I meni muci to jaje... Jan je vec jako velik, mislim da ima oko 8kg i stvarno izgleda koda mu je jaje malo. Rukice su mu stisnute i ne mogu ga zakopcati 😐 Nismo puno u autu ali svejedno se bojim da se sta ne dogodi. A opet za sjedalicu nije zbog glavice jer mu nije bas stabilna. Da kad sam kod glavice... kako je kod vasih bebaca? Jan ju drzi u uspravnom polozaju kad ga stavim na rame, ali moram jos paziti kad nije stabilna skroz. A u lezecem, tj. potrbuske skoro opce ne dize. Ustvari ga pozrbuske rijetko stavljam kad taj polozaj bas ne voli, odmah pocne plakati.
Hedgehog kako je tvoja beba? Jel spava nocu? Mene je moja jucer zezala nikako da zaspi.Inace sam je budila svaka 3 sata zbog zutice koju je imala, a sad se u sama otprilike tako budi.nocu je ostavim pa nekad potegne i po 4 sata.
Borimo se s probavom i grčevima. Noću se budi svaka 2-3 sata, nekad spava 4, ali to je ako damo AD. Nisam ju nikad budila, jer se sama budi, a jednom, samo jednom je odspavala 5 sati u komadu, ali je zato poslije pojela i sisu i mene XD
Sinoc je dragi kao nesto htio..napravila sam se da nisam ni cula ni vidla😂😂😂 nisam psihicki spremna na sex😕😣
Hahahahahahha. Pametno. :D
Bebushka - divne su. Bitno da moja ima od prvog dana ultramegakul vrtuljak iznad glave, palili smo ga par puta ali ga ne doživljava. Samo mi zapinjemo kad ju uspavamo i stavljamo u kolijevku. XD
I oprosti ak sam grubo zvucala,al uvjerila sam se da ima ljudi sto voze djecu u kosari kolica,a i bez vezanja…ma svakako. Meni sigurnost djece na 1 mjestu.
Ajme da, slažem se, ali ajde ljudi se još pridržavaju pravila kad su bebe u pitanju, ja se naježim kad vidim četverogodišnjaka kako "sjedi iza" nije vezan i recimo grli vozača tijekom vožnje... To sam vidjela jednom na semaforu...
Kleaiva - ajme ajme baš grozna priča. A mogu mislit kako je roditeljima :( :( :( :(
Sanjchi Jesi probala onaj položaj za kakanje? Ja svojoj masiram trbuščić, "guram" nogice prema gore, a i pokazao nam se super onaj jastučić iz mullera, mi imamo od repice i od grožđica... Imaš i od trešnjinih koštica, ali na njemu piše da je od 6.mjeseci pa smo rađe uzeli ova dva...
Kiara ja sam vec stavila sliku ali evo i tebi da vidis kako to kod nas izgleda s tim da nekad i malo vise digne glavu
i dosta dugo ju moze držati ali ja uvijek imam osjecaj da se pati pa onda ju ne stavljam stalno 😂
Kleaiva,jadno dijetesce😢jadni roditelji......Aurora,Una jako ljepo dize glavicu😘😘😘misica mala.Tri dana P ne spava po danu i navecer je nervozna od umora cijela zgrada ju je cula kad je plakala evo sad je zaspala😥😥😥😥ja se idem otusirat i u krpe😴😴😴😴laku noc vam zelim😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Kiara ja sam vec stavila sliku ali evo i tebi da vidis kako to kod nas izgleda s tim da nekad i malo vise digne glavu
i dosta dugo ju moze držati ali ja uvijek imam osjecaj da se pati pa onda ju ne stavljam stalno 😂
Ovo je odlicno 🤗
Nama je glava jos na krevetu 😐 za sada se ne brinem kad inace drzi glavicu kad ga nosim. Nadam se da jw samo lijen ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji