Idem čistiti dalje. Diego je zaspao. Hmmmm, danas cica svakih sat, sat i pol. Strah me da kreće još jedan skok Mada nije da vrišti... Al traži cicanje.
jeeej
Barbi da, kod nas je skok (onaj s 3 tjedna) trajao od pon do petka (znaci 5 dana) i po danu i po noci...
Sad nam je 6 tjedana i mislim da prolazimo opet skok. Non stop je na cici, pojede, zaspe i za pola sata opet sve ispocetka. Nateze cicu, place, meni se cini da su cice prazne iako znam da nisu. Uh treba to izdrzat 😔 nije spavao 3h u komadu zadnja dva dana... tako da je 99 % opet skok u pitanju
Joj curke mislim da je ovaj skok u razvoju jos najgori, Una se ne skida s cice, pocela sam u krevetu jesti 😭😭😭 a po noci se svakih 15-20 min budi za cicanje! Luda sam!
Mamisita, moguće da je kod nas menstruacija, al' kažem ti. Nisam sigurna. Kaže mi frendica da je ona negdje 2 mj od poroda imala što i ja, pa nekih 3 mj nakon baš ono, krvarenje 100 na sat. Jeej. Vidjet ćemo...
A za skok, moguće da je. Tako je bilo prvi dan sa 3 tj i sa 6tj cca... a slijedeći dan bi tražio još češće.. jjjjjeeeeejjj
Belle, Diego za sada ne plače.... Al kako sam gore napisala, prvi dan ne bi tako bilo, ali slijedeći... CICOMARATON Tako je. Treba sve to izdržati. A vidim koliko mi je lakše bilo kad je muž bio jučer s nama cijeli dan (mada nije bio cicomaraton, ali ga je presvlačio više od mene, tako da nisam bila zaljepljena za njega non stop!)
Ja se nadam da kad nas skok uhvati neće po noći tražiti... Jer 2x kad je imao skok onda sam mogla spavati po noći. Nije me budio po noći....
Ja se nadam da kad nas skok uhvati neće po noći tražiti… Jer 2x kad je imao skok onda sam mogla spavati po noći. Nije me budio po noći….
tj. nije me često budio, već u uobičajeno vrijeme...
Evo, opet vodim monolog ali još se nisam skinula sa kompa... Kao fol "čistim" aha... hahahaa
Ma da li ste se kad uhvatile da gledate to malo stvorenje i pomislite: kako je lijep?
Idem čistiti dalje. Diego je zaspao. Hmmmm, danas cica svakih sat, sat i pol. Strah me da kreće još jedan skokMada nije da vrišti… Al traži cicanje.
jeeej
Kod mene danas ista situacija.. Cini mi se da je napokon zaspala jutros od 9.30
Juhuhuuu,,, ŽIVJELI SKOKIĆIII
Ma Diego zaspi, ali na cca pola h... Mada danas je kriva i nona od muža jer je ušla u stan i čim je on jedno oko malo otvorio (to često napravi, pa ga opet zatvori!) jer krenula pričati s njime, a još sam joj rekla da ga pusti jer drijemucka.
Sortiraj odgovore
Najstariji