Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    10. Prosinac 2017. 19:21

Hedgehog kako je tvoja beba? Jel spava nocu? Mene je moja jucer zezala nikako da zaspi.Inace sam je budila svaka 3 sata zbog zutice koju je imala, a sad se u sama otprilike tako budi.nocu je ostavim pa nekad potegne i po 4 sata.

kleaiva
    10. Prosinac 2017. 19:37

Curke ja danas nikako ne mogu doci k sebi. Ako se sjecate da sam pricala za malog od kumicne od 4 i pol godine koji se od svoje 3. godine bori s tumorom. Jucer je preminuo😰😰
    Toliko me glava boli cijeli dan za poludit. 😔
    Srecom moja bebica spava i cica samo zasad. Danas ju je malo mucio trbuscic al pomogla he masaza.
    Netko je spominjao pupak crveni...nama je crvenkast tako da sad prasimo i cekamo da se sasusi i opadne. Pupkovina je bila debela pa navodno duze treba da se posusi🤔

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

I_me
    10. Prosinac 2017. 19:41

kleaiva

Curke ja danas nikako ne mogu doci k sebi. Ako se sjecate da sam pricala za malog od kumicne od 4 i pol godine koji se od svoje 3. godine bori s tumorom. Jucer je preminuo😰😰
    Srecom moja bebica spava i cica samo zasad. Danas ju je malo mucio trbuscic al pomogla he masaza.
    Netko je spominjao pupak crveni…nama je crvenkast tako da sad prasimo i cekamo da se sasusi i opadne. Pupkovina je bila debela pa navodno duze treba da se posusi🤔

Ajoj...koja tuga i bol!! 😢😢😢 

I_me
    10. Prosinac 2017. 19:43

Sretnih 3 mj Uni! 😊
    Yel kako je maleni?
    Bebushka preslatke su.😍

Maja 3
    10. Prosinac 2017. 19:52

kleaiva

Netko je spominjao pupak crveni…nama je crvenkast tako da sad prasimo i cekamo da se sasusi i opadne. Pupkovina je bila debela pa navodno duze treba da se posusi🤔

O Boze,prestrasno!

• sretna
    10. Prosinac 2017. 20:08

Kleaiva preprestrasno!! Placem kads tako nesto procitam, ne mogu ni zamislit kolika je to bol kad mene boli koja ni ne poznam to dijete, kako je tek njima....
    Bebushka premedene su ti bebice 😊

• sretna
    10. Prosinac 2017. 20:10

Mi smo se bas.lijepo podruzili, bile su moje curr i njihove bolje polovice, supet je bilo! 

• sretna
    10. Prosinac 2017. 20:10

Dobila sam ergobabay adapt, ne znam kak vi se sama pokopcat.u njemu..

• Dena1009
    10. Prosinac 2017. 21:14

Kleaiva nemam rijeci...prezalosno☹ Razlog vise da zagrlimo svoje ljubavi i zahvalimo Bogu sto su dobro❤
    Bebaci su preslatki, Una, Ema i male Bebushke (neznam dal si spomenula kako im je ime) bas su prave male žene 🤗
    Treca sreca zaboravila sam komentirati sliku, bas si sexi mamica😉 odmah sam se sjetila komentara sto sam neki dan citala "mame se nemaju sta sređivat" 😅😅
    Kak su vase bebe sa sjedalicama? Ja sam primjetila da nam jaje postaje sve krace🤔 Imamo kosaru za voznju al neznam kolko ce se dugo htijeti u njoj voziti lezecki. A ovo sa autosijedalicama mi je sve zbrda zdola. Po kilazi-visini-godinama jel ce se to sve poklopiti sa tim dok preraste jaje🤔

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    10. Prosinac 2017. 21:21

Dena1009

Kleaiva nemam rijeci…prezalosno☹ Razlog vise da zagrlimo svoje ljubavi i zahvalimo Bogu sto su dobro❤
    Bebaci su preslatki, Una, Ema i male Bebushke (neznam dal si spomenula kako im je ime) bas su prave male žene 🤗
    Treca sreca zaboravila sam komentirati sliku, bas si sexi mamica😉 odmah sam se sjetila komentara sto sam neki dan citala "mame se nemaju sta sređivat" 😅😅
    Kak su vase bebe sa sjedalicama? Ja sam primjetila da nam jaje postaje sve krace🤔 Imamo kosaru za voznju al neznam kolko ce se dugo htijeti u njoj voziti lezecki. A ovo sa autosijedalicama mi je sve zbrda zdola. Po kilazi-visini-godinama jel ce se to sve poklopiti sa tim dok preraste jaje🤔

Kakvu kosaru? Pa mora bit u jaju. Sva jaja su odprilike do 10 kg cca. I nemoze se vozit drugacije dok se dijete samo ne posjedne-znaci 7-8 mjeseci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.