Bok mame. Vidim veselo je sa juzinom i skokovima...
Koliko se alkohola smije piti kad se doji?
Ja mislim da sam nasla nacin kako uspavati bebu u kreveticu, da se sama uspava. Ovo mi pali cec evo drugi dan za redom. Dakle, kad krene pokazivati znakove umora dam mu da sisa i onda ga jos budnog spustam u kinderbet na kojem je dekica, ZANOTAM ga cijelog u dekicu tako da mu viri samo galvica, dam mu dudu varalicu da je cucla (iako je ne voli ali vjerujem da ga umiri sisanje) i tiho mu pjevam ili govorim ššš. Uspavljivanje traje oko pola sata ali kad zaspi spava po sat ili dva, jucer je mozda i duze spavao. I da, zamracim mu sobu.
Cure sve procitala i nemam pojma sta sam htjela komentirati jedan dan ne citam i vec veliki zaostatak
Definitivno se slazem sa ovim za juzinu, mi nismo bili vani jedno 5 dana vec, vrijeme je koma, i u tih 5 dana nije spavala preko dana nistaaaa, bas nista... ne znas ko je vise umoran i nervozan, ja ili ona.
Nama je cak noc pocela biti relativno ok sto se spavanja tice, nekad mora i spavati to dijete
Bok mame. Vidim veselo je sa juzinom i skokovima…
Koliko se alkohola smije piti kad se doji?
Ja mislim da sam nasla nacin kako uspavati bebu u kreveticu, da se sama uspava. Ovo mi pali cec evo drugi dan za redom. Dakle, kad krene pokazivati znakove umora dam mu da sisa i onda ga jos budnog spustam u kinderbet na kojem je dekica, ZANOTAM ga cijelog u dekicu tako da mu viri samo galvica, dam mu dudu varalicu da je cucla (iako je ne voli ali vjerujem da ga umiri sisanje) i tiho mu pjevam ili govorim ššš. Uspavljivanje traje oko pola sata ali kad zaspi spava po sat ili dva, jucer je mozda i duze spavao. I da, zamracim mu sobu.
Probala tako uspavat... nekad upali,nekad ne...
Ja sam skontala da mojoj maloj u 21h pada roleta lagano na oci. To je nekako njeno vrijeme..Odem snjom u sobu, dam joj sisu, zaspi, prebacim ju u krevetic i to je to u 80% slucajeva. U onih 20% vristi, place i hoce se nosat.
Ja si popijem svaki dan gutljaj piva. ( uzmem od muza) a svakih par dana popijem casu.
Navodno je pivo dobro za mlijeko..
Ja bi si najradje mrknula jednu jack/colu,al nemam jacka vise kod kuce.. a sad kupovat nema smisla, zbog jedne moje cuge.. a kad sam negdje... zamisli da narucim jack/colu i pijuckam ju na terasi nekog kafica... u jednoj ruci dijete u drugoj zesta 😂😂😂😂
Zvali bi mi socijalnu na vrat odmah 😂😂😂
Kiki i ja sam primjetila da voli kad je sva umotana, od kad spava u vreci puno bolje spava, e sad da ki je do toga,ili ne ne znam. haha
Cure pijete vi koje vitamine? Ja sam krenula,sa centravit postnatal ali me bas boli zeludac nakon sto popijem i prestala...
Bas se umorno osijecam, stalno me neka slabost lovi
I me tako i kod nas bude navecer, isto oko 21 i hvala Bogu nemamo nekih problema s nocnim spavanjem al zato po danu uopce nece spavati. Ovo nam je jedino kako zaspi barem sat vremena. I spava u setnji al kad ne mozemo nigdje ici 🙄
Bela i moj spava u vreci za spavanje i lijepo spava 😊 Vitamnine ne pijem osim zeljeza jer moram nakon poroda.
Ja sam isto pila taj postnatal ali nisam primjetila promjenu!
Una nije kakala 3 dana i sad mi je napunila 4 pelene svi su se samo razbježali kad su vidjeli i osjetili ahahaha 🤢🤢
Sortiraj odgovore
Najstariji