Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    11. Prosinac 2017. 14:52

Mamisita ni jedan skok nas nije zaobišao ali je to sve bilo nula naspram sad ovog s 3 mjeseca! Katastrofa! I uz to sve jos ju pokušavam na AD i ni to mi ne ide mislim da cu prolupati 😞😞🤪

panica
    11. Prosinac 2017. 14:56

Kleaiva, pretuzno je to, ja se sva uzrujam kad vidim bolesnu djecicu, ne daj Boze nikome
    Aurora,  mi smo cijelu noc isto bili na cici, sad je malo zaspala tati na rukama
    Vrtuljak, mi smo dobili nekakav plain na navitanje, alu posluzi svrsi, ali za prek dana koju minuticu, spavanja nema bez cice i ruku

Barkleys
    11. Prosinac 2017. 15:03

Mi smo danas cijeli dan cica, spavanje 20 min, naprezanje za kakanje, cica, spavanje 20 min... A između svakog dijela imamo plakanje i vrištanje... Ne znam jel zbog ove južine ili je opet neki vražji skok... 

I_me
    11. Prosinac 2017. 15:09

Ej mame.
     Sad se cujem sa jednom frendicom mali 4 mj, zubi mu vjv krenuli, luda je. 
    Sad druga frendica zove, ostavili su je u bolnici, ide na drip, luda je.
    Kuma zove (ima jos mj i pol do termina), luda je. 
    Jos jedna frendica salje poruke( isto ima mj i pol do termina), luda je. 
    Ja ne znam dal je do ove juzine il sta, svi su poludili. 
    Ja trenutno sjedim na plocicama kupatila sa cigarom i 2 dcl piva, luda sam. ( ne mogu na terasu jer mi jugo direkt puse u stan) 
    Malena cica svakih sat i pol, sad sam ju utrpala muzu. Lud je. 

• Kiara19
    11. Prosinac 2017. 15:12

I ja mislim da je nesto u zraku 😠

• Kiara19
    11. Prosinac 2017. 15:13

Moj je dabas najgori do sada. Samo vristi i sisal bi svaki sat. Sad mi zaspal na rukama. Uzas! 

kleaiva
    11. Prosinac 2017. 15:16

I me…umirem😂😂😂
    U zraku je nesto definitivno...ja cekam dai klinci dodu iz vrtica pa da vidim kako su. Obicno dok je juzina su neeeeemoguci, nervozni😂 ako budu takvi i ja cu biti luda.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    11. Prosinac 2017. 15:18

I me, uuuumiiiireeeeeeemmmm 
    BIT CE JUUUUGOOI 
    HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHA
    Svima nam je danas CICAMARATON...

Aurora1611
    11. Prosinac 2017. 15:20

Hahahaha def je nesto u zraku 😂😂 
    U zraku su mi živci, napustili me skroz 😂 
    Mamisita ako nista barem smo za sad zaključili da bih so bocice nego do hrane ! Malo sam se sinoc izdvojila i dala joj na bocu odmah je popila 

I_me
    11. Prosinac 2017. 15:20

Muz danas dobio bozicnicu, deterdzent za rublje i panetone od sefice. 
    A Emi je kupila lutku, robicu, slatkise i veliki pack pelena od Violete. 
    ( pala sam na dupe kad je usao u kuci, reko sta je ovo)
    A radi u toj firmi tek 8 mj. 
    Mozda i ona poludila od juga 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.