Sretna
jel moze ovo za inhalaciju?
muz donio sad iz ljekarne
i to bez sprice…ubit cu ga, kako cu sad koristit
Pa to je fizioloska...i nemozes izvuc bez igle/sprice.

Barbi,nadam se da ce bit sve ok!
Sanjchi,zaboravila sam komentirat...super je ljulja!

Cure hvala puno na savijetima! Kod mene nije problrm mlijeka jer ga ima ali na izdajanje u cjeli dan izdojim 80 ml a njega kad god stavim na cicu odmah je plac, nervoza, bradavice doskovno nema niti nakon izdajanja a na sesirice nece nikako. Jos od bolnice pokusavam tako sli nece. Kaze patronazna da on to i nemoze povuc(bradavicu) a sediric jefnodtavno nece i nece . ugl imali smo sinoc borbu do 4, i kad sammu dala vecu kolicinu ad zaspao je 4 ipo sata u komadu. Sad takoder sam mu dala vece i evo ga zadovoljno se smjeska. Nebi rekla da su grcevi jer on se smiri cim dobije jest ali bas cu vidjet veceras ako se ponovi znaci ipak je do grceva. I patronazna nam danas dolazi pa cu vidjet sta ona kaze.

url=https://daisypath.com]
Mamisita tebi se ne da zezat s izdajanjem? Ni moje se ne znaju najest na cici al onda izdajam pa vidim i znam da su se najele…zadnjih dana recimo pokrivam sve potrebe samo svojim mlikom Ad maks pola obroka i to navecer kad rade zivci…izdojim oko 1,8 l dnevno, sad sam na svaka cca cetri sata…ima se, moze se
1,8 l dnevno oo? Vauuuu. Ja isto tijekom dana "skupljam" za noć. Ono ako zaspe nakon dojenja pa potegnem izdajalicom do kraja ali na kraju dana imam 100-120ml taman za noć. Svaka čast na 1, 8 l!
P.s. patronazna mi je rekla da su mi grudi prepune mlijeka cak je skoro doslo do upale dok mi nije rekla kako treba izdojit(oblog,masaza,izdajanje) .

url=https://daisypath.com]
oblozi i masaže su "must", pogotovo u počecima. Ja sam u rodilištu stalno "gola" hodala s oblozima po sisama, i bradavicama na zraku....i prvih par dana kući

žena-majka-carica:)
Sretna
jel moze ovo za inhalaciju?
muz donio sad iz ljekarne
i to bez sprice…ubit cu ga, kako cu sad koristit
Pa to je fizioloska…i nemozes izvuc bez igle/sprice.
to i ja mislim.
Nisam koristila godinama ovakvu bocu, otkad su mi oni bili bebe
ali ostalo mi je u glavi kroz maglu, da treba šprica uz to (ali nisam 100% zato pitam sretnu)
a muž otišao na posao i donio mi ovo da ja ne moram izlazit s njom
sad svejedno moram izać - po špricu
a bolesna i ona i ja
ili ću čekat malog da dođe iz škole pa ga poslat

žena-majka-carica:)
P.s. patronazna mi je rekla da su mi grudi prepune mlijeka cak je skoro doslo do upale dok mi nije rekla kako treba izdojit(oblog,masaza,izdajanje) .
Maco identican problem sam imala i ja. Identican!! Navukla sam bradavice s izdajanjem i s avent niplette. Isto nije mogao ili nije htio sisat ali uspjeli smo zahvaljujuci tome. Tako izvucene je htio preko sesirica.
Barbi upravo zbog kraata i sljepljivanja ja nisam koristila te jednokratne komprese nego skoljke pa je islo brze zarastanje
Treca,ak ces malog slat,naglasi da ti treba i igla,jer se odvojeno prodaje igla,a odvojeno sprica.

Maca,sto se vise izdajas,bolje ce ic. Neznam kakvu izdajalicu koristis.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji