Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    10. Prosinac 2017. 12:29

sanjchi255

Bila nam patronazna danas, dosla je pogledat Luciju, ima neki osip po licu al nije nista strasno…ja bila kod zubara..moram vadit zub…wuhuuu…nisam bila jedno dvije-tri godine tamo😅 i imam 3-4 mala karijesa…tak da sad mimohodim zubara ….

ajoj a zašto moraš IZVADIT zub?? šta je toliko ošao kvragu da mu nema spasa? ja imam nekoliko devitaliziranih zuba (od rođenja prvog diteta renuli mi se kvarit ko blesavi, pa kako nisam imala vremena ić fiksat karijese, ušlo u mekani dio zuba i morala sam ih "umrtvit" ali u ustima su iz estetskih razloga...ne znam koji bi razlog, osim ortodontski, trebao bit da IZVADI odrasla osoba zub...)

žena-majka-carica:)

violeta1
    10. Prosinac 2017. 13:20

Poza hehe svima nam je omiljena tj.nasim bebama. Iako moram priznat volim kad je tako na meni. 😍
    Aurora sretna vam 3 mjeseca 💗💗💗
    Leon pava vec 40min sam na kutnoj wuhu napredak od sinoc. Ja rucak zavrsavam a muz jos u kupnji 🤣 sad mi je malo lakse mali je mirniji i odma sam i ja mirnija. Iako mice seee, samo da se ne probudi ubrzo..bolji je kad odspava makar 2h u komadu. 

violeta1
    10. Prosinac 2017. 13:21

Evo akcija u Bubamari ako nekog zanima. Ja bih uzela ali nije mi blizu 😕 ovaj moj grad je malo vece selo 🤣

• Dolores123
    10. Prosinac 2017. 14:15

Kad ste dobile menstruaciju nakon poroda ako ste dobile vi koje redovito dojite? Meni danas tocno 3 tjedna od poroda, unatrag par dana sam imala samo jos malo smedeg iscjetka, a danas se opet pojavila krv.neznam jel sam to dobila menstruaciju ili je to normalno.Izdajam se samo 2 puta u danu ako uspijem.

violeta1
    10. Prosinac 2017. 15:15

Dolores123

Kad ste dobile menstruaciju nakon poroda ako ste dobile vi koje redovito dojite? Meni danas tocno 3 tjedna od poroda, unatrag par dana sam imala samo jos malo smedeg iscjetka, a danas se opet pojavila krv.neznam jel sam to dobila menstruaciju ili je to normalno.Izdajam se samo 2 puta u danu ako uspijem.

Meni je dugo jos cistilo se ali nisam dobila mengu jos uvijek. 

Kiki156
    10. Prosinac 2017. 15:58

Bok cure, nije me bilo jedan dan i imam sta za citati! 😜
    Bebe su predivne sve po redu 😍😍
    Treca sreca, stvarno si zgodna! Meni jos fali 2 kg do pocetne kilaze koje moram skinuti al trbuh mi i dalje strsi dolje...😕
    Violeta bas ste slatki tako 😍 
    Mi smo bili danas u gradu i spavao je cijelo vrijeme, noc je prosla super, cak se 2x sam uspavao u kinderbetu nakon hranjenja, samo sam ga spustila i on je malo gledao pa zaspao. To je sad prvi put tako. Sada evo opet spava, stavila sam ga u kinderbet i dala mu dudicu, prije toga je jeo. Ali zato jucer, majko mila...on CIJELI DAN nije spavao! Malo nesto dok je jeo a ostalo bas nista, bio je totalno premoren..
    Ja sam sad bas u citanju i istrazivanju oko tog spavanja i kako citam vidim da vecina beba slabo spava po danu, ali to se treba "trenirati" i stvarati rutina. Ja cu pokusati pa cemo vidjeti kako ce nam ici. 

Barkleys
    10. Prosinac 2017. 16:07

Dolores123

Ej, mi smo rodile na isti dan. :) Tebi je prestalo krvarenje? Meni je i dalje konstantno, ko 1-2 dan menstruacije... Ali malo sam čituckala o tome jer me zabrinulo zašto još... i kao često se događa da slabije krvariš i onda za par dana opet jače... Tako da mislim da ti je i dalje to čišćenje... 

Kiki156
    10. Prosinac 2017. 16:13

Mwnstruaciju jos nisam dobila i na pregledu na uzv se vidjelo da je jos sve tanko tako da nece jos skoro. Ja sam cula da dojilje i po godinu dana ne moraju dobit mengu

Kiki156
    10. Prosinac 2017. 16:23

Yel ja isto mislim da to nije nista strasno, a uvijek mozes nazvati dezurnog predijatra prije odlaska u bolnicu. Oni ce ti najbolje znati reci. Nama je stolica isto tekuca, jednom nam se pokakao kad smo skinuli pelenu i to je letilo posvuda kao iz slaufa 😂 Al najbolje ti je da sama pratis pa vidis, ja sam kod nedoumica uvijek zvala dezurne pedijatre.

Barkleys
    10. Prosinac 2017. 16:53

Aurora1611

Hedgehog evo dam ti ju malo jer me nocas iscrpila! Napunila je 3 mj pa veli bit ce lakse! Molim? Ona postaje sve gora i gora cijelu noc je ukupno sat vremena odspavala sve do 5 onda je cicala i spavala do pola 9! Dobro da ju nisam siknula kroz prozor 😂😂

Unić ima 3.mjeseca! <3 <3 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.