Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    12. Prosinac 2017. 00:03

Laku i mirnu noc vam zelim😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    12. Prosinac 2017. 06:48

Juuuutro 😘
    Zaspao je oko 21h... u uobicajeno vrijeme.. 😁😁😁😁 i prvi se put probudio oko 1 i nesto za jesti, pa oko 6 s time da sam mu turala dudu i gledam: sta je tako nemiran? pa tek sam ga stavila u krevetic! kad ono vec jutro 😂😂😂😂😂

barbs
    12. Prosinac 2017. 06:49

Dzenny, i Diego ima talav ritam al jucer ne  
    UZASNO JE VRUCEEEE!!! 
    Sise mi izgledaju relatvno ok  one su dobile strije kad su nabujale od mlijeka, nakon poroda...

Kiki156
    12. Prosinac 2017. 07:30

Jutro mame! 
    V ocito spava puno kad je jugo! Jucer se probuio oko 20:30, jeo i samo nastavio spavati fo 1:30 s tim da sam ga presvlacila za spavanje al nista ga to nije razbudilo, vec sam se skroz zabrinula kako toliko spava... od 17 samo s tim jednim budenjem!
    Nocas se budio cesce, cca svaka 2 sata da jede..valjda da nadoknadi od jucer, vidjet cemo kakav ce biti danas 😅 
    Pelene su opet promocile nocas i to 2x tako da sam ga morala cijelog presvlacit! 

barbs
    12. Prosinac 2017. 08:24

Super za spavanje, Kiki 😊😊😚😚 koristis baby.love? da ih isjoristis do kraja, te mu stavljaj onda kroz dan kad se cesce mijenjaju 😊😊😊 nama su super ali eto, to je od bebe do bebe

• Barbi13
    12. Prosinac 2017. 08:24

Dobro jutro😘😘😘kavica....kisa pada i puse vrijeme za spavanje😫😫da se pohvalim danas mi dolazi novi mobic😁ovaj je dobro izgurao tri godine.Nadam se da ce dan biti bolji od jucerasnjeg😲

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    12. Prosinac 2017. 08:42

Jutro! 
    Pelene- meni često promoče, a za sad smo dobili/probali pampers PC, babylove, violetu i mullerove... Ali mislim da je to više do mog stavljanja pelene i do činjenice da ima cca. 3,5kg a sve su od 3 kg pa mislim da su joj i malo prevelike...

dzenny
    12. Prosinac 2017. 09:08

Jutro cure.. moja jos uvijek spava.. 😊 mirna noc sto se tice spavanja.. 😊 
    Kiki-bravo za spavanje.. hmm,a da joj nisu mozda malo manje?? Jer ja koristim BL,na pocetku su bile super i onda odjednom pocele promakati,(svaki put skoro beba mokra,a kad kaki da ne pricam) .. kupim joj veci br i sad su suuper,nikako nisu promocile kako sam zamjenila za vece.. 😊

Barkleys
    12. Prosinac 2017. 09:18

Sanjchi kako je Lucija? Kako je prošla noć?
    Ti si onu dekicu s imenom naručivala od Ethereala? Jesi li zadovoljna? Ako ti nije bed da mi kažeš koliko je koštala? 

Marijana12345
    12. Prosinac 2017. 09:44

barbs

Juuuutro 😘
    Zaspao je oko 21h… u uobicajeno vrijeme.. 😁😁😁😁 i prvi se put probudio oko 1 i nesto za jesti, pa oko 6 s time da sam mu turala dudu i gledam: sta je tako nemiran? pa tek sam ga stavila u krevetic! kad ono vec jutro 😂😂😂😂😂

Haha Barbs! I ja isto guram dudu a ono proslo vrijeme... samo kod mene nisu tako veliki razmaci... zaspao u 23. Cika opet u 2 pa u 4, onda u 7 pa u 9.
    Posudili smo vagu iz ljekarne. Dobio je u 21 dan samo 360g. To mi se cini tako malo... sad ima 5360. Danas idemo na cijepljenje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.