Barbi upravo zbog kraata i sljepljivanja ja nisam koristila te jednokratne komprese nego skoljke pa je islo brze zarastanje
potpis na ovo
blaznice_za_dojilje ni u ludilu na ranjene bradavice, a po meni ne valjaju ni za neranjene....samo za gljivice navuć.
katastrofa!!
ja sam s tomom nosila prsne školjke avent ("za skupljanje mlijeka", a u biti to je kao oklop na ranjenu bradavicu da je štiti da se ne trlja od grudnjak, a opet diše jer ima i rupice) kad bih imala goste (inače gole bradavice zračila po kući, ko me vidi...)
a sad s njom mi manje curi, bude mrlja 1-2cm promjera tu i tamo, ali mjenjam često grudnjal
uglavnom
što prozračnije - tim bolje!

žena-majka-carica:)
Dobro jutroooo! :*
nema me ni par sati, kad ono, tone toga za pročitati :D
Kako ste mii?
Kakvo je vrijeme vani? :)
MI smo se digli oko 8.30 . Spremila sam njegovu torbu, pa ćemo brzo kod frendice u kvartu, ali prije KAVA... pa onda pranje suđa aahaha Nadam se da mi u međuvremenu neće zaspati jer nećemo ići nigdje, tj. morat ću pričekati da se probudi jer ako ga idem prebacivati iz jedne u drugu košaru, razbudit ću ga, a to sam par puta napravila i samo pogoršala stvari.
Uglavnom, šta smo ono ustanovili?
Idemo kod Sretne, L-a i P-a na BOŽIĆ? IDEMOOO

Treca sreca moze to za inhalaciju, da. I pazi da ti daju veliku iglu. Meni su zadnji puz dali neku malu, koja se sva spigala i uopce nisam mogla povic sa spricom kroz nju.

Belle, baš sam se pitala gdje si ti jer se nisi danima javljala, kad ono - Jako mi je žao radi toga što vam se dogodilo. Srećom, pa je sve u redu!
Sanjchi,što je na kraju bilo s Lucijom? Da li je imala još krvavu stolicu?
Violeta, curke su ti sve rekle... I ja bih, kao i ti, htjela da mi netko kaže 2-3 stvari da mi dođe iz guzice u glavu jer roditeljima je ponekad teško povjerovati da bi njegovo dijete napravilo to i to, ali eto... kod tvoje sestre je napad najbolja obrana, a to što je posr* i Leona i tvoga tatu, nemam riječi. Nažalost, imam sestru koja je kao i tvoja. I to što je sestra iz tatinog prvog braka me nikada nije spriječavalo da ju nazivam SESTROM, a ne kako moje frendice znaju reći: POLUsestrom... I na kraju, posere mog tatu (koji joj je btw. dao više nego sestri i meni jer je "dijete rastavljenih roditelja"), posere moju mamu (koja joj je davala više od njene!).... tatu i nas dvije (sestru i mene!) smatra da NE postojimo... a Diega nije nikada došla vidjeti + niti mi pišljivu poruku nije poslala... Mi smo sve dali našim nećacima... I žao mi je samo radi njih jer radi te vještice ih nismo vidjeli od rođendana najstarije sina (7. mjesec!)... i to je najžalosnije, pa se moram dogovoriti s tatom da se čujemo s njenim mužemo i da dođemo vidjeti djecu kad nje nema... Ugl... Ljubomora čini jako ružne stvari, a žalosno je što ti takve stvari mora raditi ROĐENA OBITELJ...

Treca ovo ti je bolje nego igla. Taj nastavak ima i poklopac pa kad izvuces spricom mozes zatvoriti. Kosta par kuna u ljekarni oboje

Legenda od Diega se igra u ljulji kad odjednom čujem neki poznati zvuk... zvuk kojeg proizvodi kad se pošteno pokaki hahahahaha a nije kakao pošteno od jučer oko 13h... I odjednom se počne smijuljiti hahahaha Pustit ću ga još malo jer se ponekad zna isprazniti par puta za redom Pa ako mu mijenjam pelenu prije nego se isprazni totalno onda mi bude veselo

Dobro jutro! ☕️
Iza nas dobra noc, zaspao je nesto malo prije 21 i probudio se za jesti prvi put oko 3:30 😲 Bome je pdvalio dugo, onda klasika oko 7, pa je spavao do negdje 8:30 i sad je opet jeo i spava na meni. Danas nam dolazi frendica s malim na kavu, veselim se druzenju! 😍
Sanjchi, nadam se da je sve ok! 😘
Belle, bas mi je zao da ste to prosli, mogu mislit kako ti je bilo...nadam se da ce sada proci s AD-om. ❤️
Barbs meni je to tako tuzno, sto kazes, da ti rodena obitelj tako nesto radi...

marijana puno ti hvala na slici. stavit cu si tu fotku na mobitel pa poslat maloga s fotkom na mobu da pokaže teti u ljekarni....pa ako bude imala, super....ali ovo je neka "seoska" ljekarna kak ju ja zovem....prahitorijska, nisu baš opremljeni, pol tog šta ja koristim mi nemaju...
sretna jel imaš slučajno ti vremena/prilike sliknuti tu vašu iglu?
kužim šta govoriš ali ne uspijevam nać na netu dobru foto a ako ti to već imaš u sebe, daj pls da mogu poslat malog sa slikom
...jer kak će inače dijete od 10god objasnit ženi, ni on jadan ne razumije...

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji