Kad ste dobile menstruaciju nakon poroda ako ste dobile vi koje redovito dojite? Meni danas tocno 3 tjedna od poroda, unatrag par dana sam imala samo jos malo smedeg iscjetka, a danas se opet pojavila krv.neznam jel sam to dobila menstruaciju ili je to normalno.Izdajam se samo 2 puta u danu ako uspijem.
ja još nisam dobila.
a ni s tomom nisam dobila ovak rano.
kad je imao cca pola godine još ju nisam bila dobila jer je isključivo dojio, a onda sam stavila mirenu (hormonska spirala koja se umeće i otpušta lokalno hormone "dolje") i zbog nje je krenuo spotting....inače tko znakad bih dobila pravu M
žena-majka-carica:)
AAAJMEEEE, KAKO DOBRO MASLACAAAAK 😍😍😍😍😍😍😍😍
Kiara, aaaahhh, veselja li
Maslacak, a kako mazilicu tako mali??
Mi Diega isto od pocetka stavljamo u krevetic…
Kiara, uffff, ja ga ne zelim pustiti da place… Razlika je izmedju onog izmisljanja i neutjesnog placa… a ne zelim ga naviknuti na cicu, a ponekad i njega to smiri… ovisi kako kad…
Pa nije mali!
A ovo on ovci prica,jos mozda 5 min..i zaspat ce!
maslacak kakvo je to crvenkasto svjetlo????
zanimljivo mi izgleda, daj pliz objasni….ja sve gledam još nešta kupit maloj na tu temu
da sikoristim činjenicu šta je bebama svjetlo zanimljivo….možda dobim još koju minutu mira
To ti je ovca Ewan. Svijetli i ima neke sumove koji bebe podjecaju na vrijeme u maternici,navodno ih umiruje i lakse se uspavaju,navodno je dobro i za grceve. Moj mali ju obozava! I zbilja nama je djelovala..izguglaj pa ces tocno saznat..da sad ne pisem.
Da, tuga i zalost al bar su se svi spasili od muke koju su prolazili ovu godinu i pok. To je bilo sve samo ne normalan zivot za dijete koje je trpilo svasta a i roditeljima gledat kako dijete prooada. Bar je sad s andelima u miru🙏🏻
nažalost.....vjerujem da je tako.
Počivao u miru.....meni je grč u želucu samo pročitati takvu stvar a nije mi nitko blizak, mogu zamislit kak je tebi....a njima kako je ne želim nit zamišljat.
Neka Bog da de snage toj majci i cijeloj obitelji. Tragedija je to da veće na svijetu nema:(
žena-majka-carica:)
Jutro curke, mi sto na sat pa ne stignem redovno pratiti…Poceli su nam se pojacavatj grcevi…
Marijana, ti si rekla da Lactibiane ima kupit u HR? U obicnoj ljekarni? Moze se dati bebi od mjesec ipo?
Da ima. Samo ne znam jel u svakoj. Moze se dati od mjesec i pol, i mi dajemo od 6.tj kad smo potrosili bigaiu i skuzili da nista nije pomogla
Vidim da taj Lactibiane u sebi ima vitamin D. Onda se ne smiji davat jos i d3 kapi uz to pretpostavljam
Da. Tih mjesec dana tj na uputama pise od 14-28 dana koliko sw Lactibiane koristi
I meni su vrtuljci ful fora, ali muž mi ne da da kupim jer kaže da "Diego nema problema sa spavanjem" Dok jučer nije skužio da u biti ima problema sa spavanjem.
Uspavao mi se na rukama dok sam pjevala ZEKO I POTOČIĆ.... i taman kad sam ga htjela spustiti eto njega, buuuudan k'o sova Preuzeo ga je muž... Opet ga je uspavao. Stavio u krevetić i ajmo opet, BUKA, GALAMA... I onda on meni: ma joooj, pa šta mu je? Nikada nije bio takav! I ja se počnem smijati: nije te bilo par večeri za redom doma
I pita on mene: pa kako ga ti uspavaš? Ja njemu: kako znam i umijem!
*nakon 40 min* ahahahahaha
Uglavnom, mislim da će ga samo paket morati iznenaditi kod kuće
Sad je Diegu neka nova fora. Uspava se u sobi kad je mračno
Uspjela sam ručati. Srediti kupatilo. Srediti sobu. Čak oprati 2x suđe Ostaje mi još dnevni + kada + usisati
Koliko često smijem čistiti nos na aspirator (onaj na usisivač)?
Svaki dan joj se zaštopa pa očistim al joj je sluznica osjetljiva pa se tu i tamo pojavi malo sukrvice. Bojim se da se možda ne bi smjelo svaki dan s tim pa razmišljam da uzmem onu malu pumpicu a aspirator koristim samo kad je jača prehlada?
Koliko često smijem čistiti nos na aspirator (onaj na usisivač)?
Svaki dan joj se zaštopa pa očistim al joj je sluznica osjetljiva pa se tu i tamo pojavi malo sukrvice. Bojim se da se možda ne bi smjelo svaki dan s tim pa razmišljam da uzmem onu malu pumpicu a aspirator koristim samo kad je jača prehlada?
Ta pumpica je bacanje novaca, vjeruj mi! I ja sam ju uzela kad sam L rodila, ma to nis ne izvice, al bas nis! Mozes svaki dan s usisavacem o vise puta dnevnon samo moras dobro fizioloske ukapat.
Sretna, hvala, znači ne isplati se pumpica. Onda ćemo morati malo više fiziološke ukapati ili ju duže ostaviti da djeluje. Al inače mi taj aspirator super izvuče, samo me brine to što joj se pojavi sukrvice pa sam mislila da je možda previše svaki dan čistiti...
Uopće ne znam otkud joj toliko toga u nosu svaki dan, valjda prašina i grijanje doma čine svoje. Čistim svaki dan a nekad jedva diše. Noćas sam ju probudila usred noći da joj to očistim koliko joj se čulo
Mamasita, kod grčeva beba savija noge prema gore i crveni se u licu. Moja se cijela izvija ko glista. Možeš uzeti probioticke kapi tipa waya lgg ili biogaia. To ne može štetiti, može samo pomoći regulirati rad crijeva i olakšati stolicu
Suncokretice, slobodno možeš kapati fiziološku... možeš probati i prije nego joj daš za jesti. Tako je nama rekla muževa rođakinja. Do sada smo jednom koristili aspirator jer mu je bio začepljen nakon što smo se muž i ja prehladili.
Mamisita, pa više nisam ni ja sigurna, vjeruj mi... Jer u razmaku od 10-15dana se opet javio smečkasti iscjedak + krvarenje, a simptomi su bili kao pred menstruaciju, pa nemam pojma ni sama... Pitala sam info mamu i kaže da moguće da se još čistim...
Sortiraj odgovore
Najstariji