Sretna, mi smo priatelje castili prsutom i sirom tako da ti je to dovoljno 😊

žene jel istina da je danas u konzuma violeta pak 56kn??
pročitah na fejsu na grupi ali ne vidim nigdi službeno...da ne šaljem malog jadnog bzvz da hoda ak nije

žena-majka-carica:)
Maslacak za rucak batak, zabatak i krumpir u pecnici...
Treca muz je upravo dosao iz konzuma ali i da je akcija sumnjam da bi skuzio Nisam nigdje vidjela da je akcija...

Nego da pitam za savjet. U nedjelju mi dolaze cure u babinje, oko pola 5-5. Mislila sam uzet platunsa suhim.narescima, spec kiflice, svjezi sir s paprikom i lukom, mileram tortu i kuglof cokolade i narance. Jel to dosta? Jel treba jos sta uz to?
8
Dosta ti je to. Ja sam isto znala obavit s tim! S malom pogotovo,taman je bilo domacih kobasica i speka..a sad za malog smo najvise rostilj radili-citaj uposlila sam muza da se ja ne zajebavam..a i on je u ljeti rodjen pa da iskoristimo lijepo vrijeme..u ktc-u ti tete lijepe plate sloze,neznam di si mislila uzimat.
Mislila sam u intersparu jer mi je on najblizi.
nemoj tam! mi jednom uzimali prije tam i uzas su plate! sasusilo se pola i nitko nije htio jest.pola je ostalo i bacili smo. Samo smo se osramotili! odsad uzimam domace il u ducanima samo koji se tim bave… uzas interspar plata, veliki minus!
Hm...mi smo prosle godine bili na rodendanu hdje su bile plate iz interspara i bas je bilo lijepo sve i fino

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji