E netko je spominjao girly fitness. Ja pratim te cure na fb, instagramu.. Stalno objavljuju neke vježbe, videe... Jedna od njih je nedavno rodila i znam da je najavila da će napraviti neki program vježbi i prehrane za vraćanje kila nakon trudnoće... Ne znam jel to realizirali još... Inače, ta koja je rodila, Ana, je nedavno objavila na instagramu kako joj je mali prespavao cijelu noć i napisala je nešto u stilu, ne mogu se sjetiti točno citata, ali išlo je u stilu: "ponekad treba više vjerovati u sebe, a ne savjetima s klokanice" ja sam se drapala od smijeha :D Ugl, cure su super!
Isto ima projekciju zvjezdica al dosta malu i unutar sjenila idu slicice, i moze se pretvorit u nocnu svjetiljku...meni se tolko svidjaju ti vrtuljci da moram kupit jos koji
Benice su prekrasne 😍
Aurora moram ti rec da si bas nekako pogodila ime maloj... Bas je Una, nekako kad kazem Una bas nju vidim... Predivna je
Ja se taman bila ponadala da je bljuckanje u mlazu prestalo... Jucer sam joj prije svakog podoja dala espumisan i nije ni jednom u mlazu bljucnila... Al danas kad je jela oko 13h opet je u dva navrata u mlazu vratila mliko.... Nadam se da nece vise...
Evo i mene konacno! Sretnih 3 mjeseca Uni! Bas ima likepe okice velike!
Bebushka,totalno ti zavidim! Predivne su,srecice male..kako su se namjestile kao da je jedna drugoj odraz u ogledalu! Preslatke su!
Za sve ostalo,citam malo kasnije da mogu iskomentirat. Cini mi se da netko ima 2 mj danas..al vise neznam ko..pa cestitam!
Kad ste dobile menstruaciju nakon poroda ako ste dobile vi koje redovito dojite? Meni danas tocno 3 tjedna od poroda, unatrag par dana sam imala samo jos malo smedeg iscjetka, a danas se opet pojavila krv.neznam jel sam to dobila menstruaciju ili je to normalno.Izdajam se samo 2 puta u danu ako uspijem.
Ja evo mjesec i pol skoro,i jos nisam prestala sa ciscenjem.. bilo je cak i svjeze krvi ali sve je to normalno
Isto ima projekciju zvjezdica al dosta malu i unutar sjenila idu slicice, i moze se pretvorit u nocnu svjetiljku…meni se tolko svidjaju ti vrtuljci da moram kupit jos koji
Ajme kako su cakane ❤❤❤ dupla sreca ❤❤
Kad ste dobile menstruaciju nakon poroda ako ste dobile vi koje redovito dojite? Meni danas tocno 3 tjedna od poroda, unatrag par dana sam imala samo jos malo smedeg iscjetka, a danas se opet pojavila krv.neznam jel sam to dobila menstruaciju ili je to normalno.Izdajam se samo 2 puta u danu ako uspijem.
Ej, mi smo rodile na isti dan. :) Tebi je prestalo krvarenje? Meni je i dalje konstantno, ko 1-2 dan menstruacije… Ali malo sam čituckala o tome jer me zabrinulo zašto još… i kao često se događa da slabije krvariš i onda za par dana opet jače… Tako da mislim da ti je i dalje to čišćenje…
Ali ne pojacava mi se nista, bas kao sto velis ko prvi dan menstruacije, onak samo sluzavo i smeckasto.da izgleda da je i dalje to samo ciscenje.
Bebushka curice su ti prekrasne 😍
Stalno cekam kad ces staviti sliku jer su mi premedene, srećice male ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji