Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    11. Prosinac 2017. 22:02

barbs

Evo, opet vodim monologali još se nisam skinula sa kompa… Kao fol "čistim" aha… hahahaa
    Ma da li ste se kad uhvatile da gledate to malo stvorenje i pomislite: kako je lijep?

Da, svaki dan i obavezno se jedanput na dan rasplacem nad njim....razmisljam da posjetim psihologa🤔
    Mamisita kod nas ti skok znaci puno nervoznog cendranja i pripremanje bocice svakih sat vremena, taman steriliziram pa ovo nanovo. S tim da cicasi nacicavaju, a ad-aci stalno imaju sta vuci pa to rezultira prenajedanjem i bljucanjem, a opet ak mu nedas je vriska. Tolko je lakse da ga moze i netko drugi hraniti, samo sta sam ja sama pa mi dođe na isto. 

url=https://lilypie.com]

dzenny
    11. Prosinac 2017. 22:03

Bebushka,8 moja je danas od 13:30-16:30 spavala.. i opet je zaspala oko 18h do 19h.. i evo vec spava ima 1h.. 😊ni ona nije imala do skoro taj ritam,mozda tjedan dana ima kako je pocela.. dok curke malo porastu 😉
    Dolores-ii patronozna je rekla,to sto joj se skine sa jezika,neka slobodno ostane  u ustima,nema potrebe zamarati bebu da bi to dala van,to ce itak beba progutati.. 😊

violeta1
    11. Prosinac 2017. 22:06

Barbs super su fotke, D je najjaci gdje se ljuti 😍
    Sanjchi nadam se da ce se sve brzo povuci

• Dena1009
    11. Prosinac 2017. 22:18

Dolores mozda su mlijecne gljivice, V je imao na pocetku, rekla je baboca da to ima puno beba, osobito u toplijim danima. Kapali smo neku tekucinu na jezik i ocistilo se.

url=https://lilypie.com]

Aurora1611
    11. Prosinac 2017. 22:24

Sanjchi kako si zadovoljna s pedicom? 

Barkleys
    11. Prosinac 2017. 22:55

sanjchi255

Barbs super su fotke…najdraza mi onda di jr Diego namrgodrn😍😍
    Lucija je sad zaspala..valjda..ili pokusava zaspat. E uzas jedan sta je to danas bilo😩😱😱 krokodilske suze je plakala, a nemogu joj pomoc. Stavila sam ju na prsa i nosila tak. Pa ju onako ljuljuskala…pa se smiri na 10 sekundi pa onda opet…dragi jr reko: ja to ne mogu gledat.😭😭 oslo mi 10 godina zivota…majke mi..koma…iso dragi po biogaiu, sad cemo i to joi davat. Jel to 5 kapi odjednom ili

Meni je tako skoro svaki dan. Ima dana kad bih se bacila kroz prozor samo da ne moram slušati kako plače... 

Barkleys
    11. Prosinac 2017. 23:27

Nego, mame koje doje? Na šta vam liče cice? Moje su nakon samo 3 tjedna dojenja ko da su 30 godina starije. Dobila sam više strija po cicama u ova tri tjedna nego u 9.mjeseci trudnoće. A aureole mi izgledaju tako jadno i smežurano. Neko je jednom pisao da je mazao majčinom mlijekom cice protiv steija? Ili sam to zabrijala... Ne znam čime da mažem, s obzirom kak je stalno prištekana... 

• Barbi13
    11. Prosinac 2017. 23:31

Hedgehog

Nego, mame koje doje? Na šta vam liče cice? Moje su nakon samo 3 tjedna dojenja ko da su 30 godina starije. Dobila sam više strija po cicama u ova tri tjedna nego u 9.mjeseci trudnoće. A aureole mi izgledaju tako jadno i smežurano. Neko je jednom pisao da je mazao majčinom mlijekom cice protiv steija? Ili sam to zabrijala… Ne znam čime da mažem, s obzirom kak je stalno prištekana…

Moje cice su isto jadne,kad su mi bile rane mazala sam bepantenom a sad nakon tusiranja hipp djecjim uljem ukradem od P,al samo navecer jer po danu nema sanse kad je stalno na cici

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    11. Prosinac 2017. 23:37

Hedgehog ja sam svoje strije na trbuhu mazala svojim mlijekom j počele su svijetliti polako! 

luce <3
    11. Prosinac 2017. 23:45

Moje za sada izgledaju dobro, kad mi je mala napravila ragade mazala sam uglavnom mlikom ili purelanom, sad vise ne mazem nicim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.