I me tako i kod nas bude navecer, isto oko 21 i hvala Bogu nemamo nekih problema s nocnim spavanjem al zato po danu uopce nece spavati. Ovo nam je jedino kako zaspi barem sat vremena. I spava u setnji al kad ne mozemo nigdje ici 🙄
Bela i moj spava u vreci za spavanje i lijepo spava 😊 Vitamnine ne pijem osim zeljeza jer moram nakon poroda.
I ja pijem zeljezo ali ocito mi fali jos nesto...
Hahahaha def je nesto u zraku 😂😂
U zraku su mi živci, napustili me skroz 😂
Mamisita ako nista barem smo za sad zaključili da bih so bocice nego do hrane ! Malo sam se sinoc izdvojila i dala joj na bocu odmah je popila
jeeeej super! Moj je dns odlican, dosta je soavao
Bravo za K😍😍😍malo si se i ti odmorila
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I me tako i kod nas bude navecer, isto oko 21 i hvala Bogu nemamo nekih problema s nocnim spavanjem al zato po danu uopce nece spavati. Ovo nam je jedino kako zaspi barem sat vremena. I spava u setnji al kad ne mozemo nigdje ici 🙄
Bela i moj spava u vreci za spavanje i lijepo spava 😊 Vitamnine ne pijem osim zeljeza jer moram nakon poroda.
I ja pijem zeljezo ali ocito mi fali jos nesto…
Bela malo odmora fali😥
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Pivo 🍻🍺🍺 jaooo ja bi takoo popila. Ali znam da dojilje smiju samo casu, a moj muz ne zeli. Negdje prije dosli sestricna i muz(nasi muzevi su i mladosti cugali skupa) i kao sta ce popit i kaze muz njen (pivopija teska) mom ja cu sto i ti, a moj sta ti ces sok? A on u soku nee pa ja mislim da ces i ti pivo, a moj totalni ne cuger od kad sam ostala trudna...nekadddd popije. I ja ga nagovaram da doma po pola pivo i necee... morat cu sama 😁
I_me hahhaha jesi mi dobra, prava juzina kod vas.😁
Barbs daaaa ja gledam u njega i kako je moj mali buco slatki medeni, buhtlica moja 😍😍 ponekad kad ga gledam ne mogu (jos uvijek) vjerovat da ja imam bebuuu 😍😍 definitivno najdivniji osjecaj na svijetu
Mamisita nekak mi se cini da je zatvor kod vas, probaj malo caja...
Suncokretica ja skoro svaki dan mu cistim s aspiratorom na usissvac. Nakupi se toga 😕
Barbs jel ima fora slika, pokazes? A tvoja sveki ma prava mustra 😁😂😂
Mi smo danas isli opet u lutanje... lijepo vrijeme pa iskoristili. Koliko beba sam vidjela u trg centru. Beba maraton danas 🤣🤣🤣 isli smo cak i na kavu, i u kaficu 4 bebice 😁😁😁 Bilo je bas lijepo, Leon je bio dobar, ali mrgud ajmeee...a kad smo dosli doma odma poceo gugutat i smjeskat se.Poslije smo isli kod mojih na rucak, sad pijem kavicu, L pava a muz oso obavit neke stvari u grad.
Jel to mi svi danas imamo neke skokove ili je u pitanju vrijeme? Moja curka je danas od 10 do 3 plakala, jela, i tako u krug sve samo ne spavanje duze od 20 min.nakon 3 sata zaspala i eto jos spava.nadam se da nece noc biti takva.
Dolores izgleda da nas je bas okrenulo 😂😂 zanimljivo da se sve bebice relativno jednako ponasaju bez obzira na starost!
Eeeee nadajmo se da cemo sve spavatiii mocas !!! 😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Leon je preslatki, B! 😘😘😘
ja imam prenatal od solgara koje moses piti i kad dojis al nisam jos krenula...
Luce, znaci ti ih pijes?
Sortiraj odgovore
Najstariji