Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    12. Prosinac 2017. 22:17

Htjela sam vas pitati jel vi bebe siroko povijate? Meni su na izlasku iz rodilista rekli da nek povijam i tako radim dok nebudem isla na.prvu kontrolu u ponedjeljak pa da vidim sto ce pedijatrica reci

Aurora1611
    12. Prosinac 2017. 22:19

Ja sad uvalim mami veš njezin da osuši u sušilici pa zato pitam neda mi se bas peglati ali kao da joj osip izbije kad ne popeglam 🤔

Marijana12345
    12. Prosinac 2017. 22:29

sanjchi255

E daaa…reko mi dragi da cemo kupit susilicu..hahaha…mislim da nis od tog al vidjet cemo😅 misam se nikad susretala s tim strojem..kak ro radi? Sta je potrebno od instalacija? Odvod, struja?

Sanjchi ja gotovo vise nista ne peglam jedino neke svoje majice i kosulje sta ne stavljam u susilicu i one nadstoljnjake koji mi se prejako zguzvaju u centrifugi ili u susilici. Inace sve drugo, nase, djecje i hrpu tetrica nis ne peglam. Samo perem susum slazem. Em ubijene bakterije, em zacas em mekano 😊 
    Kiki uzasno je plakao, poljubicstio... srce mi se steglo, skocila sam sa stolice kad je vrisnuo... i sta je najgore cijeli dan jauce, nije da nervozira nego bas kao da ga boli. Dr je rekao da ce ga boliti nogice i da ce biti malaksao, ali to cak i nije jee skoro nije nista spavao, a ja mislila da ta cjepiva uspavaju. Pa mogu misliti kako njega misica maloga boli kad se mm zali da ga ruka uzasno boli (i on se pustio cijepiti danas tamo; cudi me da to rade; ja nisam jer prvo moram svom doktoru posto se ne sjecam kad i na sto sam cijepljena jos u osnovnoj skoli). Znaci mi smo ga cijepili s 5u1, odbili smo 6u1 jer mislimo da nema potrebe za cjepivom protiv hepatitisa B dok je tako mali, plus sa cjepivom protiv rota i pneumokoka.

Marijana12345
    12. Prosinac 2017. 22:36

Pod nije spavao mislim da nije htio uopce u svom kreveticu... 3h sam ga drzala na rukama misleci da spava a on je samo drijemao i trazio blizinu, i radio one bolne facice, to mi je najzalosnije vidjeti. Evo jedva sam ga sad uspavala, nadam se da ce noc biti dobra.

Marijana12345
    12. Prosinac 2017. 22:54

Dolores123

Aurorada bebin ves obavezno sav peglam zbog bakterija.

Pa sta susilica ne ubije sve bakterije???

Aurora1611
    12. Prosinac 2017. 22:56

Dolores mi nismo morali široko povikati! Bile smo na pregledu kukica i rekla je da su savršeni! No da dođemo na kontrolu za 9 tjedana jer se kao jos do tad moze stanje promjeniti ali koliko kuzim svugdje je drugačije 

luce <3
    12. Prosinac 2017. 23:10

Nera se vcrs toliko ispovracala da je na kraju vise ko vodu povracala nego mliko... Nisam vise znala sta cu od 9.30 se borimo... Od povracanja joj se i nosic zacepio pa smo to sanirali i kako joj je stomak bio bas napuhan stavila sam joj toplomjer u guzu onda se dobro pokakala, dala joj espumisan i sad sam je stavila na sisu malo je sisala i evo sad mi spava na sisi

• Barbi13
    12. Prosinac 2017. 23:11

Mi smo tek u pevom mjesecu naruceni na utz kukova a do tad siroko povijamo..Drugi tjedan i mi na cijepljenje😲

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    12. Prosinac 2017. 23:12

Marijana a misko mali, grozno je kad ih tako muci nesto a ti si nemocan... Nadam se da ce ga brzo prestati bolit od cjepiva... 

luce <3
    12. Prosinac 2017. 23:14

Nama je receno da siroko povijamo do uzv.... Moram sutra zovnit i narucit je... Zaboravila sam skroz na to... 😲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.