu!!! 😋😋😋😋
    Dobro dosla, Angel! 😘😘😘😘 Cestitkeee! 😘 Najbolje da sto cesce stavljas curku na cice da ti mlijeko navuce. Ja stignem ici i na kave 😁😁😁😁 A ne sjecam se da li sam otisla s muzem po spezu 

barbs
    14. Prosinac 2017. 20:09

Edit: u spezu kad je imao 5D ili 2tj 

barbs
    14. Prosinac 2017. 20:10

Angel, Diego je npr svaka 3h jeo... spavao i jeo i tako i krug...

Angel03
    14. Prosinac 2017. 20:19

Barbas, to ste tako uspjeli uvesti od samog pocetka? Znaci li zo da si ga onda i budila svaka 3h?  A kad odes nekamo van izdojis li se ili racunas na ta 3h?
    Kako ste svoje spavanje uspjele srediti? Zbilja onako kako kazu, spavaj kad i beba spava? Meni se to cini nemoguce jer imam uvijek jos hrpu drugih stvari za napravit cim Lara zaspi.

barbs
    14. Prosinac 2017. 20:21

Ja sam ga budila jer je sa zuticom bio na granici al neke ne bude 😂😂😂😂 a izdojila bih se za svaki slucaj

barbs
    14. Prosinac 2017. 20:22

Mame, zaledila sam mlijeko i sada, da vas pitam... Treba mi u subotu. Da ga vec sada stavim u obican frizider (ne u frizeer 😂😂😂😂😂) ili sutra?? Thxxx 😁😁😁😁

barbs
    14. Prosinac 2017. 20:24

Angel, otkad smo iz bolnice izasli sam mozda 2x spavala kad je spavao i on. Jednostavno nisam prije trudnoce bila naviknuta spavati poslije podne i tako ne mogu ni sada. Diego sada jede kako kada. ima dana kad trazi svaka 3h a ima dana

barbs
    14. Prosinac 2017. 20:25

glupi mob...
    Ugl, ponekad trazi i svaka 4 ili manje... Ovisi kako kada.. 😂 A onda su ti skokovi u razvoju juppppiii 😂😂😂😂 onda trazi cicu non stoooopppppp da si navuce mlijeko... i takoc.... Po noci nam dobro spava... ne zelim vise nista reci da se ne ureknem k'o jucer 

• Bebushka
    14. Prosinac 2017. 20:40

Angel tu ces morat pronac svoj put, al pripazi s dohranom, puno je lakse nego sisanje pa bi se mogla ulijenit ko ove moje dvi, ne izdrze bas predugo sisat

• sretna
    14. Prosinac 2017. 20:45

mamisita27

ne znam dal tu iko spaba kad i beba. postoji tak nes?😂

mamisita27

ne znam dal tu iko spaba kad i beba. postoji tak nes?😂

😂😂😂 i ja se to pitam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.