Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    10. Prosinac 2017. 09:54

Bebushka, menu ne pomaze ni duda ni dekica ni lezanje pored njega... bas ko da dok on ne odluci da ce se umiriti traje ta nervoza 
    Barbiiiiii, jaaaaaaooooo, zar opet na ciciiii??? Uuuuffff vjerujem ti da ti nije lako 
    Ja sam jucer 2 masine oprala i danas jednu i sad oro sve moram stavit susitu...

Suncokretica
    10. Prosinac 2017. 09:59

Mi smo jučer bili u gostima i bilo je super, očito joj odgovara buka i žamor a mami dobro došlo da promjeni okolinu i socijalizira se 
    Čini mi se da situacija s grčevima i  večernjom nervozom ide na bolje. Više nema vrištećeg plača do ponoći, sad je normalan plač tu i tamo kad ju grči i zaspe puno lakše. Jučer zaspala u 10 što je za nas uspjeh! 
    Nadam se da to ide na bolje, da se ne ureknem 

barbs
    10. Prosinac 2017. 09:59

Znaci, sad me bas neka depra uhvatila 😂😂😂😂😂😂 peri, cisti, kuhaj 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 A jos nisam npr oprala moju debelu robu Juhuhuuuuu  jos su mi u vrecama otkad su mi moji donijeli od kuce 😂😂😂😂😂😂😂😂 GROZNOOO 😂😂😂
    al nema veze.. danas je divan daaaan 😍😍😍😍 da stavim sve susiti pa idemo u setnju i kod mojih na rucak 😊 nisu ga od srijede vidjeli...
    A jucer, legenda od SVEKIH

I_me
    10. Prosinac 2017. 10:03

barbs
    10. Prosinac 2017. 10:03

*od svekija 😂😂😂😂😂😂😂 znaci, Diego je ubijao oko na kaucu kad je dosao i nesto je pricao, a sveki iz kuhinje je vikala da ga ne razbudi a on je rekao da ima otvorene oci i opet sveki da se makne od njega... i svekic ce njoj: samo ga gledam! ti mozes sve a ja ne! ma kako je suuuutilaaaa ahahahahhahahahhahahahahahahhahaha
    suncokretice, suuuuupeeeeer za socijalizaciju i za spavaaaanjeeee 😍😍😍😍😍😍😍

barbs
    10. Prosinac 2017. 10:05

i me, zar i tebi steka?! 
    Diego ima uvijek vodenkastiju stolicu i od muza rodjakinja mi je rekla da je to normalno... tj da neke bebe imaju vodenkastiju a neke malo tvrdju..

Suncokretica
    10. Prosinac 2017. 10:10

Barbs čitala sam da te nervoze traju do 3 mjeseca dok ne sazori neurološki sustav i da su jako česte kod beba. Evo nama su jako popustile. Uglavnom ih više nema a trajale su nekih mjesec dana. Bit će to bolje 
    Hedgehog, prošli smo isto. Oko drugog tjedna krenuli grčevi i oko 6-8 je bio vrhunac kad je svaku noć vrištala po par sati do ponoći, užas za gledati i slušati. Još traju al popuštaju pomalo. Sad zaplače više puta dnevno kad ju uhvati grč a prema večeri sve više. Ne može ni pojesti ni spavati da ju ne grči, užas. 
    Probali smo sve kapi al ništa nam nije pomoglo što ne znači da vama neće pa probaj. Puno nošenja i ljuljanja, to je najbolji recept i jednostavno čekati da prođe tih 3 mjeseca. 
    Znam da je teško, pogotovo ako si sama. Meni muž navečer pomogne al preko dana sam sama pa je teško to stalno slušati kako se muči. 
    I ima trenutaka kada pomislim da ne mogu više i onda dođe novi dan i guramo dalje. Samo hrabro!  

violeta1
    10. Prosinac 2017. 10:20

barbs

Bebushka, menu ne pomaze ni duda ni dekica ni lezanje pored njega… bas ko da dok on ne odluci da ce se umiriti traje ta nervoza
    Barbiiiiii, jaaaaaaooooo, zar opet na ciciiii??? Uuuuffff vjerujem ti da ti nije lako
    Ja sam jucer 2 masine oprala i danas jednu i sad oro sve moram stavit susitu…

Definitivno potpis na ovo: dok on ne odluci! Tako je i kod mene. Jedinooooo pomaze da je na meni evo ovako. To nam je trenutna situacija, cim ga pustim dere se. Nije mi bio zadnji tjedan dana takav. Al od sinoc koma...iako promjena vremena kod nas je. Jucer snijeg danas sunce.

Aurora1611
    10. Prosinac 2017. 10:22

Jutro curke! Danas su nam velika 3 mjeseca ❤️ 
    Barbi iako mi se činilo da je duuugo dočekati 3 mj brzo je proslo! 
    Nocas se budila svakih 15 min jer joj se nije spavalo! Tak da ne znam tko je sad boljeg raspoloženja ona ili ja 😂

panica
    10. Prosinac 2017. 10:22

Jutro curke, mi isto svaku vecer imamo tulum, a mm isto uglavnom radi nocne ili kasne smjene..
    Dobrodosle ljetne curke🤗
    Dena, L isto zna imat bolne izraze dok spava ili cendrat po malo, alo to je normalno isto kak su i osmjesi u snu normalni, samo sto nam je njih draze vidjet😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.