Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    10. Prosinac 2017. 10:23

Barbs bravo za svekija heheh neka joj je rekao 🤣
    I sretno u ciscenju danas 😊 i lijepo se provedi na rucku
    Mi smo opet sami..muz otisao u Bosnu sa sekom i sogorom. I onda sam mu ocitala bukvicu, jer je mali nervozan a time odmah i ja postajem nervozna i zivcana i sta cu moram se iskalit na muzu 😂😂

panica
    10. Prosinac 2017. 10:33

Una je sva u ocima, preslatka je
    Violeta,mi u slicnoj pozi😂
    Mi smo definitibno u skoku nekakvom i sad si mislim, na 1.skoku je zavrsila samnom u krevetu, na 2.se naucila na spavanje na rukama, kakvu li ce blagodat donijeti ovaj skok😂, ovaj smile nije placem od smijeha vec smijem se a place mi se

I_me
    10. Prosinac 2017. 10:58

Mi idemo danas na rucak kod kumova a bas mi se nekako ne daaaaà...
    Muz bio jucer na festi sa ekipom sa posla..danas ne zna di mu je dupe di glava 😂😂😂

Marijana12345
    10. Prosinac 2017. 11:29

Yel mi smo narucili prek neta jer je prije doslo nego da mi sestra salje iz HR. U DE toga jos nema. Mislim da je ona kupila u spanskom u ljekarni u ulici Vilima Korajca tamo kod okretista. Ali probaj nazvati par ljekarni u svom kvartu mozda ima

Marijana12345
    10. Prosinac 2017. 11:35

Yel

Nego, malac je povracao jucer i prekjucer (po 1 x u 24 sata), sveki veli da je imao meksu stolicu/proljev i da odemo na zaraznu.
    Cendra i nervozan je, izmjerit cu mu temp, al sad kad sam mjenjala pelenu, stolica je normalna?
    Ima tko savjet?

Boze oslobodi ne idi na zaraznu sta je njoj??? Jos ce ti beba nesta pokupiti. Bebe imaju vodenu stolicu sa ili bez onih zrnaca. Sve boje su "normalne" osim skroz svjetlozelene, bijele, crne, krvave ili sluzave. A povracanje isto nije nista neuobicajeno, moj mali povraca velike kolicine za vrijeme i nakon svakog podoja, dok ne gubi na tezini za doktore to nije zabrinjavajuce.

Marijana12345
    10. Prosinac 2017. 11:42

Violeta preslatka fotka! Tako i mi mi sjedimo i spavamo... pokazem mm a on veli: pa to je ko ti i nas mali 😁😁

• Dena1009
    10. Prosinac 2017. 11:59

Violeta, Marijana kod nas iste poze zadnjih par dana.😅
    Barbi prvi put sam mu dala jedan cepic, imal je
    laganu temperaturu, al dala sam mu prije jer je jako plakal i cinilo mi se bas da ga nogice bole od pikanja. A ovaj put je samo malo njanjasti bil, bez temperature pa nismo nista davali samo smo se puno cuvali i mazili. Cepice nam je doktorica na recept dala.

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    10. Prosinac 2017. 12:00

Unica je med medeni😘😘😘sad je dragi otisao radit i gledam niegov raspored pa on jos pet dana u komadu bez slobodnog dana😲😲

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    10. Prosinac 2017. 12:03

Suncokretica

Barbs čitala sam da te nervoze traju do 3 mjeseca dok ne sazori neurološki sustav i da su jako česte kod beba. Evo nama su jako popustile. Uglavnom ih više nema a trajale su nekih mjesec dana. Bit će to boljeHedgehog, prošli smo isto. Oko drugog tjedna krenuli grčevi i oko 6-8 je bio vrhunac kad je svaku noć vrištala po par sati do ponoći, užas za gledati i slušati. Još traju al popuštaju pomalo. Sad zaplače više puta dnevno kad ju uhvati grč a prema večeri sve više. Ne može ni pojesti ni spavati da ju ne grči, užas.
    Probali smo sve kapi al ništa nam nije pomoglo što ne znači da vama neće pa probaj. Puno nošenja i ljuljanja, to je najbolji recept i jednostavno čekati da prođe tih 3 mjeseca.
    Znam da je teško, pogotovo ako si sama. Meni muž navečer pomogne al preko dana sam sama pa je teško to stalno slušati kako se muči.
    I ima trenutaka kada pomislim da ne mogu više i onda dođe novi dan i guramo dalje. Samo hrabro!

Hvala na utjesi. Idemo onda dalje gurati. :*

Barkleys
    10. Prosinac 2017. 12:06

Una znam da sam to rekla već 100%, ali Aurora ona je meni toliko medena da bi ti ju ukrala. (mislim i moja je medena, pa zašto ne imat dvije takve XD XD) 
    Vrtuljak - kad su se vaše bebe zainteresirale za njega? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.