Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    07. Prosinac 2017. 08:28

treca_sreca

Sretna
    jel moze ovo za inhalaciju?
    muz donio sad iz ljekarne
    i to bez sprice…ubit cu ga, kako cu sad koristit

Pa to je fizioloska...i nemozes izvuc bez igle/sprice. 

Maja 3
    07. Prosinac 2017. 08:30

Barbi,nadam se da ce bit sve ok!
    Sanjchi,zaboravila sam komentirat...super je ljulja!

maca1510
    07. Prosinac 2017. 08:36

Cure hvala puno na savijetima! Kod mene nije problrm mlijeka jer ga ima ali na izdajanje u cjeli dan izdojim 80 ml a njega kad god stavim na cicu odmah je plac, nervoza, bradavice doskovno nema niti nakon izdajanja a na sesirice nece nikako. Jos od bolnice pokusavam tako sli nece. Kaze patronazna da on to i nemoze povuc(bradavicu) a sediric jefnodtavno nece i nece . ugl imali smo sinoc borbu do 4, i kad sammu dala vecu kolicinu ad zaspao je 4 ipo sata u komadu. Sad takoder sam mu dala vece i evo ga zadovoljno se smjeska. Nebi rekla da su grcevi jer on se smiri cim dobije jest ali bas cu vidjet veceras ako se ponovi znaci ipak je do grceva. I patronazna nam danas dolazi pa cu vidjet sta ona kaze. 

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    07. Prosinac 2017. 08:38

Bebushka

Mamisita tebi se ne da zezat s izdajanjem? Ni moje se ne znaju najest na cici al onda izdajam pa vidim i znam da su se najele…zadnjih dana recimo pokrivam sve potrebe samo svojim mlikom Ad maks pola obroka i to navecer kad rade zivci…izdojim oko 1,8 l dnevno, sad sam na svaka cca cetri sata…ima se, moze se

1,8 l dnevno oo? Vauuuu. Ja isto tijekom dana "skupljam" za noć. Ono ako zaspe nakon dojenja pa potegnem izdajalicom do kraja ali na kraju dana imam 100-120ml taman za noć. Svaka čast na 1, 8 l! 

maca1510
    07. Prosinac 2017. 08:39

P.s. patronazna mi je rekla da su mi grudi prepune mlijeka cak je skoro doslo do upale dok mi nije rekla kako treba izdojit(oblog,masaza,izdajanje) . 

url=https://daisypath.com]

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 08:46

oblozi i masaže su "must", pogotovo u počecima. Ja sam u rodilištu stalno "gola" hodala s oblozima po sisama, i bradavicama na zraku....i prvih par dana kući

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    07. Prosinac 2017. 08:49

Maslacak31

treca_sreca

Sretna
    jel moze ovo za inhalaciju?
    muz donio sad iz ljekarne
    i to bez sprice…ubit cu ga, kako cu sad koristit

Pa to je fizioloska…i nemozes izvuc bez igle/sprice.

to i ja mislim.
    Nisam koristila godinama ovakvu bocu, otkad su mi oni bili bebe
    ali ostalo mi je u glavi kroz maglu, da treba šprica uz to (ali nisam 100% zato pitam sretnu)
    a muž otišao na posao i donio mi ovo da ja ne moram izlazit s njom
    sad svejedno moram izać - po špricu
    a bolesna i ona i ja
    ili ću čekat malog da dođe iz škole pa ga poslat

žena-majka-carica:)

Marijana12345
    07. Prosinac 2017. 08:56

maca1510

P.s. patronazna mi je rekla da su mi grudi prepune mlijeka cak je skoro doslo do upale dok mi nije rekla kako treba izdojit(oblog,masaza,izdajanje) .

Maco identican problem sam imala i ja. Identican!! Navukla sam bradavice s izdajanjem i s avent niplette. Isto nije mogao ili nije htio sisat ali uspjeli smo zahvaljujuci tome. Tako izvucene je htio preko sesirica.
    Barbi upravo zbog kraata i sljepljivanja ja nisam koristila te jednokratne komprese nego skoljke pa je islo brze zarastanje

Maja 3
    07. Prosinac 2017. 09:07

Treca,ak ces malog slat,naglasi da ti treba i igla,jer se odvojeno prodaje igla,a odvojeno sprica.

Maja 3
    07. Prosinac 2017. 09:09

Maca,sto se vise izdajas,bolje ce ic. Neznam kakvu izdajalicu koristis.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI