Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    11. Prosinac 2017. 19:11

Thx, Luce! 😁 mogla bih i ja krenuti piti 😉
    Evo, opet je na sisi 
    Sutra moram kod dr u 10.50 i moram se izdojiti... nadam se da cu imati sto izdojiti i da cu se u rekordnom roku vratiti

Aurora1611
    11. Prosinac 2017. 19:11

Barbs slikice su Superica, prekrasni ste mi 💋

Kiki156
    11. Prosinac 2017. 19:12

Barbs predivne slicike! Diego je super 😁 
    Sanjchi drzite se...
    Violeta lijepo ste uzivali! 😊
    I me sretno s remencicima! 😘
    Vito i dalje spava...oko 17 je zaspao. Ja ne znam je li ovo sad slucajnost ili sam stvarno pogodila s tim umotavanjem ili mu pase da se tako sam uspava, kako bilo ovo je super! Spavao je dakle jutros oko sat vremena i sad evo dva sata 🎆
    Tako je i jucer pa sam se bojala da nece po noci ali normalno je isao spavati u 21. Citala sam da je greska drzati djecu budnom po danu pa da po noci vise odspavaju. Tako ce samo biti nervozniji i losije ce spavati, kad im se spava treba ih pustiti da spavaju. 
    Ps. Babylove pelene iz DM-a mi promacu navecer. Moram ga cijelog presvlacit jer bude upisan!  To mi se nije dogadalo s mullerovim i violetinim...

barbs
    11. Prosinac 2017. 19:12

Aurora1611

Barbs slikice su Superica, prekrasni ste mi 💋

hvaaaalaa💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💕💕💕💕💕💕💕

barbs
    11. Prosinac 2017. 19:14

Thx, Kiki! 💋 DaAa, bebe jako vole da ih se umota 😊 to meni upali 😊 

barbs
    11. Prosinac 2017. 19:21

I me, sad vidim... A remencice stavljate kod doktora?  Bravo za susjeda! 😊 I supet za Emu..
     i Diegi bude dobar u ljulji samo trazi siiisuuu cestooo

• Dolores123
    11. Prosinac 2017. 20:19

Hedgehog

Dolores123

Jel to mi svi danas imamo neke skokove ili je u pitanju vrijeme? Moja curka je danas od 10 do 3 plakala, jela, i tako u krug sve samo ne spavanje duze od 20 min.nakon 3 sata zaspala i eto jos spava.nadam se da nece noc biti takva.

Nije skok. Dolores ne želimo skok. Ma sigurno je južina. Hahaha. Tješimsamasebe :D

Haha..da.. ma nek bude i samo nek cim prije prođe jer ja neznam sto da joj dam.samo zijeva a ne zeli nista.mozda su grcevi, al onda bi vjerojatno duze plakala, em ju probava zeza, a ja joj ne mogu pomoci.ponekad se osjecam jadno i iscrpljeno i zivcano.nadam se da kad prođe mjesec dana da ce biti malo lakse.

Bela
    11. Prosinac 2017. 20:25

Barbi bit ce da je umor
    Barbs prekrasnoooo, bas lijepa uspomena

Kiki156
    11. Prosinac 2017. 20:46

Sanjchi uh bas mi je zao sto se tako muci! Da, 5 kapi od jednom se daje, meni su preporucili da dajemo kroz jutro. Super da je urin dobar! Nama je biogaja pomogla, nadam se da ce i vama! 
    Dakle cure moje..Vito je spavao od 17 do sad! Inace u 21 ide spavati 😲 Vidjet cemo kako ce proc ova noc! Nadam se dobro..samo ce ici kasnije spavati.

• Fazion
    11. Prosinac 2017. 21:02

Curke koje su s ljetnih,jel dajete bebama kasice i koliko

https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.