Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kiara19
    10. Prosinac 2017. 23:07

I meni muci to jaje... Jan je vec jako velik, mislim da ima oko 8kg i stvarno izgleda koda mu je jaje malo. Rukice su mu stisnute i ne mogu ga zakopcati 😐 Nismo puno u autu ali svejedno se bojim da se sta ne dogodi. A opet za sjedalicu nije zbog glavice jer mu nije bas stabilna. Da kad sam kod glavice... kako je kod vasih bebaca? Jan ju drzi u uspravnom polozaju kad ga stavim na rame, ali moram jos paziti kad nije stabilna skroz. A u lezecem, tj. potrbuske skoro opce ne dize. Ustvari ga pozrbuske rijetko stavljam kad taj polozaj bas ne voli, odmah pocne plakati.

Barkleys
    10. Prosinac 2017. 23:32

Dolores123

Hedgehog kako je tvoja beba? Jel spava nocu? Mene je moja jucer zezala nikako da zaspi.Inace sam je budila svaka 3 sata zbog zutice koju je imala, a sad se u sama otprilike tako budi.nocu je ostavim pa nekad potegne i po 4 sata.

Borimo se s probavom i grčevima. Noću se budi svaka 2-3 sata, nekad spava 4, ali to je ako damo AD. Nisam ju nikad budila, jer se sama budi, a jednom, samo jednom je odspavala 5 sati u komadu, ali je zato poslije pojela i sisu i mene XD

Barkleys
    10. Prosinac 2017. 23:35

sanjchi255

Sinoc je dragi kao nesto htio..napravila sam se da nisam ni cula ni vidla😂😂😂 nisam psihicki spremna na sex😕😣

Hahahahahahha. Pametno. :D

Barkleys
    10. Prosinac 2017. 23:38

Bebushka  - divne su. Bitno da moja ima od prvog dana ultramegakul vrtuljak iznad glave, palili smo ga par puta ali ga ne doživljava. Samo mi zapinjemo kad ju uspavamo i stavljamo u kolijevku. XD

Barkleys
    10. Prosinac 2017. 23:44

Maslacak31

I oprosti ak sam grubo zvucala,al uvjerila sam se da ima ljudi sto voze djecu u kosari kolica,a i bez vezanja…ma svakako. Meni sigurnost djece na 1 mjestu.

Ajme da, slažem se, ali ajde ljudi se još pridržavaju pravila kad su bebe u pitanju, ja se naježim kad vidim četverogodišnjaka kako "sjedi iza" nije vezan i recimo grli vozača tijekom vožnje... To sam vidjela jednom na semaforu... 

Barkleys
    10. Prosinac 2017. 23:53

Kleaiva - ajme ajme baš grozna priča. A mogu mislit kako je roditeljima :( :( :( :(
    Sanjchi Jesi probala onaj položaj za kakanje? Ja svojoj masiram trbuščić, "guram" nogice prema gore, a i pokazao nam se super onaj jastučić iz mullera, mi imamo od repice i od grožđica... Imaš i od trešnjinih koštica, ali na njemu piše da je od 6.mjeseci pa smo rađe uzeli ova dva... 

Aurora1611
    10. Prosinac 2017. 23:55

Kiara ja sam vec stavila sliku ali evo i tebi da vidis kako to kod nas izgleda s tim da nekad i malo vise digne glavu 

i dosta dugo ju moze držati ali ja uvijek imam osjecaj da se pati pa onda ju ne stavljam stalno 😂

• Barbi13
    11. Prosinac 2017. 00:31

Kleaiva,jadno dijetesce😢jadni roditelji......Aurora,Una jako ljepo dize glavicu😘😘😘misica mala.Tri dana P ne spava po danu i navecer je nervozna od umora cijela zgrada ju je cula kad je plakala evo sad je zaspala😥😥😥😥ja se idem otusirat i u krpe😴😴😴😴laku noc vam zelim😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    11. Prosinac 2017. 06:10

Kleaiva bas grozno ☹️

• Kiara19
    11. Prosinac 2017. 08:23

Aurora1611

Kiara ja sam vec stavila sliku ali evo i tebi da vidis kako to kod nas izgleda s tim da nekad i malo vise digne glavu
    i dosta dugo ju moze držati ali ja uvijek imam osjecaj da se pati pa onda ju ne stavljam stalno 😂

Ovo je odlicno 🤗
    Nama je glava jos na krevetu 😐 za sada se ne brinem kad inace drzi glavicu kad ga nosim. Nadam se da jw samo lijen ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.