Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    06. Prosinac 2017. 14:43

Evo i mene. Placem vec 2h. Bili smo na uvz-u kukova i mora nositi pavlikove remencice. Lijevi kuk nije dobar. Pa sam zvala Rijeku da mi to posalju pa na hzzo da ovjere.. uzas!! 😢😢😢 
    Oko 3 mj cemo ih nosit minimun..

Suncokretica
    06. Prosinac 2017. 14:43

Znači bit će plača na drugom pregledu zbog cijepljenja. Uf, ko da ga nema dovoljno zbog grčeva 
    Znači procjenit će i motoriku bebe. Meni moja sumnjivo predobro drži glavu pa si mislim da nije hipertonus u pitanju. Al vidjet ćemo što kaže pedijatrica, neću dizati paniku unaprijed 

[OBRISANO] 06. Prosinac 2017. 14:44

[OBRISANO] 06. Prosinac 2017. 14:45

[OBRISANO] 06. Prosinac 2017. 14:46

[OBRISANO] 06. Prosinac 2017. 14:47

Suncokretica
    06. Prosinac 2017. 14:47

Sretna, bor je prekrasan, svaka čast na trudu! 
    I me, znam da ti je šok, ali znam jednu bebu koja je to nosila i sve super. Nije to ništa strašno, ispravit će se, bitno da je otkriveno na vrijeme! 

barbs
    06. Prosinac 2017. 14:49

i me, ah jooojjj  sve ce biti u redu 😘  proci ce i to... nazalost, ne znam sto da ti drugo kazem... 
    Sretna, wwwwwwwaaaaaaaaaewwww 😍😍😍😍😍😍 dodji i meni stropni kitit 😂😂😂😂

[OBRISANO] 06. Prosinac 2017. 14:52

Aurora1611
    06. Prosinac 2017. 14:59

Mamisita odlohijala hahaha 😂 
    Sretna di živiš da dođem kod tebe za Božić😂😂, bor ti je kao uz bajke ❤️
    Suncokretica da, moja se zakocenila jaaaako jer ide u mišić i dosta boli cim je završila ja sam ju iste sekunde uzela na sebe i tješila pa se brzo smirila
    I_me bas mi je zao sto moras to prolaziti, ali jaka si za svog bebaca sve ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI