Jel to mi svi danas imamo neke skokove ili je u pitanju vrijeme? Moja curka je danas od 10 do 3 plakala, jela, i tako u krug sve samo ne spavanje duze od 20 min.nakon 3 sata zaspala i eto jos spava.nadam se da nece noc biti takva.
Nije skok. Dolores ne želimo skok. Ma sigurno je južina. Hahaha. Tješimsamasebe :D
Jel to mi svi danas imamo neke skokove ili je u pitanju vrijeme? Moja curka je danas od 10 do 3 plakala, jela, i tako u krug sve samo ne spavanje duze od 20 min.nakon 3 sata zaspala i eto jos spava.nadam se da nece noc biti takva.
Nije skok. Dolores ne želimo skok. Ma sigurno je južina. Hahaha. Tješimsamasebe :D
ajmo se tjesiti 😂😂😂😂😂
Moja je zapravo zaspala tek oko 5. -. -
Mamasita - Karlo će očito biti niskotlakaš. I meni se cijeli dan spava. :)
Barbs - slike su mraaak. :* :*
Barbs,ljepi ste svi troje😍😍😍
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbs super su slikice!!! 😄😊
Stigli remencici. Danas postar nije vozio zbog vremena al mi je donio kad je isao kuci papiric da odem sutra popodne podic ( susjedi smo) nike mogao uzet paket, al ajd bar je donio papiric tako da vec sutra mogu podici. Znaci sutra to podizem i onda preksutra joj stavljamo 😢
Ema je danas spavala 2x po 20 min. Al dobra je. Zuji okolo u njihaljci ili se zabavlja sa igrackama sto vise.
Hvala 😘😍
Kiki, tako i nama ponekad upali 😁😁😁😁
Jaaao, evo opet tuli Svaki put kad zaspi (na 20min jel) uspijem nesto napraviti po kuci
Barbs super su slike... Da pijem ih od kad smo izasli iz bolnice... Te vitamine mi je preporucila teta u ljekarni kojoj vjerujem... Inace volim solgar jer mi je njihov beta glukan pomoga kad mi je imunitet bio nula i podiga ga skroz
Sortiraj odgovore
Najstariji